Politică

Cheia demografică a partiturii planetare

ChessPiecesDe la Beijing la Washigton DC lumea se schimbă în ritm alert. Totul dovedeşte că viitorul este al statelor etnic omogene. În vreme ce Obama a câştigat pe opoziţia negru+alb, populaţia de culoare fiind majoritara în foarte multeb state din USA, China omogenă etnic, şi dominată politic şi demografic de chinezii han, se pregăteşte să preia pozitia de primă putere economică mondială. Regimul comunist al celor două sisteme economice s+a dovedit a fi unul de inovaţie şi cu mare impact în proiecţiile investiţiilor pe termen lung. China îşi recuperează încet imperiul medeival în timp ce USA, se va retrage în două, cel mult trei generaţii din profilul unei puteri mondiale. Sub incidenţa demografică a populaţiei de culoare vor apărea regiuni secesioniste, cu precădere în sudul separatist prin tradiţie, îin timp ce restul se va epuiza în competiţii sterile.

În acest timp, Europa se joacă în cheia sol a unei partituri clasice. Adică se va impune un clasic pol de putere prin demografie omogenă etnic. Şi acest pol economic şi demografic se naşte prin apropierea ruso+germană, dupa cum s+a mai întâmplat sub Bismarck, în secolul al XIX+lea şi sub Adolf Hitler, în 1939.
Rusia restrânsă la graniţele sale etnice îşi păstrează omogenitatea culturală şi confesională şi dincolo de zonele accesibile, către periferiile siberiene, amur+iene sau caucaziene. Forţa militară nu a devenit perisabilă ca urmare a politicilor cu mandat schimbtor.

Moskova şi Sankt Petersburg continuă să ofere o direcţie culturală dar şi de strategie politică şi militară unui întreg continent. În faţa acestei forţe Europa se diluează, devine perisabilă, distrugându+şi omogenitatea etnică prin federalizarea statelor naţionale şi prin aşa zisa corectitudine politică. Aceasta din urmă a devenit diabolic de perimsivă cu minorităţile de orice fel în detrimentul majorităţii, născând privilegiaţi primus inter pares şi devenind astfel elemente diluante ale identităţii naţionale şi forţe centrifuge ale statului naţional.

În timp ce Germania îşi strânge rândurile iar Elveţia ia măsuri severe mobilizând armata confederaţiei, Spania, Portugalia, Italia, Gracia devin ţări+gelatină, gata pregătite pentru a fi dezmenbrate prin subtitul dictat econ omic. Franţa va deveni în acelasi răstimp de două+trei generaţii cea mai mare republică islamică din Europa, astăzi mai toţi marginalii sociali, deşi francezi mulţi dintre ei, se îndreaptă cu privirea şi adeziunea spre Islam. Pe culoarul Dunării de mijloc, se află neutra Austrie. Neutră şi rasistă. Austria a învăţat zâmbetul politicos al segregării faţă de străin. Am văzut acest lucru în vara acvestui an în Viena. Pe de o parte sunt emigranţi estici, care deşi au perfomat în ţara lor sunt refuzaţi politicos la angajare cu fiecare interviu, îar pe de altă parte, în parcul bisercii Votivekirche, un camerunez)fostă colonie germană) îmbrăcat impecabil se plângea unui coleg al său că „din nefericire este îngrozitor de negru pentru a fi angajat”. Este simptomul tipic al unui popor mic aflat sub presiune demografică şi îşi caută reacţii de apărare. Foarte aproape se află Ungaria, un alt popor mic, mai tenace în segregare, astfel încât şi+a construit un program politic foarte curajos: dezmembrarea statelor vecine si preluarea unor teritorii noi, eventual prin asociere. Romania şi Slovacia sunt vizate.

UDMR+ul o spune deja pe faţă, foarte agresiv, vulgar, tupeist, călcând în picioare orice formă de constituţionalitate. Acest fapt care ne arată haosul în care se află societatea românească, vidul periculos de putere şi autoritate care s+a format în urma disputelor politice sterile şi orgolioase dintre facţiunile mafiote ambalate politic în partide.

România este un stat cu omogenitate etnică şi confesională dar este diluat sistematic prin trădare din interior. România nu va reuşi să reziste astfel prinsă între o Europă ruso+germană unită prin interese economice şi o Europă sudică care se dizolvă teritorial şi se păbuşeşte economic. Aici pe tărâmul de mijloc ne confruntăm deja cu agresiunea mizerabilă a politicii maghioare dirijate de Budapesta si probabil că, aceste atacuri nu sunt străine de înţelegerile germano+ruse, dintre Putin şi Merkel.

UDMR a introdus cu brutalitate polirtica criteriului federalist. Politicienii români vor pactiza şi vor trăda în continuare. În vreme ce Europa se regrupează în cheia sol, clasică şi venită din trecut, aceea de a slăbi şi distruge statele slabe, chiar dacă sunt state vecine şi pot fi de folos în cazul unei agresiuni venite din exteriorul continentului, China preferă partitura în cheia fa, tocmai invers, de adunare în jurul imensului bazin demografic al chinezilor han, al celorlaltor demogarfii cullturale şi etnice înrudite sau numai vecine, pentru binele comun repreyentat de o forţă unică. Pe aceeaşi politică a unui partid unic şi a două sisteme economice.

Capitalul chinezesc domină Africa de est, aşa cum s+a întâmpla în secolul al XIV+lea, cu o sută de ani înainte de venirea portughezilor aici.

Uniunea Europeană este o construcţie inconstantă demografic. Nu se pot aplica măsuri arbitrare, tehnocrate aşa cum s+a întâmplat în America, deoarece Europa nu este o zonă de emigrare cum a fost USA încă de la început.În Europa nu funcţionează nici mestecul etnic, arbistrar şi nici federaliyarea ca exerciţiu impus.
Ideea generală este că reapar marile imperii, având la bază uriaşe rezervoare demografice omogene etnic şi de aici forţa lor politică, militară, economică, centrată prin idenitate naţională şi interes comun. Şi aceste imperii care se prefigurează prin forţa capitalului exportat sunt China, India şi asocierea ruso+germană.

Autor: Adrian Majuru

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Poate va corectati putin ortografia si gramatica, nu credeti ca datorati acest minim respect celor ce citesc?

  • Ocupa-te tu luisa de ornamente gen virgule,cratime,majuscule, ca autorul se ocupa de continut…!!!)))))

  • luisa tu ocupa-te de partea decorativa si pune in text zorzonele si flecustete,cum ar fi virgule,cratime,majuscule,asa ca orice mediocru fudul,autorul se va ocupa de continut,cum ii sta bine unui erudit…!!!))))