Politică

Ce vei răspunde copiilor tăi atunci când te vor întreba ”ce ai făcut TU ca să oprești dezastrul?” Alătură-te rezistenței de la Pungesti!

david-si-goliat1Ce vei răspunde copiilor tăi atunci când te vor întreba ”ce ai făcut TU ca să oprești dezastrul?” Alătură-te rezistenței de la Pungesti!

Sămbătă 7 Decembrie, ora 12:00!

Distribuiți evenimentul! Invitați-vă prietenii!


Orlando Balaș: Veniți sîmbătă la Pungești să arătăm că România mai există și nu a uitat de eroii ei! Și nu veniți cu mîna goală. Aduceți alimente și bani pentru cei de acolo! Oamenii aceia nu au putut lucra în ultima vreme, nu au voie să circule liber, trec prin mari greutăți materiale!

*** Deplasarea cu autocarul nu este recomandată, deoarece, din experiența anterioară, autocarele sunt urmărite și trec printr-o serie de filtre care întârzie, cu câteva ore bune, sosirea la destinație.

*** Să aveți toate actele la mașină în regulă: trusă de prim ajutor, triunghi, etc. în cazul în care veți fi opriți la controale pe drum sau în zonă taberei.

*** Este important să vă planificați timpul în așa fel încât să rămâneți până, cel puțin, duminică. Localnicii sunt sunt foarte demoralizați și speriați, și au nevoie de oameni curajoși care să îi sprijine atât moral cât și în acțiunile întreprinse pentru blocarea instalării sondei.