Politică

Bogdan Duca: „Conservator e, în general, cineva creștin”

Dar ce creștin poți să fii și să ceri desființarea salariului minim? Ce creștin poți să fii când mârâi că cei în nevoi primesc ajutoare sociale? Ce creștin poți să fii și să crezi inepția că piața, care este mânată de cel mai necreștin sentiment: lăcomia, se poate regla singură spre folosul tuturor? Ce creștin poți să fii și să ții partea cămătarilor, chiar dacă se numesc ”bănci”, când Scriptura și Biserica au condamnat constant și ferm camăta?



Ce creștin poți să fii când atunci când îți bate cel în nevoi la ușa țării tale, tu militezi duhovnicește pe inversul Evangheliei: să i se dea piatră, nu pâine? Ce creștin poți să fii și să crezi că e nedrept ca cei mai bogați să fie mai mult responsabilizați social decât cei mai săraci?

Ah. Știu și răspunsul: dar noi suntem împotriva ”căsătoriilor” gay și altor deliruri ideologice de acest tip.

Bun. E bună morala. E bun chiar și moralismul. Dar nu strică să fie aplicat cu prioritate asupra propriilor noastre păcate.

Sodomitul e păcătos. Dar până mă ocup să scot paiul sau ce o avea din…. lui, nu ar trebui să mă ocup de bârna din ochiul și din inima mea?

Privesc spre conservatorii creștini infestați de ideologia libertariană, care văd în capitalism dacă nu un zeu, măcar un sfânt arhanghel, și care propun o viziune a lumii la fel de odioasă ca și cea progresistă.

Dar odioșenie ”de-a noastră”, ”duhovnicească”, nu de-a lor…..

Autor: Bogdan Duca

Sursa: Bogdan Duca Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Mai intai, o ciudatenie:
    “Ce creștin poți să fii când atunci când îți bate cel în nevoi la ușa țării tale, tu militezi duhovnicește pe inversul Evangheliei: să i se dea piatră, nu pâine?”
    Cumva invadatorii musulmani sint in catehoria “cel la nevoie”???
    ——
    1. Socialismu/comunismul reprezinta iudaismul politic.
    2. Capitalismul reprezinta iudaismul economic.
    3. … ce se petrece in ultimele decenii este ofensiva marxismului cultural, instigarea ne-iudaicilor la rebeliune impotriva realitatii obiective adica sminteala generalizata.
    ——
    “Progresismul” politic actual este de fapt regresie morala, distrugerea echilibrului mental individual in mod generalizat cu finalitatea auto-distrugerii colective.
    Libartarienii sint anarhisti cu trasaturi schizofrenice si narcisiste insa fara doza de venin a celor mentionati mai inainte.
    ————–
    Da’ nu vad sa stie autorul cine este in spatele bancilor, cine sint cei care manipuleaza camataria…. de peste 2000 de ani.
    ———
    Homosexualitatea este pacatul care a fost pedepsit prin foc – nu are asemanare, asa ca trebuie sa fie tratat cu prioritate, limitat si scos din public cat mai repede – atat la psihiatrie cat si – pentru exhibitionism, racolare, propaganda – puscarie.
    Rau ca din articol apare ca fiind o chestie mai putin importanta cand asaltul este generalizat impotriva copiilor si tinerilor in special cu aceeasi finalitate ca a “trairii: marxismului cultural, sinuciderea societatii.

  • A se vedea si MEGA AFACEREA CU AVORTONI, FETUSI UMANI, cu precadere urmarile in materie de mutatie genetica, sociala, psihopatologia manifestarilor instinctuale, devianta indusa asupra civilizatiei umane pe Terra…
    Tragic! Cu tristete pana la cer si mai presus de ceruri,

  • Ce fel de crestini suntem atunci cand ignoram atentatul la constiinta umanitatii?

    “Libertatea constiintei este garantata; ea trebuie sa se manifeste in spirit de toleranta si de respect reciproc” – art. 29 alin.2 din Constitutie – Libertatea Constiintei.

