Analize și opinii Politică

Chris Terheș: ”Asta e România dorită de servicii. Dar asta e România pe care voi o doriți?”

Voi va dati seama cata ura, venin, otrava si dezbinare au semanat serviciile, prin sclavii lor din presa, in inimile si mintile romanilor?



Priviti in jurul vostru ca nu mai gasiti trei romani care sa se inteleaga unii cu altii. Toata societatea romaneasca e faramitata, nimic nu functioneaza, totul e praf si pulbere. Milioane de romani au luat calea pribegiei pentru ca nu au mai putut rezista intr-un stat disfunctional controlat de servicii, care s-a intors impotriva propriilor cetateni.

Clasa politica romaneasca post-decembrista – cu bunele si relele ei -, dar care a avut intelepciunea sa integreze Romania in NATO si UE, a fost decimata de servicii prin procuratura neo-stalinista, in timp ce sclavii serviciilor din presa si societatea in civil trambitau ca avem nevoie de o “noua clasa politica”. Va place noua clasa politica romaneasca promovata de servicii? Va simtiti reprezentata de ea?

Daca politicienii post-decembristi, TOTI – indiferent de partid -, nu aveau intelepciunea sa faca demersurile pentru integrarea Romaniei in NATO si UE, Romania era azi in situatia Ucrainei.

Politicieni cu experienta au fost inlocuiti de servicii cu oameni dupa “chipul si asemanarea lor”.

Oameni cu experienta, profesionisti, de prin ministere si administratie au fost inlocuiti tot cu oameni de-ai lor.

Rezultatul este ca la 10 ani dupa integrarea Romaniei in UE, Romania e tot INCAPABILA sa absoarba TOTI banii cati ii sunt alocati de la UE. Ce mai mare exemplu de incompetenta doriti?

Cand Polonmia si Ungaria s-au integrat in UE, din prima zi aia au stiut cum sa si aplice pentru fonduri. Romania n-a invatat nici dupa 10 ani.

Romania a platit peste un 1 miliard de euro (!!!) in aparatura de interceptare pentru SRI, sub pretextul ca SRI ii apara pe romani de teroristi. Asta in contextul in care in Romania, an de an, mor peste 60,000 de romani ca urmare a asa numitelor “morti evitabile”. Adica e ca si cum, an de an, ar exploda in Romania o bomba atomica de genul celei de la Nagasaki.

Acestea sunt doar “morti evitabile” din spitale. Nu mai pun la socoteala mortii din accidente, ca urmare a lipsei autostrazilor. Nu se nasc anual oameni in Romania cati mor.

Au distrus afacerile romanesti, incat azi Romania exporta grau si importa biscuiti, ca sa dau numai un exemplu.

Iar toate aceste lucruri s-au facut in “aplauzele” sclavilor serviciilor din presa, care prin articolele lor va spuneau ca e bine ce se intampla.

Acum, ca puteti privi inapoi, va place ce s-a intamplat si se intampla? Asta e Romania dorita de servicii. Dar asta e Romania pe care voi o doriti?

Autor: Chris Terheș

Sursa: Chris Terheș

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Un paradox!
    Un experiment!
    Un mare “?” legat de amplasamentul sacru (geo-strategic) aferent unor locatii energo-informationale in numar de sapte, 7 chakre energetice menite a ocroti leaganul unei vechi civilizatii. Un mare “!” si … si nimic nu-i intamplator in infinitul univers. Lucrurile abia acum se dezlega, pe fondul unui context planetar, cosmic, favorabil in acest sens dezvaluirilor, evolutiei vietii pe Terra. Aflam impreuna!