Politică

Ce câștigă Iohannis de pe urma blocării activității guvernului?

Nu pot să înțeleg modul de gândire al lui Iohannis. Că urăște PSD și Guvernul PSD-ALDE nu e o noutate. Că vrea distrugerea lor iar pot să înțeleg. E un primitiv în politică. O gorilă!



Doar că spre deosebire de ipocrizia cu ”neutralitatea” politică a Președintelui, Guvernul chiar este ”al României”. Guvernul administrează România, și acțiunile-sau inacțiunile!-sale afectează viața fiecărui cetățean. Ce câștigă Iohannis de pe urma blocării activității guvernului? Mai multă ură împotriva adversarilor lui politici? Se poate, deși nu cred. Dacă era așa, acum, după epocala victorie de rahat a ”opoziției”, dacă era cum visează el, aveam milioane de oameni pe străzi, cerând demisia Guvernului. N-am văzut decât câțiva ”canibali”, care se bucurau că Dragnea e la pușcărie!

Faptul că sunt ministere blocate are consecințe pe termen lung. Dacă vine ”guvernul lui”, nu trebuie să gestioneze aceste consecințe? Și eșecurile nu se pun pe răboj la PNL, USR și cine o mai intra la guvernare, în perspectiva alegerilor de anul viitor? ”Poporul” are doar memorie de tip ”timpul scurt”. Dacă era altcumva, acum băsescu nu era în PE! Nici Blaga!

Ce așteaptă? Moțiunea de Cenzură? Păi, nu trebuia să fi fost gata a doua zi după alegeri? Elanul combatanților a scăzut până la veștejire! De ce? Păi, pentru că negocierile de la Bruxelles merg foarte, foarte prost! Și nimeni nu-și poate permite să le complice cu crize politice în vreuna dintre țările membre.

Poate vrea să introducă actualul guvern măsurile impuse de CE, FMI și BM, care nu văd cu ochi bun modelul economic care care a permis creșterea economică din România. Dacă asta vrea, logic ar fi ca Guvernul să fie funcțional. Dar nu mai este. Și atunci? Atunci Tenerifeeeee!

Autor: Constantin Gheorghe

Sursa: Constantin Gheorghe Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In 2009, hai de-aici, mai aproape de zilele noastre, la 10 ani distanta, vreo doi pasi… poporul a “ales” “Sa traiti bine!” in conditiile mediatizate ref. la soft, sts, etc- samd. In 2014, poporul a “ales” “Romania lucrului bine facut” pas cu pas. In 2016 poporul a ales un program de guvernare prezentat opiniei publice cu subiect si predicat, argumente pro si contra, in general vorbind, masuri de revigorare a tarii (Fond de investitii obiective, legislatie, preventie, bunastare) reflectate in promisiuni electorale APLICATE IN PRACTICA CF LEGII DE CATRE GUVERNUL TARII PUTEREA EXECUTIVA. Presedintele tarii are rol de MEDIATOR cf art. 80 din Constitutie – LEGEA FUNDAMENTATA A TARII.
    Intrebare: CINE A INCALCAT LEGEA?

  • Astazi, sfanta si binecuvantata duminica, ne rugam la Tatal nostru, fiecare dupa credinta sa. Precum in cer asa si pe pamant, soare pe cer soare pe pamant, stele pe cer stele pe pamant, nori, luna, semiluna, constelatii precum in cer asa si pe pamant. Guvernul tarii guverneaza, presedintele tarii prezideaza? Modereaza? Se roaga… la un “Tatal nostru”, Tatal vostru (?!), al meu, al tau, al nostru… identitate de “Tata” in conditiile conflictului interinstitutional, interetnic, inter categorii sociale, international, intergalactic?! Pai, e clar ca lumina zilei ca nu ne rugam la acelasi Tata! Un paradox! Tatal este, in litera si spiritul legii universale, SURSA datatoare de viata in infinitul univers, Duh, Spirit, Cale, Adevar. Observam faptul ca SURSA este una, unica, aceeasi pt toti, in schimb TATI, mai multi…?! Maici…?! Gradina Maicii Domnului…?! Cum suna viitorul pe minunata planeta?!

  • Raspuns: Din SOFT. SOFT & SOPHIE – CUPLUL apartinand INTELIGENTEI ARTIFICIALE, ENTITATEA CIVILIZATIE CARE DOMINA SI CONTROLEAZA ACTIVITATEA PE PLANETA, cirumstanta in care omul NU REPREZINTA DECAT UN VEHICUL ridicat la rang de… SCLAV. Din pacate, la ora actuala, ma tem ca extratehnologia practicata la nivel planetar nu mai poate fi controlata in sensul contracararii efectelor nocive, malefice, devastatoare, antiumane prin mijloacele specifice capacitatii umane la niv actual de evolutie, posibil in conditiile in care se atinge pragul de trezire constienta a umanitatii, conditie “sine qua non”! Ne comportam uman, omeneste sau artificial, neomeneste, preferabil: ARMONIOS. Cand stiinta se armonizeaza cu religia in SPIRITUALITATE toate conflictele lumii se dezleaga, contradictiile se IMPACA. REGULA DE AUR.
    AUR = lumina condensata, lumina din lumina, pace, buna stare, buna cale, buna viata, buna planeta, buna galaxie, buna ziua, seara, dimineata, buna cuvantare… Buna!

  • PI SLEA uuuuu: la care tata se roaga presedintele, la care tata se roaga pesedeu, peneleu, usereu, plusu, 2020, udemereu, pemepeu, proromania, oengeu x, y, z, serv x, y, z, grupu, clubu, comisia, ordinu, alianta, parteneriatu etc-samd…din care mama, care gradina…?!

  • Va deranjeaza, domnule presedinte, propunerea premierului privind preluarea Cimitirului International “Valea Uzului” in administrarea M.Ap.N – Ministerul Apararii Nationale in fapt si-n drept Ministerul Apararii Nationale si Internationale sau apreciati ca “extremista” sintagma “National” din denumirea ministerului prin grija caruia se apara patria, credinta, radacinile, traditia, familia, viata, neamul omenesc in areal?

    p.s.:opriti timpul
    nu fumati tigari cu filtru
    ca va ducem la spitale
    si fumam “Nationale”