Politică

CINE, CE A FURAT IN MASONERIE. Dezvaluiri fulminante din interiorul “Marii Loje Nationale din Romania” despre “Fratii” infractori, o gasca de interlopi, homosexuali si cadre ale Armatei, MAI, SRI si SIE. Miza: alegerile din noiembrie

sri-masoneriaCINE, CE A FURAT IN MASONERIE. Dezvaluiri fuliminante din interiorul “Marii Loje Nationale din Romania” despre Nastase, Comanescu, Chirovici, Unteanu si Craciunescu – oamenii lui Vintu, Burci, Savancea, Nestorescu-Balcesti, Serafim, Misu, Florea-Bragadiru, Jidovu, Homotescu, Caltia, Tanasie, Visoianu, Iosiper, Badea, Iancu, Gheordunescu, Victor Stanculescu si alti “Frati”, o gasca de infractori, homosexuali si foste si actuale cadre ale Armatei, MAI, SRI si SIE. Miza: alegerile din noiembrie.

Portalul de dezvaluiri BadPolitics.ro da lovitura. Intr-un serial care va ramane de pomina, dupa aparitia Listei Masonilor “Venerabili” din Romania, masoneria este prezentata cu adevaratele sale tenebre, in care misuna actuali si fosti securisti, arondati la “mama Rusia” – vezi interventia lui Chirovici cu Kandyakov (foto cu generalul KGB, “Mare Maestru Secretar al Marii Loje a Rusiei” in centru) la Tariceanu pentru suspendarea lui Basescu -, homosexuali si infractori “la nivel inalt” – de crima organizata transfrontaliera. In ciuda faptului ca toate activitatile lor interlope desfasurate sub acoperire oficiala de stat – inca de cand “adormitul” Adrian Nastase a semnat Hotărârea de Guvern nr. 561 din 15.04.2004, prin care „Asociaţia Marea Lojă Naţională din România“ devine de „utilitate publică“ -, sunt prea bine cunoscute de serviciile de informatii ale Romaniei (?!), pana acum nu am vazut nici un mason cu catusele la maini. Maini de infractori care mai si sunt stranse de oficiali ai SRI si SIE (vezi foto si text Q Magazine), dar fara a li se face cadou si niste “bratari” mai speciale. Iata ca acum, prin intermediul BadPolitics si al unui mason atipic, Florin Ghiulbenghian, “Maestru Venerabil al RL Sphinx nr. 88″, organele de ancheta nu mai pot sustine ca nu au cunostinta de gravele acte de coruptie, trafic de influenta si crima organizata comise de membri de “varf” ai masoneriei. Exista aceasta marturie. Ce vor face cu ea?

Cum vor actiona MApN, MAI, SRI si SIE, institutii ale caror foste cadre de conducere, “generali in rezerva” si alti “acoperiti-descoperiti”, candideaza acum la alegerile din noiembrie la conducerea… Masoneriei? Cum se impleteste juramantul de credinta fata de tara cu juramantul de apartenenta la o organizatie cu caracter secret? Si cum e sa stai, ca “ofiter al Romaniei”, in genunchi, in fata unui “venerabil” cu sortulet si sabiuta de plastic?

Iata, pentru inceput, doar cateva extrase din marturia-fluviu a lui Florin Ghiulbenghian despre infractorii MLNR, scoasa la lumina in exclusivitate de BadPolitics.ro:

Mii de masoni duc la groapa Romania

“Ce a lasat Bebe Comanescu la plecarea din functie, in 2003? O Mare Loja cu peste 4000 de membri activi (si circa 1500 in stare de adormire, conform evidentelor incomplete tinute de Horia Nestorescu), aproape 6 miliarde de lei in cont, toate datoriile achitate, obtinerea a peste 100 de recunoasteri, demararea procesului unic in lumea masonica numit Protocolul de la Sinaia (ingropat urgent de Chirovici pentru ca nu servea intereselor engleze si americane), sediu si Temple mai intai in Calea Victorie si la sfarsitul mandatului sau la Sala Palatului. A reusit si demonizarea MLNUR prin asocierea acesteia (fortata si nereala) cu tendintele de dezmembrare a statului national unitar roman. A deschis peste 100 de Ateliere. A atras in Ordin nu numai persoane dubioase (voi trata cateva dintre aceste personaje mai tarziu) ci si valori certe ale societatii romanesti: doctori deosebit de valorosi, parlamentari ai tuturor partidelor, academicieni, profesori, ministri, ofiteri superiori ai tuturor armelor.

