Politică

Campania de arestări, o strategie americană pentru a distruge centrele de putere autohtone pentru interesele străine

dosare_retrocedariSUA continuă să trateze România ca pe o colonie. Iar Bucureștiul continuă să se comporte ca un vasal. Direcția care convine întotdeauna SUA, nu și românilor.

Fostul şef al Realitatea TV consideră că toată campania anti-corupţie nu este decât o încercare a SUA de eliminare a centrelor româneşti de putere, pentru a se asigura de totala obedienţă a României.

Totul a plecat de la dorinţa SUA de a cuceri Ucraina şi Georgia şi nevoia de a avea un cap de pod sigur în ţara noastră.

Dupa ce Basescu a plecat de la Cotroceni, arestarile si dezvaluirile continua cu aceeasi frecventa. De data asta, furia procurorilor se indreapta cu predilectie catre vechile sale slugi si finantatori ai PDL-ului. Se razbuna Basescu pentru sutul pe care vechiul sau partid i l-a administrat? A scapat D.N.A-ul de sub orice control si se comporta ca o cornuta masiva lovita de streche? Cine mai conduce astazi cu adevarat Romania? Yohannis abia invata coridoarele de la Cotroceni, politicienii tremura noaptea in pat si-si bat nevestele de stres, oamenii de afaceri isi ascund banii prin cavouri sau prin cine stie ce conturi exotice in asteptarea dubelor de la politie.

În realitate, România,   execută la comanda americanilor o amplă operaţiune de epurare a tuturor centrelor de putere construite în peste 20 de ani, începând de la cele locale la cele centrale. Folosind ca pretext “maidanul” ucrainean, au început să urle că afaceriştii de acolo au secătuit ţara prin tot felul de hoţii şi malversaţiuni, împreună cu politicienii corupţi şi presa acaparată de “moguli”.

Pentru a-şi pune în practică această strategie, americanii s-au folosit de canalii autohtone gata să vândă orice şi pe oricine pentru un grad în plus sau o poziţie mai înaltă în iererhia instituţiilor unde arhivau. Oricând în parlament pot fi voturi care să nu corespundă intereselor lor, voturi controlate de aceste centre de putere. Dacă aceste centre ar fi fost mai puţine, probabil ar fi încercat o negociere cu fiecare în parte. Fiind atât de multe, au decis anihilarea lor. Din perspectiva intereselor lor, mişcarea este legitimă. Din perspectiva interesului românesc, asta înseamnă vasalitate totală, vasalitate fără nici un câştig”. A scris SOV pe blogul său.

Atât timp cât electoratul se complace în ideea ”las că-i dăm afară pe ăștia corupți și va fi bine!” fără să înțeleagă că sistemul politic neocolonial este baza și principala cauză a corupției, toate schimbările pe scena politică nu fac altceva decât să ofere un show palpitant pentru unii și dezgustător pentru alții. Sistemul nu poate fi spart decât în condițiile care cei care ar încerca să elibereze România vor vedea că electoratul s-a săturat de situația în care țara poate fi guvernată prin telecomandă de la ambasada SUA care dirijează autocarele DNA.

Până la acel minunat moment, ne rămâne doar să contemplăm cu interes sau resemnare reîmpărțirea portofoliilor. „Într-o colonie americană precum România, guvernatorul este numit pe viață. Nu contează că i se termină mandatul și nu mai poate candida la președinție, jocurile fiind făcute la Washington, guvernatorul rămâne conducătorul de facto al coloniei”.

În concluzie, la mai bine de 25 de ani de la executarea lui Ceauşescu, am pierdut orice umbră de independenţă a ţării, dar am câştigat ţâţe pe prima pagină a tabloidelor, 100 de programe la TV, dreptul de a le culege căpşunile occidentalilor şi rafturi pline în faţa cărora salivează pensionarii și tineretul.  Cu alte cuvinte, am devenit o colonie săracă numai bună de muls, condusă pentru americani.

P.S.Romanii sunt cobai si colonia SUA,UE pentru jefuirea romaniei prin corporatile mondiale si clasa politica corupta si vanduta SUA,UE destul ca am fost jefuiti acum vor sa ne si monitorizeze prin cip. Sa fim uniti frati romani si sa deschidem ochii in fata adevarului si sa ne rugam lui Iisus sa ne ajute in aceasta lupta. Pace si mantuire!

