Politică

Blestemul “Listei lui Severin” la europarlamentarele din 2019

Ca și Adrian Nastase și mulți alții, Liviu Dragnea a fost pedepsit nu pentru greșelile lui, ci pentru faptele lui bune. Această frază, dar cu referire la Alexandru Ioan Cuza, a fost rostită de Mihail Kogălniceanu la înmormântarea Principelui Unirii. Istoria se repetă.


Românii nu au voie să aibă conducători care fac cât de cât ceva și pentru interesele lor. “Prietenii știu de ce.”

Citiți, vă rog, articolul dlui Bogdan Tiberiu Iacob. Dacă nici acum nu înțelegeți ce a fost cu “lista lui Severin”, chiar nu știu cum se mai poate explica.

PS: Când a izbucnit scandalul cu “lista lui Severin” (de fapt încercarea mea ca ministru de externe de a împiedica străinătatea să decidă cine poate fi conducătorul românilor și cine nu) și echipa Băsescu a declanșat Jihadul pentru a mă elimina din viața publică, un tânăr lider al organizației PD din Teleorman, pe care aproape că nu îl cunoșteam, a organizat o adunare publică în sprijinul meu. A fost un gest împotriva curentului din presă, din partid și din țară. Numele lui era Liviu Dragnea.

Autor: Adrian Severin

Sursa: Adrian Severni Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Iisus insusi a fost rastignit pentru fapte bune intr-un moment istoric care a dat STARTUL LA RASIGNIRE de mai bine de 2000 de ani. Fiul Omului, Copilul Lui Dumnezeu Adevarat Lumina este prigonit pas cu pas, perioada istorica cu perioada istorica. Oare n-a sunat ceasu’ sa aflam cine ne asupreste, tine in captivitate pe Terra?

    In opinie personala, rezultatele referendumului din 26 mai 2019 nu evidentiaza VOINTA REALA a POPORULUI atata vreme cat MILIOANE DE ROMANI DIN DIASPORA NU AU REUSIT SA VOTEZE din motivele mediatizate, circumstanta care impune analiza constienta a unei stari de fapt cu consecinta inclinarii BALANTEI IN TEMA, mai mult, o asemenea imprejurare DUBIOASA nu indeplineste conditiile unei consultari pertinente in ce priveste REVIZUIREA CONSTITUTIEI. Din pacate, nu reprezinta VOINTA REALA A POPORULUI care popor la randul lui nu a fost informat cu privire la interesul real fata de obiectivele strategice nationale – obiect al Agendei electorale europene. Inteleg ca istoria se repeta, da’ pana cand, oameni buni?

  • Pai, avem o problema incorecta din pdv politic mare cat Casa Alba! Procurori DNA care au obtinut cetatenia americana depunand juramantul in numele si pentru respectarea Constitutiei si Legilor SUA.
    Gandim, dragilor, gandim la o solutie…
    Poporul nu-i ANALFABET FUNCTIONAL!
    Doamne ajuta! Gandul ma poarta la tornadele care de doua saptamani devasteaza America. Intamplare, coincidenta, sincronicitate? Asteptam din partea SUA PORUMBELUL PACII si sa decreteze ce are scris in frunte! Pace!

  • Circula informatii conform carora rezultatul real al alegerilor din 26 mai 2019 este urmatorul:

    PSD: 29%
    USR: 28%
    PNL: 25%
    ALDE: 6%

    ProRomania, UDMR, PMP nu au trecut pragul.

    In opinie personala, niciuna din variantele privind rezultatele alegerilor din 26 mai nu EXPRIMA VOINTA REALA A POPORULUI din considerentele mai sus mentionate.

    DACA OPINIA PUBLICA AR FI FOST CORECT INFORMATA CU PRIVIRE LA OBIECTIVELE STRATEGICE ALE AGENDEI ELECTORALE, in speta: NUCLEARELECTRICA, HIDROELECTRICA, PORTUL CONSTANTA, TAROM, ROMGAZ, TRANSELECTRICA… CU ARGUMENTE PRO SI CONTRA, cu certitudine lucrurile ar fi stat in pozitie verticala. Asa… tot cu coloana stramba, deformata de scolioza, cifoza, lordoza, sciatica, pareze si plegii, impotenta functionala in deplasare, mersul impreuna… pe Cale, in Adevar, bucurandu-ne de Viata.

  • Sunt recunoscatoare pentru faptul ca mi-ati permis sa urlu in direct la LUNA. Mare lucru! Tot raul spre BINE. Doamne ajuta, mai, oameni buni, prieteni de pretutindeni!

  • Gina

    si in viitorul previzibil situtaia va ramane la fel, adica ca MILIOANE DE ROMANI DIN DIASPORA NU AU REUSIT SA VOTEZE .
    De avia dupace vom anexa Evropa si vom instala proconsuli români in Italia, Spania,Germania samd vom putea asigira conditii egale de vot ptr cei din Evropa. Cat despre panonia propun anexarea si asimirlarea fortata …