Ce a lasat Chirovici? In mod evident, cel care conducea (si banuiesc ca inca conduce) MLNR, cel ale carui dispozitii erau ascultate chiar si contrar dispozitiilor Marelui Maestru (dispozitii date de 2 ori in scris si ignorate total de Marele Secretar Adjunct, Tocu Gabriel) si cel care trebuia sa-si acopere activitatea infractionala prin orice mijloace este Dan Tanasie. (…)

Bomboana pe coliva a constituit-o regasirea lui Cristian Burci (cel care pentru mine si Aurica Stoica reprezenta o neagra amintire a Ordinului nostru prin implicarea lui in teapa Banca Populara Romana) intre cei cinci membrii ai Consiliului de Administratie ai Asociatiei MLNR, in paza unui proces verbal in care se pretindea, sub semnatura lui Chirovici si Tanasie, ca respectivul Burci Cristian fusese ales de catre Adunarea Generala a MLNR in aceasta pozitie. (…)

Dupa ce am reusit sa-mi recuperez banii depusi la Banca Populara Romana, am fost chemat din nou de Bebe Comanescu. Relatiile erau destul de reci, pentru a folosi un eufemism. Nu-i convenea situatia in care era pus, intre obligatiile fata de familia mea si riscul pierderii unui sponsor precum Banca. Dar a admis ca am avut dreptate si m-a rugat sa accept o solutie de compromis. Era evident ca Loja Forum nu mai putea functiona in modul in care era alcatuita, cu 10 dintre membrii ei angajati ai BPR. Aveam si eu deja cativa prieteni acolo, asa ca mi-a propus sa imi faca o noua loja, urmand sa trimita si el cativa Frati in noul atelier, pentru a-l intari. M-a rugat, si insist pe “rugat”, sa nu merg la politie si sa nu depun plangere contra celor de la BPR, pentru ca ne sunt totusi Frati si pentru ca MLNR are inca nevoie de ajutorul lor financiar.  Am acceptat ambele sale rugaminti si ne-am despartit in conditii, de data aceasta, mult mai prietenesti. (…)

O recuperare de bani de la Banca Populara: Excursie in portbagajul unei masini si Burci, spanzurat in aer de la balcon

Surpriza mare la ghiseul bancii! Tatal meu se prezinta cu extrasele de cont si cere sa i se restituie sumele depuse. Casiera se uita la el ciudat, verifica in sistemul informatic al BPR si ii declara ca respectivele numere de cont nu apartin BPR si ca numele lui nu se regaseste printre clientii bancii. Timp de aproape un an de zile, tatal meu primise extrase de cont false de la cei pe care ii consideram Fratii mei. Dupa prima lovitura, cea de la initiere, mai urma una. La fel de murdara. Am fost la Bebe Comanescu impreuna cu tatal mei, pentru a-l convinge sa rezolvam pe cale amiabila problema aparuta cu cei de la BPR. Din pacate, rezultatul a fost nul. Si au aparut primele amenintari la adresa mea. Inclusiv ca, daca voi face publice problemele BPR, voi fi exclus din Ordin.

