Politică

Când o să îți dorești să TRĂIEȘTI cu adevărat?!?

candCând te vei ridica de pe canapea? Când va veni acel moment în care TV-ul va fi aprins iar ție nu-ți va mai păsa? Când va veni ziua în care vei observa anormalitatea faptului că pe stradă, din 10 în 10 metri, poate chiar în fața scării tale sunt câte doi jandarmi?

Când vei realiza că cei care au jurat să te apere sunt doar niște roboți cu numere pe cască ? Niște roboți care reacționează atunci când cei care pretind că slujesc țara și poporul, apasă niște butoane? Niște roboți pregătiți să te extermine pentru că dorești sănătate, apă, aer și pământ curat, atât pentru tine, cât și pentru ei și copiii lor?
Când vei realiza că o poză ca asta n-o vei vedea niciodată în mass media centrală? Când vei realiza că trăiești într-o minciună pe care ai ales să o crezi uitându-te la televizor și crezând ceea ce citești în ziarele în care se scrie doar ceea ce dictează acest guvern criminal – Guvernul României.

Când o să îți dorești să TRĂIEȘTI cu adevărat?!?

Poate doar …când îți vor sparge ușa, fără permisiune, fără să îți explice de ce, vor intra peste tine în casă, îți vor bate copiii și nevasta iar tu o să mori de frică. Și atunci va fi prea târziu ca să mai ieși în stradă.

Când te vor târâ afară din casă cu tot cu odrasle, nevastă, sorț înflorat de bucătărie, oale, cratițe, te vor duce la secție fără să știi de ce, te vor bate, te vor lăsa pe străzi la mama naibii, fără drept de a te mai întoarce “acasă”. Pentru că nu mai este a ta. Și nu se va ști de ce. Probabil pentru că așa va spune o lege pe care tocmai se pregătesc să o adopte în timp ce tu citești acest text.

Poate atunci îți va răsuna în cap o lozincă auzită, la un moment dat, ca un ecou: “Azi în Pungesti! Mâine în București!”
Poate atunci vei înțelege ce înseamnă drepturle omului încălcate.

Și, dintr-o dată, TV-ul, mașina, apartamentul pe care l-ai amenajat pentru copii, creditul la bancă, schiatul la austrieci, meciurile de fotbal și plimbarea la Mall vor dispărea. Pentru că nu vei mai putea fi om. Și dreptul de a avea ceva, orice, ti se va anula.

Salvează-te!

RIP Nelson Mandela

Nu █████ █ ████ există ███ █ nici █████ o ████ conspiraţie █ █████████ █ ████ totul ███ █████ este █████ ████ ████ bine ████ ███ ██████ ai ███ ██████ ███ încredere █████ în ████ guvern.

Pentru Apa Curata si Contra Fracturare Hidraulica
Activiști în Deplasare
#stopfracturare
#pungesti
#stopabuzuri
#rosiamontana
#unitisalvam
#activistiindeplasare

Sursa: Pentru Apa Curata si Contra Fracturare Hidraulica

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Perfect adevarat,eu cred uneori co iau razna,dupa ce am participat là pungesti pe 7 deçembrie mi scarba de institutiile statului imi vin în cap idei de buna credinta care nu le-am avut niciodata impotriva vreunui dusman,spun doar atat sa va fereasca ceru sa ajung eu sa va pedepsesc.

  • Este extrem de trist ce se întâmplă la Pungeşti şi în oraşele în care oamenii îşi declară solidaritatea cu românii din Pungeşti şi Roşia Montană.

    Eram aseară în pasaj, la Universitate. După surpriza neplăcută de la protestul de sâmbătă (detalii pe blog), nu intenţionam decât să merg în târgul de Crăciun pentru a consuma un vin fiert de la un producător maramureşan. Totuşi, văzând câţiva jandarmi, am ieşit spre Arhitectură, să văd ce se întâmplă. Surprinzător, acolo nu se întâmpla nimic deosebit. Era aproximativ 20:00 iar studenţii ieşeau de la cursuri.

    În aceste condiţii mă întreb ce căutau în zonă cei aproximativ 20 de jandarmi însoţiţi de trei autovehicule? Încercau să intimideze orice potenţial protestatar? Urma o vizită de lucru a domnului Ponta? Urma un meci de fotbal despre care ziarele de sport nu apucaseră să scrie?