Economie Politică

Căpușa soroșisto-băsistă Traian Ungureanu față cu ”sălbăticia” capitalismului: “Avem nevoie de un comunism inteligent. Vom fura totul mai târziu.”

ungureanu traianEuroparlamentarul Traian Ungureanu atrage atenția asupra stării României. Acesta este de părere că Uniunea Europeană și capitalismul nu se potrivesc românilor, și că “nu există răspuns la vreuna din marile probleme ale ţării care să nu fie NU”.

“Iată: se poate îndrepta şcoala? Nu. Se pot civiliza spitalele? Nu. Se poate ridica presa? Nu. Se poate trăi cuviincios la bloc? Nu. Dar la volan, la restaurant sau la circa financiară? Nu. De ce? Pentru că, de fiecare dată, încercăm îndreptarea unui handicap prin serviciile altui handicap. Modelul e învăţămîntul. O şcoală slabă livrează elevi slabi care vor livra o şcoală slabă. Cercul nu e doar vicios. E şi betonat”, scrie Ungureanu într-un articol pentru Adevărul.

Potrivit eurodeputatului, țara are nevoie de “un comunism inteligent” pentru a ieși din situația critică în care se află.

“Dacă, însă, vrem să şi supravieţuim, e cazul să ticluim o ripostă abruptă şi vicleană. (…) Am ajuns în situaţia disperată în care avem nevoie de un comunism inteligent. Ne trebuie un proiect. Unul singur, nu o sută”, scrie Ungureanu.

“Să-i lăsăm pe alţii să facă afaceri şi capitalism. Noi nu ştim şi nu vrem. Măcar să săpăm albia. Vom fura totul mai tîrziu. Dacă ne facem treaba, vom avea ce”, conchide oficialul român.

Sursa: B1.ro