Analize și opinii Politică

Când a fost cinstit Traian Băsescu?

traian basescu– Când a numit-o pe Elena Udrea consilier de stat la Cotroceni şI apoi ministrul Dezvoltării Regionale şI al Turismului? Nu a fost cinstit.

– Când a luat casa din Mihăileanu cu încălcarea Legii 112 şI a promis că o va da înapoi ? Şi n-a mai dat-o. Nu a fost cinstit.

– Când a cerut sub semnătură energie ieftină pentru băieţii deştepţi de la Alro Slatina? Nu a fost cinstit.

– Când l-a protejat pe Sorin Blejnar la şefia ANAF? Nu a fost cinstit.

– Când a făcut afaceri imobliare cu Costel Căşuneanu? Nu a fost cinstit.

– Când Ioana Băsescu şi-a cumpărat un penthouse de peste 300 de metri cu aproape un milion de euro, în Băneasa Residential? Nu a fost cinstit.

– Când a făcut-o pe Elena Băsescu europarlamentar? Nu a fost cinstit.

– Când a zis că Parlamentul, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şiI CSM sunt instituţii neconvingătoare? Nu a fost cinstit.

– Când a afirmat că nu există sistem de justiţie în Uniunea Europeană care să fi făcut atâta rău cât a făcut sistemul de justiţie din România? Nu a fost cinstit.

– Când a zis că n-ar nimic de schimbat în comportamentul lui ? Nu a fost cinstit.

– Când a lovit un copil cu pumnul ? Nu a fost cinstit.

– Când a zis că suntem o ţară de mâna a doua ? Nu a fost cinstit.

– Când a afirmat că învăţământul românesc scoate tâmpiţi? Nu a fost cinstit.

– Când a confiscat telefonul unei jurnaliste? Nu a fost cinstit.

– Când a zis că România este o ţară de mămicuţe şi bebeluşi. Nu a fost cinstit

sursa: jurnalul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Doua evenimente, in ultimii 22 ani, cind am simtit ca in tara asta se misca ceva: bacalaureatul 2011 si arestarea lui Nastase.Nici macar aderarea la UE nu mi s-a parut la fel de ‘cinstita’ ca cele doua mentionate.
    Mai cunoasteti altele?

  • Băsescu a fost mai cinstit decât lichelele din Parlament pe care nu-i interesează decât binele clanului lor.Nu au mai avut răbdare și s-au purtat ca niște hoți la drumul mare. Este normal ca Europa să-i critice pe USL-așii uzurpatori. Corect ar fi ca nici în noiembrie să nu-i legitimeze poporul. Imi este teamă că va fi greu să scăpăm de ei.

  • Basescu MINTE cu fiecare respiratie. I-a spus lui Merkel ca suspendarea NU este reglementata in Constitutie !!.Nu am mai vazut un CARACTER atat de JOSNIC. A STAPANIT TARA prin MINCIUNA, CORUPTIE si SANTAJ (metode securiste practicate si ridicate la nivel de arta), aservit orbeste de o ceata de slugi, fiinte fara caracter care stiau ca astfel vor primi o halca din Romania. Este disperat ca VA DA SOCOTEALA pentru JEFUIREA si ASERVIREA ROMANIEI. Pentru a se salva a decis sa INGENUNCHEZE ROMANIA in fata celor care l-au folosit drept COADA de TOPOR. In istorie va ramane ca o MARE RUSINE pentru ROMANIA !!