Analize și opinii Politică

Basescu – presedintele ungurilor, ignorantilor, tradatorilor, inconstientilor, scarbitilor, credulilor si celor ce nu stiu ce vor

ImagineTOKES: Basescu trebuie sa dea ascultare revendicarilor maghiare
Incredibil dar adevarat. Tokes cere plata de la basescu pentru ajutorul pe care i l-a dat comunitatea maghiara din Romania. Marfa, din cate banuim, este Romania.
CITESTE AICI DECLARATIILE COMPLETE

Mai jos aveti spicuiri dintr-un comunicat de presa publicat de AGERPRES si semnat -astazi- de L. Tokes.

…mulţumim în primul rând premierului Viktor Orbán, pentru felul în care, în calitatea sa de vicepreşedinte al Partidului Popular European (PPE) îşasumă răspunderea la nivelul european pentru democraţia din România, şi în acord cu preşedintele Băsescu, respinge încercarea restaurării postcomuniste….

[…] mulţumim deasemenea comunităţii maghiare din Transilvania pentru că s-a ghidat după propria ei conştiinţă lucidă, şi n-a dat ascultare ‘relei conştiinţe’ a UDMR, care de fapt asistă la restaurarea politică din România. Prin neparticiparea masivă la vot, electoratul maghiar a adus un aport decisiv la stoparea cursului politic antidemocartic în derulare. […]

CITESTE AICI COMUNICATUL COMPLET

INTREBARI PENTRU BASESCU

IN CE CONSTA PLATA tovarase basescu?

CE AI NEGOCIAT CU UNGURII?

AI ACCEPTAT CONSTITUIREA TINUTULUI  SESCUIESC SAU AUTONOMIA MAGHIARA?

AI ACCEPTAT CONSTITUIREA UNEI ENCLAVE SECUIESTI SAU MAGHIARE?

Esti dispus sa TRADEZI ROMANIA?

(sursa: proiectromania.wordpress.com)

Traian Basescu a fost demis de popor cu o majoritate uluitoare desi, ccr-ul, imbacsit pana la refuz de oamenii lui basescu, va invalida referendumul, ignorand – sfidator – faptul ca, la numarul real de locuitori ai Romaniei, CONFORM CELUI MAI RECENT RECENSAMANT, cei care s-au prezentat la vot reprezinta cu mult peste 65 % din totalul populatiei aceste tari. Vestea buna este ca 48% din populatia Romaniei este formata din cetateni model care, pe canicula, in contextul unor intoxicari masive si a boicotului basit, au votat. Indiferent daca au votat “da” sau “nu”, acesti oameni merita toata lauda si tot respectul. EI SUNT ADEVARATII CETATENI AI ROMANIE!

Sunt mandru ca am votat alaturi de 48% din concetatenii mei. Restul …

Referendumul i-a scos la vedere pe cei care il mai sustin pe basescu, direct sau indirect, in acest moment. Desi, mai putin de un milion de romani au pus stampila pe “nu”, basescul ramane presedinte ajutat de inconstientii din ccr si de cei care nu au votat. Acestia, fie ca l-au sustinut sau nu, l-au girat prin neprezentarea la vot.

Putem spune, in urma statisticilor si a rezultatelor, ca basescu este presedintele:

-maghiarilor

Acestia, prin absenteismul masiv, au demonstrat ca asculta de ordinul lui victor orban, premierul dictator al Ungariei si bun prieten cu tradatorul national. Cei doi sunt liderii nefrecventabili ai Europei iar acest fapt spune totul despre ei! Intre un milion jumatate si doua milioane de maghiari au decis sa nu mearga la vot desi, era DATORIA LOR DE CETATENI AI ROMANIEI. Pensiile, salariile, ajutoarele sociale din Romania vin, nu din Ungaria, romani de etnie maghiara care ati refuzat sa va faceti datoria de cetateni ai statului. INDIFERENT CA VA PLACE SAU NU SUNTETI LOCUITORI AI ROMANIEI SI NU AI Ungariei – si asa va fi si de acum incolo, onorabili romani de etnie maghiara!