Am asteptat o tinuta rituala a RL Forum, tinuta la care deja mi se indicase sa nu mai particip pentru “a nu contribui la slabirea solidaritatii membrilor Ordinului”. Deja gasisera si justificarea prin care sa-mi retraga calitatea de mason. I-am asteptat la iesirea din Templu pe Armen Goutchian si pe Emil Bota. Cel din urma nu a venit insa la tinuta, asa ca l-am preluat doar pe primul. L-am bagat in portbagajul masinii si am plecat sa am o discutie cu el. Rache a incercat sa intervina in apararea lui Armen. Tot el l-a anuntat pe Marele Maestru despre ceea ce facusem. Ca urmare, a doua zi au incercat sa ma excluda din Ordin. Nu au reusit. Nu spun ca am procedat legal, nu incerc sa imi justific actiunile, dar conspiratia banilor negri nu putea fi invinsa decat cu forta bruta. Si a functionat. (…)

A treia zi urma sa primesc integral sumele depuse de tatal meu la BPR. Am fost rugat sa trec pe la sediul bancii sa ridic banii si sa semnez pentru retragere. M-am dus. Nu cu buna credinta, ci pregatit pentru ceea ce era mai rau. Si am avut din nou ghinion. In locul intelegerii, ma asteptau in sala de consiliu a bancii aproape toti fratii din Forum care erau si in conducerea BPR. Si, in plus, Cristi Burci, insotit de un sofer/paznic. Timp de o jumatate de ora, Burci a incercat sa ma ameninte. Inclusiv fizic. Spre cinstea lor, majoritatea celor din sala au refuzat sa intre in jocul lui si mi-au dat dreptate. Si s-au retras de la aceste discutii. Am facut unicul lucru care imi mai ramasese la dispozitie. Insotit de un prieten, l-am luat pe sus pe Cristi Burci, l-am dus pe balcon si i-am aratat cat de departe este pamantul de locul unde picioarele lui pluteau deja in aer. M-a inteles si a doua zi am primit integral sumele datorate de BPR. Tot Rache a fost cel care mi-a adus banii. Celorlalti le era fie frica, fie rusine. (…)

Alegerile din noiembrie

De ce povestesc aceste lucruri, cu atatea detalii? In primul rand, pentru a face sa dispara legendele ce mi-au insotit parcursul in Ordin. In al doilea rand, pentru a servi ca lectie pentru cei ce nu au apucat acele timpuri dart care isi regasesc printre Frati o parte din aceste personaje. Sau pe altii cu apucaturi asemanatoare. In al treilea rand, pentru ca intentionez sa imi depun candidatura la inalta demnitate de Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania si doresc sa ma prezint Fratilor cu bunele si relele mele, asa cum sunt si asa cum au fost. Am discutat inca de acum o saptamana cu Eugen Ovidiu Chirovici. Mi s-a parut normal sa il anunt din timp, pentru a apuca sa se pregateasca fie sa-mi invalideze candidatura, fie sa mi-o accepte, asa cum este Constitutional.(…)

Voi continua sa scriu aici. Voi continua sa scriu in acest loc unde descrierea faptelor mele unde poate fi citita si de profani pentru ca nu am nimic de ascuns din ceea ce am facut ca membru al MLNR. Mi-e rusine de unele fapte ale mele, mi-e rusine in special ca am fost prea ingaduitor cu cei ce-au incalcat Constitutia si legile tarii. Dar nu am de gand sa ma opresc doar pentru ca unii considera ca trebuie sa apere, alaturi de ideea de Ordin Masonic, si pe infractorii ce si-au gasis temporar salas si protectie printre noi. Cred ca voi plati pentru greselile mele, dar nu sunt dispus sa platesc pentru greselile altora. Mai ales ale unora care merita intregul nostru dispret.

Stiu ca multi dintre Frati sunt deja orpilati de modul in care am procedat pentru a recupera banii parintilor mei de la escrocii din BPR. Si stiu, cu enorm regret, ca faptele celor din Banca nu ii deranjeaza deloc. Stiu ca nu le pasa de zecile de mii de pensionari ramasi fara ultimii bani doar pentru a-l ingrasa pe Cristi Burci si gasca sa de infractori din BPR. Eroii unora dintre Fratii mei sunt cei imbogatiti prin frauda si inca nepedepsiti. Dar stiu si ca nimic nu ma poate opri in a-mi face datoria, a lupta pentru ideile in care cred si pentru a incerca sa construiesc un Ordin Masonic mult mai bun decat cel ce il avem acum. Nimic, cu exceptia Eternului Orient.”