    Cum intelegem “toleranta” in conditiile in care vedem cu ochii nostri manifestarile psihopatologice la nivelul societatii umane ignorand atentionarile, informatiile, studiile in domeniu? Adevarat faptul ca medicina alopata are avantaje terapeutice, rezultate excelente in cazuri de urgenta medico-chirurgicala, dar la fel de adevarat faptul ca a fost transformata in sursa de profit cu consecinte nefaste asupra starii de sanatate a oamenilor de pretutindeni, cunoscut fiind faptul ca medicina conventionala, moderna, occidentala, alopata se concentreaza pe medicamente produse in laborator pe baza de substante chimice, pe radiatii si chirurgie. Big Pharma – creatia lui Rockfeller in viziunea caruia asupra NOM pentru America, citez: “Eu nu doresc o societate ganditoare. Eu doresc o societate muncitoare”, mai grav, de mutanti, avand in vedere consecintele afacerilor cu fetusi avortati investigate in SUA, cercetari care au scos la iveala dovezi-cheie care arata ca “Big Abortion” face bani multi din cadavrele copiilor avortati, produse folosite in campania de productie a vaccinurilor, din pacate, a se vedea studiile cu privire la componenta vaccinurilor moderne (celule diploide), dovezile cu privire la ritualurile satanice cu fetusi umani desfasurate de societati secrete ale elitei secrete in locatii secrete, dezvaluite de serviciile inteligente mondiale in cooperare cu specialisti, oameni de buna-credinta de pretutindeni. “Stem Express” are o adevarata istorie de marketing in clinicile de avort si declara investigatorilor ca participarea la recoltarea partilor corpului de fetusi este “profitabila din pdv financiar”. Extrem de grav! “Sunt imprejurari cand trebuie sa tacem, dar niciodata sa nu tradam adevarul prin minciuna”, ne indeamna Fericitul Augustin. De-a lungul vremurilor vaccinurile au contribuit la eradicarea multor maladii, insa ingredientele actuale folosite, dovedite, investigate, ne indeamna la vigilenta, ratiune, constientizare, identificarea masurilor privind neutralizarea efectelor cu impact mutant asupra umanitatii. Un atentat asupra existentei umane, constiintei il exercita tehnologia mobila de telefonie 5G, la fel contoarele inteligente responsabile de cresterea nivelului de radiatii, operatiuni lansate de companiile de utilitati, promovate de administratiile publice din toata tara, finantate prin proiecte lipsite de STUDIILE DE IMPACT asupra fiintei umane si mediului in viziunea implementarii tehnologiei viitorului.
    Ce fel de crestin sa fii cand vezi, auzi, pricepi ca esti atacat in razboiul hibrid, asimetric, parapsihologic, cum doriti, si nu faci nimic in apararea, prevenirea semenilor, mediului, creatiei, evolutiei umanitatii in pace, armonie, bunastare pe Terra?

    Ce fel de crestin?

  • Ce fel de crestin sa fii cand asisti la scandaluri interinstitutionale nationale si internationalae, sistematice, murind incet, pas cu pas, cu legea-n mana, constitutie, acorduri si tratate de drept nationale si internationale?

    Ce fel de crestin sa fii sa te vanzi pentru 30 de arginti de dragul avantajelor oferite pentru prestatii politice nationale si internationale, defavorabile locului si neamului in care ai vazut lumina zilei pe fata pamantului?

  • De ce sa fiu de acord sa primeasca ajutor social tiganii si tot felul de indivizi buni de munca dar nu vor sa munceasca?”Trebuie aplicat cu strictete conceptul sfant care spune ca cine nu munceste sa nu manince!Si,daca autorul articolului iubeste musulmanii,sa se mute la ei!

  • Minoritatile, etniile, confesiunile, investitorii straini, partenerii externi au fost favorizati in detrimentul cetatenilor autohtoni in scopuri experimentale, genetice, sociale, tactice.’Om trai si ‘om vedea rezultatul experimentului Romania: revelatia in direct!

  • Crestinul se intreaba care sunt ingrijorarile manifestate de Hillary atata vreme cat Bibi a castigat al 5-lea mandat, fie fericit ca-n “Fericirile Binecuvantate”, iar Assange incatusat, elibereaza-l Doamne!, pe el si pe toti pacatosii dintre care cea mai pacatoasa, subsemnata…

  • Suntem buni crestini, le dam mancare, medicamente, le construim blocuri, dar acasa la ei. Falsa opozitie, Duca.