Sursa: Search News Global

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Însă dacă nu ar exista arestările care ar fi oare subiectul de presă principal. Eu cred că este în primul rând o diversiune, dar mai este și o prevenire a escaladării sentimentului antiamerican în România. Sunt niște sacrificii pentru iertarea păcatelor care le cere acest dumnezeu care este orânduirea actuală. Cum ar mai putea exista păcatele fără iertare de păcate? Asta depinde cu sacrificii. Păcatele au nevoie de un mântuitor care să fie răstignit pentru ele. Esența imoralității nu este păcatul ci cine plătește prețul păcatului și pe cine este aruncată vina. Cum faci ca vina să fie aruncată pe altcineva și prețul să fie plătit de altcineva? Aceasta este adevărata problemă a imoralității, iar rezolvarea acestei probleme este minciuna, sacrificiul și puterea. Lipsa păcatului este de fapt moartea pentru că numai morții nu mai păcătuiesc. Moartea nu poate fi o soluție pentru moralitate. Morții nu greșesc niciodată, niciodată nu consumă mai mult decât produc, iar morții sunt atât de altruiști încât se dau drept mâncare până și viermilor. Moralitatea înseamnă ca prețul să fie întotdeauna numai cel corect, fiind plătit numai de cine trebuie. Atunci când ai puterea însă, exact asta nu se mai întâmplă. Când ai puterea nu mai plătești niciun preț pentru nimic, iar dacă totuși tot trebuie să plătești, atunci apar minciunile și sacrificiile. Iar lăcașul minciunii este întotdeauna numai în interiorul omului, întotdeauna numai în spirit și niciodată în legătură cu lumea materială. Am mers ieri la o biserică și toți oamenii de acolo făceau tot ce făceau doar pentru că așa era voia unei autorități pe care ei au acceptat-o în viața lor. Ei nu se întrebau niciunul: Oare care este rostul tuturor acestor rânduieli? Oare autoritatea vrea binele aici sau vrea răul? Nu. Autoritatea reprezintă cunoașterea binelui și răului. Viața și moartea nu sunt axa binelui și răului ci supunerea și nesupunerea. Acest lucru este ceea ce face posibil acceptarea ideii de sacrificiu. Iar fără sacrificiu nu mai este posibil nici sclavia și nici războiul. Pentru asta este necesar ca prin credință oamenii să accepte ideea unei alte vieți de după moarte pentru ca mai apoi să se poată încheia o afacere prin care oamenii să renunța la viața lor de aici în schimbul acelei vieți.

  • Citat: “Sa fim uniti frati romani si sa deschidem ochii in fata adevarului si sa ne rugam lui Iisus sa ne ajute in aceasta lupta.”

    Eu nu sunt frate cu tine SOV-ule, nu am furat banii românilor impreună. Ești hoț impreună politicienii corupți și trebuie să putreziți cu toții in pușcării.

  • da’ ma lasiii….
    udrea si ridzi erau ‘centre româneşti de putere’…tu judeci un pic inainte sa scrii?…sau tu esti abonat le baietii de la moskova?

  • Planul american de eradicare si a brumei de suveranitate nationala ramasa este pe ultima suta de metri si in tara noastra. Planul este simplu si functional. In urma cu 14 – 15 ani intreaga medie scria si continua sa scrie ca Romania este sub controlulul mogulilor hoti si tradatori de tara. Tot in acea perioada se naste si propaganda parlamentarilor corupti si despretuitori al interesului cetatenesc, contrar obiectivului pentru care noi, cetateni ai Romaniei, i-am ales si acordat incredere.

    Ca urmare in anul 2002 este infiintata Directia Nationala Anticoruptie prin
    ORDONANTA DE URGENTA. Iar in 2007 este infiintata o alta institutie fara drept de existenta intr-un stat de drept, Agentia Nationala de Integritate (ANI). Care este rostul unor astfel de institutii intr-un stat de drept ? Nu s-a raspuns sau sa existe o expunere sistematica a adevarului relevat de activitatile acestor institutii.

    Adevar e ca cei doi directori ai acestor institutii sunt in gratiile ambasadei americane si chiar premiati de aceasta.

    In aprilie 2014 ambasada SUA inventeaza un premiu numit „Women of Courage“. Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit “ravnitul” premiu oferit de Departamentul de Stat American “femeilor care au demonstrat curaj exceptional in sustinerea drepturilor omului, a statului de drept, a egalitatii femeilor si progresului social si cultural”.

    Un premiu inventat pentru a arata cine este puterea si bineinteles de a dezmierda pe cei ascultori de ordine SUA in Romania. Un premiu i-a fost acordat si jurnalistei Ondine Ghergut pentru anchetele din perioada referendumului din 2012. Nu stiu cine e si ce fel de anchete jurnalistice face, dar la o cautare pe internet am gasit un citat al dansei care mi-a curmat interesul de-ai mai cauta si citi anchetele. Ea scrie: “Prin autodenunt, Robert a aratat ca are constiinta si ca isi respecta telespectatorii”.

    Inainte de inceperea macelului juritic toate partidele parlamentare si-au dat acordul pentru simplificarea procedurilor de arestare a parlamentarilor. Diavolul Romaniei ne-a anuntat triumfal ca parlamentarii se lasa arestati. Aceast lucru neutralizeaza articolul 72 privind imunitatea parlamentara. Aliniatul doi spune clar ca: “Deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara încuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. Urmarirea si trimiterea în judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecata apartine Înaltei Curti de Casatie si Justitie.” Acest articol nu se afla in Constitutia Romaniei pentru a face dificila judecarea si in final, dupa caz, condamnarea sau nu a parlamentarului, ci este aparata vointa si vocea cetatenului reprezentata de acel parlamentar pentru care am votat. Acum in parlament nu mai este aparata vocea si vointa electoratului. Este aparata vocea si vointa celui puternic. Rationamentul existentei parlamentului a disparut.