Titlurile imi apartin. Serialul poate fi citit pe episoade mai jos:

Stiri de ultima ora: SENZATIONAL de Senzational! Dezvaluiri fulminante din interiorul Masoneriei romane! Istoria “afacerilor” si a coruptiei MLNR din ultimii 10 ani
Un cititor bineintentionat, familiarizat cu activitatea intima a masoneriei din Romania, ne-a furnizat o serie de materiale pe care noi le gasim cel putin inedite si pline de continut, cu privire la unele aspecte cel putin ciudate, daca nu chiar dubioase ale activitatii Marii Loje Nationale din Romania (MLNR) dar si la coruptia unor membri marcanti ai organizatiei. Vom publica aceste materiale precizand ca facem acest lucru in spiritul dragostei pentru adevar si a echidistantei care ne caracterizeaza. Mentionam ca nu vrem sa aducem prejudicii imaginii niciunei persoane al carui nume apare in materialul de mai jos si ca, in spiritul adevarului relevat prin mijloace jurnalistice, asteptam si vom publica imediat orice opinie pe marginea subiectului in virtutea dreptului la replica. citeste si comenteaza

MLNR 1. Inceputul, initierea, primul scandal…

Inceputul
Inceputul? Cum oare il pot defini corect? Cronologic, ar trebui sa fie data initierii…. dar contactele cu multi dintre cei ce mi-au devenit Frati au fost mult anterioare formalei initieri. Voi reveni asupra lor in alt capitol, incercand sa va explic o parte din motivatiile ce au determinat cursul actiunilor mele… atat a celor vizibile si cunoscute, cat mai ales a celor ce au scapat comentariilor si observatiilor Fratilor. Acest blog este destinat in primul rand membrilor Marii Loje Nationale din Romania, cunoscuta si ca Gruparea Chirovici, pentru a o putea deosebi de celelalte Mari Loje ce fiinteaza pe teritoriul tarii noastre. Dar continutul va fi, in mod indubitabil, de mare interes si pentru membrii celorlalte grupari citeste si comenteaza

MLNR 2. Anul Masonic 5999 – 6000 (1999-2000)

Partea intai
Anul Masonic 5999 – 6000 este anul in care am activat in cadrul RL Forum nr. 64. Anul masonic mai este cunosc si ca Anul Luminii. Dar, pentru Romania, timp de peste 50 de ani, lumina a venit de la Rasarit. Iar Anii Masonici au fost inghetati. Incercam, acum, “sa redescoperim roata”. Cu sanse din ce in ce mai mici. Dizidentele sporesc in intensitate si numar. Si nu ai ce le opune, pentru ca trebuie sa minti daca vrei sa convingi ca esti mai bun. Nu suntem. Suntem doar mai multi. Si am stiut sa mintim mai bine. Dupa cum multi dintre voi stiu, am fost mandatat, acum 4 ani, sa incepe negocierile de aderare ale unor Mari Loji iregulare de pe teritoriul Romaniei la MLNR. Promit ca urmatorul articol sa contina o prezentare citeste si comenteaza

MLNR 3. Operatiunea “Sicriu pentru Tanasie” – Inceputul

Anul trecut, in toamna, o toamna aproape la fel de calda ca actuala vara, facea valuri printre Fratii din MLNR povestea repetata obsesiv, pe toate canalele posibile, a unei prezumtive amenintari cu moartea la adresa lui Danut Ioan Tanasie. Autorul? Evident, eu. Modul de operare? Un “cadou otravit”, si anume un sicriu, o cruce cu numele lui Tanasie, lumanari, tamaie. Livrate chiar in biroul Marelui Secretar. Rezultatul? Chemarea Politiei Romane, depunerea unei plangeri penale impotriva mea si a inca unui frate pentru amenintari cu moartea, efectuarea de analize criminalistice, prelevarea de amprente de pe respectivele obiecte. Rezultatul ulterior? Depunerea a doua zi, la aceeasi Sectie de Politie care cerceta deja presupusa amenintare cu moartea la adresa lui Tanasie, citeste si comenteaza