-ignorantilor

basescu a profitat de absenteismul masiv al ignorantilor din acest stat. Ii cunoastem extrem de bine, se identifica la tot pasul. Sunt acei oameni, plini de sine, laudarosi, razatori, mistocari, zeflemitori si bagatori in seama. Ignorantii sunt cei care trec nepasatori pe langa cei carora li se face rau in plina strada fara sa ii ajute, care arunca gunoie pe jos – desi cosul de gunoi este la doi metri distanta de ei, care ii acuza pe profesori de esecul progeniturilor lor – desi in anii de scoala ei nu s-au interesat niciodata de situatia scolara a acestora, care au preferat sa asculte manele si sa se ghiftuiasca cu mici atunci cand tara le-a cerut parerea, care latra ca o duc rau desi nu fac nimic sa schimbe starea de fapt din tara, care au uitat cum bucurestenii erau jumuliti – la propriu – de jandarmii lui basescu, etc. Ignorantii nu dau doi bani pe simt civic, responsabilitate, bun simt, exemplu personal, datorie, etc. Ei baltesc in mocirla asemeni porcilor si nu vor sa iasa de acolo desi mai au un pic si se ineaca sau mor de foame.

Ignorantii adora limbajul si comportamentul iresponsabil de “ultras” al prezidentului – pentur-ca ii reprezinta -, mai mult, se mandresc cu faptul ca distinsul este “barbat adevarat” ce adopta decizii dure, rapid. Acestia refuza sa gandeasca in viitor, sa prevada impactul unor decizii si comportamente nechibzuite, indiferent de nivelul la care acestea isi fac simtita prezenta, incapabili sa priceapa ca intr-o democratie presedintele nu este dictator ci reprezentant al poporului.

Numarul ignorantilor este urias, spre marele nostru regret. Ignoranta se datoreaza educatiei primita in familiei, si incapacitatii de a intelege ce este democratia si ce presupune ea. Ignorantilor nu le place efortul… EI REPREZINTA blestemul acestui popor!

-tradatorilor

Tradatorii, reprezinta acea specie care si-ar vinde parintii pentru un capat de ata, fara sa le pese de nimeni si de nimic. Sunt falsi, oportunisti, lingai, lipsiti de caracter si principii morale, periculosi, ratati si pupincuristi, iar scopul lor este sa distruga pe altul prin orice mijloc care nu le cere efort, sa se afle mereu in tabara puterii, sa se foloseasca cat mai mult de bunele intentii ale celorlalti, etc. In esenta, ei calca pe cadavre pentru a urca pe scara sociala sau pentru bani, faima si avere desi nu valoreaza nici cat negrul de sub unghii. SUNT MULTI SI ASTIA, MULT PREA MULTI!

-Inconstientilor

Aici ii includem pe toti care nu au votat si l-au girat pe odios. Inconstientii sunt cei care nu au inteles, sau nu au dorit sa inteleaga, ca timp de 4 ani basescu, a umilit, jumulit si calcat in picioare un stat si un popor, inclusiv pe ei. Acestia, indiferent de scuza cu care se apara, au ingnorat ca presedintele premier si ministru a CONDUS EFECTIV Romania si ca dezastrul din aceasta tara, LUI BASESCU I SE DATOREAZA! Comportamentul acestora A NASCUT UN MONSTRU.

– celor ce se dau scarbiti

Sunt multi, foarte multi, care se ascund in spatele scuzei penibile ca sunt scarbiti de clasa politica, de tot si de toate. Ei sunt cei care sanctioneaza prin neprezentare. In fapt, isi ascund lenea, lipsa initiativei, inconstienta, falsitatea si ignoranta in spatele unei masti. Nu au depus nici cel mai mic efort, nu s-au dat clintiti din pat, fotoliu, sau de pe plaja, ca prin votul lor sa schimbe clasa politica pe care o blameaza. Desigur argumentul lor principal este ca “nu ai pe cine pune in loc” sau ca “toti sunt la fel”.

Ei nu mai spuneti! Dar atunci de ce nu incercati sa schimbam realitatea sa ne mobilizam si sa face clasa politica mai buna si responsabila. Dumnezeu iti da dar nu iti pune in traista. In fond cum este poporul asa este si clasa politica.

Scarbitii, insa, se simt bine in actuala stare de fapt, si nu vor sa schimbe nimic, ei doar cauta scuze pentru asi masca neimplicarea si duplicitatea. De multe ori este mai usor sa acuzi decat sa faci ceva care sa schimbe o anumita situatie, iar voi, scarbitilor, stiti foarte bine acest lucru….