    Pe la sfarsitul lunii ianuarie DNA-ul si ANI au fost institutiile laudate in raportul MCV. Dar exista si o institutie care este criticata in ultimul raport MCV si anume Parlamentul Romaniei pentru cazurile de incompatibilitate. Diavolul Romaniei a anuntat, inaintea raportului MCV, ca va solicita inlaturarea MCV. Minciuna. Prosteala. Scop – confuzie.

    Acum, la sfarsitul lunii ianuarie, in comunicatul Administratiei Prezidentiale se poate citi:”Presedintele României saluta concluziile raportului care arata ca activitatea principalelor institutii judiciare si de integritate în combaterea coruptiei a înregistrat o dinamica impresionanta si a generat o încredere sporita a publicului în justitie. De asemenea, domnul Presedinte Iohannis apreciaza constatarile facute de Comisia Europeana cu privire la profesionalismul sporit din sistemul judiciar românesc si cu privire la vointa de a proteja independenta justitiei într-o maniera mai consistenta”.

    In aceasta perioada de asa zis macel juritic entitati straine “viziteaza” presidentia Romaniei fara ca accesul presei sa fie permis. Da, atat de rau am ajuns incat nici intalnirea reprezentantului unei tari zise prietene cu presedintele Romaniei nu mai are voie sa fie raportata cetatenilor. Aceeasi straini viziteaza propriile institutii, DNA, CSM si ANI fara, bineinteles, rapoarte detaliate ale vizitei. Imediat dupa vizita ambasadei americane la ANI aceasta cere date cum au votat deputatii si i-a amendat daca nu au votat corect. Cei asta ?

    Asadar, un bun politician este intotdeauna un bun politician, chiar si dupa principii din secolul al XVI-lea. Ei stiu cum sa tina oamenii in control si cum sa manipuleze, implementand in mintea noastra doua simple reguli: 1. noi nu trebuie sa gandim prea mult, sa analizam fapte sau evenimente istorice, de aceea oamenii trebuie tinuti in intuneric prin limitarea accesului la informatiile existente. (La fel ca in timplul domniei regelui Henric al VIII-lea. Oamenii regatului nu aveau dreptul de a citi sau a detine o biblie pentru ca vorbele, predica preotului sa nu fie interpretata de oameni dupa Inscrisurile Sfinte ale Bibliei. Cuvantul preotului era adevar absolut, de necombatut). Acum suntem coplesiti cu excesul de informatii care pot fi adevarate sau false sau raportate de oameni fara de profesionalism vis-a-vis de subiectul pe care il raporteaza. Majoritatea dintre noi am devenit incapabili de a mai interpreta si intelege aceasta multitudine si diversitate de informatie. Rezultatul este incapacitatea noastra de a mai reactiona la dictatura instalata.
    2. inocularea de informatii de false in mintea oamenilor si repetarea ei constanta prin diferite fapte in desfasurare. Pentru ca in final nimeni sa nu mai aiba nici macar intentia de a intreba sau cerceta daca informatia este adevarata sau falsa.

    Lucruri extrem de importante sunt in desfasurare care necesita acoperire.

    SUA a dat liber la macel. Supusii se ciomagesc. Cel mai puternic desavarseste angajamentele neoliberale. Cei de incredere isi pastreaza functiile. In caz ca lovesc curajos, neasteptat si afecteaza imaginea neoconservatorismului american sunt eliminati sau se da la pace.

    P.S. Mircea Badea spune curajos adevarul.

  • Adica toti banditii si hotii de oameni politice care au furat ca au stins sunt arestati de americani? ma faci sa rad! Hotii si banditii de parlamentari ar trebui sa infunde puscaria zeci de ani, deoarece ei au dus Romania la sapa de lemn!
    Ce, Adrian Nastase care a furat cam tot in timpul guvernarii sale ce ar trebui sa pateasca?

  • Si se pare ca gandeste.org a devenit doar .org . Ce prosti vorbesti, mai sa vars o lacrima pt mafioti. Hai sa iesim in strada sa cerem oprirea arestarilor. Si cati bezmetici care sunt de acord cu tine.

  • nene esti varza, dupa ce ca esti analfabet mai vii si cu teorii de genul “centrelor de putere”, adica cei vizati sunt doar niste victime al expansiunii SUA in Europa iar ei au cazut nevinovati in mixerul istoriei. Asta e culmea.

  • Se vede care sunt basisti si iohanisti scriu putin ,,nene esti varza”..au tu esti abonat le baietii de la moskova? etc n-au nimic in cap, inghit tot ce le spune coruptul pas cu pas. Uita ca iohanis a lasat oameni pe drumuri si a furat mai mult decat cei arestati. Nu vad ca tara este in mana ungurilor si a ca toti care conduc la momentul actual sunt fff slab pregatiti pentru functiile pe care le detin. Dar mojicii sunt <<americani, nenti, unguri…": stiu ei democratie sunt cititi, intelectuali inteleg ei tot. Popor de tampiti.