MLNR 4. Perioada Bogdan Jansen: 6000-6002 (2000-2002)

Dupa cum sper sa gasiti deja descris in capitolele anterioare, dupa un an de activitate in RL Forum nr.64 am decis, de acord cu Marele Maestru al MLNR, Prea Respectabilul Frate Gheorghe Comanescu, si cu cativa mebri ai Atelierului, sa formam o noua Loja. Am intitulat-o Sphinx si am primit numarul provizoriu 88. Cu o saptamana inaintea tinutei de confirmare, am fost rugati de catre Gheorghe Comanescu sa acceptam in noul Atelier un numar de 3 membri ai MLNUR ce urmeaza sa fie regularizati si care urmeaza sa raporteze conducerii MLNUR conditiile reale de functionare a MLNR, in vederea unei fuziuni ce se negocia deja intens. Atunci, ca si acum, problematica reunificarii Masoneriei romane era un subiect ce prezenta numeroase necunoscute, dar mai ales lipsa increderii citeste si comenteaza

MLNR 5. MLNR sub Gheorghe Comanescu

Voi incerca sa va prezint o scurta sinteza a celor 6 ani de mandat al lui Bebe Comanescu ca Mare Maestru al MLNR. Prin intermediul celor vazute personal si, mai ales, a celor traite si facute. Sper ca analiza pe care o voi face sa se dovedeasca utila mai ales celor interesati de destinul si dezvoltarea Ordinului in Romania. Trebuie sa ma justific pentru o impolitete observata de abia acum. Folosesc prea des diminutivul “Bebe” atunci cand ma gandesc si scriu despre Gheorghe Comanescu. Dar asa l-am cunoscut pe Domnul Comanescu. Am avut placerea sa-l intalnesc prima data in 1991, cand se angajase la firma de constructii a tatalui meu. Ei oricum erau prieteni vechi si tatal meu il aprecia enorm. L-am privit pe Bebe Comanescu si prin prisma acestui aspect. citeste si comenteaza

MLNR 6. Camarila lui Bebe (Gheorghe) Comanescu

As incepe cu definitia cuvantului “Camarila”, conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane: CAMARÍLĂ, camarile, s. f. Curteni din anturajul unui rege sau al unui șef de stat, care influențează politica statului în interesul lor personal. – Din fr. camarilla. Cred ca veti intelege ceea ce urmeaza sa descriu. Cateva din personajele ce au gravitat in jurul lui Bebe Comanescu. Unele dintre ele inca influente in viata Ordinului nostru. Ma surprind scriind Ordinul “nostru”. Ca si cum as mai face parte din el. Sau ca si cum ar mai fi vreo posibilitate de a reveni. Stiu ca asa ceva este imposibil. Dar inca face parte din mine. Sunt greu de reprimat amintirile a 10 ani de lupta pentru un crez si cateva principii. Cred ca v-a surprins, pe cei vechi citeste si comenteaza

MLNR 7. Masoneria si Statul

Authority has every reason to fear the skeptic, for authority can rarely survive in the face of doubt.
Robert Lindner

Cateodata mintea umana calatoreste pe cai greu de deslusit…Am ales acest citat al lui Lindner pentru acest capitol pentru ca nu exista structura mai gnostica decat masoneria si mi s-a parut citatul perfect pentru a defini climatul real a ceea ce ar trebui sa se petreaca inca in Atelierene noastre. Dar tot Lindner este autorul celebrului roman “Rebel fara cauza”…Oare ce conexiuni m-au facut sa ma raportez la un scriitor de formatie psihiatru in incercarea de a lamuri profunda interdependenta Francmasonerie-Stat modern de inspiratie citeste si comenteaza

Sursa: Victor Roncea Blog

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • DA, AM VORBIT SI EU CU CHIROVICI CIND LUCRA LA CURIERUL NATIONAL!
    A FOST PENIBIL SI DEZGUSTAT N-AM MAI CONTINUAT!
    HABAR NU AVEAM DE MASONERIE!

    MM