– celor ce nu stiu ce vor

Sunt cei ce habar nu au pe ce lume traiesc, nepasatori, asemeni unor plante, sau cu dorinta de a incurca totul. Ei se simt bine si in rolul lui “Gica Contra” si in oricare alt rol deoarece lor nu le pasa de nimeni si de nimic, nu isi cunosc rolul si nu dau doi bani pe cunoastere.

-Credulilor

Acestia, sunt acea specie mai deosebita de romani care inca mai cred in bunele indentii ale marinarului, in faptul ca bietul basescu a vrut sa faca ceva dar nu a fost lasat – chiar daca parlamentarii puterii si institutiile statului au fost in subordinea lui – in povesti de adormit copii si altele de acest gen. L-au votat cu bune intentii pe marinar, chiar daca el, cu rea intentie, le-a marcat viata intr-un mod total neplacut.

Acestia sunt cei care, daca sunt rapiti, vor dezvolta afectiune fata de rapitor, se vor atasa de el

O mai existand si alte specii pentru care basescu este presedinte. Nu am pretentia sa le descoper pe toate acum. Daca voi mai cunoasteti va rog sa scrieti la sectiunea comentarii.

CONCLUZIE valabila pentru categoriile de mai sus!

ATI AVUT POSIBILITATEA SA VA DEPASITI SITUATIA DAR NU ATI MISCAT UN DEGET. SA NU VA AUD CA INCEPETI SA VA PLANGETI CA O DUCETI RAU!

sursa: proiectromania.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Este deranjant sa citesc asa ceva si imposibil de tacut. Cand cineva nu respecta modul si continutul gandirii mele defapt nu ma respecta ca fiinta vie ca omologul lui sau ca egalul lui. Am observat asta in mai multe articole ca cei care nu sunt de acord cu X sau cu Y practic isi pierd calitatea de oameni sau fiinte vii si devin ceva de genul obiecte.Pe vremuri arienii erau clasa 1, la clasa 2 intrau popoarele aliate si in sfarsit la clasa 3 intrau EVREII/ TIGANII/popoarele cucerite si acestia ultimii erau buni doar sa munceasca( in regim de sclavie bineinteles ) altfel ii exterminau ca pe gandaci. Steven Hawking are aceasi problema cu fiinta umana deoarece o descalifica afirmand ca este defapt un computer organic deterministic fara Liber arbitru. Deci daca omul este doar un computer organic sau o unitate sau o resursa este mult mai simplu de infaptuit genocidul.
    Cred ca problema principala cu cei ce scriu astfel de articole este de natura psihiatrica. Ca sa exemplific: daca mie nu imi convine de moaca lui Ponta si in schimb am halucinatii erogene cu Basescu sa inteleg ca sunt eligibil de o piatra in cap de la autor?
    Poate eu nu sunt nici “ungurilor, ignorantilor, tradatorilor, inconstientilor, scarbitilor, credulilor si celor ce nu stiu ce vor”. Poate ca eu sunt cel care are imaginea de ansamblu, cel ce se rupe de credintele si obiceiurile umane si sincer incepe sa aspire la altceva poate ceva mult mai bun decat ce avem acum. Asta nu inseamna ca trebuie sa fiu jignit si haituit si judecat/etichetat pentru ca nu mai gandesc sau fac cum vrea unul sau altul.

    Cel mai tragic este sa vad oameni maturi cum sunt implicati in scandaluri si piese de teatru politice fiind manipulati.
    Politica este numele piesei de teatru. Politicienii/ bancherii sunt actorii. Spectatorii sunt poporul. Pe scena incepe piesa in care isi toarna zoaie uni altora in cap; se dueleaza cu ciorapi imputiti; se injughie pe la spate cu vorbe albe si arme negre; simuleaza batalii aeriene cu efecte speciale ce sa mai cea mai tare piesa de teatru pe care ati vazut-o vreodata. Colegii din bancile straine si din partide alesi sau nu merg printre spectatori si le curata buzunarele de bani si forta vitala in timp ce acestia raman ca fermecati de frumusetea si veridicitatea piesei de teatru. Dupa 4-5 ani de joc intensiv dupa preferintele spectatorilor se mai schimba garnitura de actori dar piesa in linii mari ramane aceeasi. Se poate spune ca eu m-am cocotat aproape pe cortine si vad de sus ce se intampla cu sforarii din spatele scenei, actiunea de pe scena si pungasiile din tribune. Ca cetatean ce pot face? Sa le dau o piatra in cap celor ce nu vad ca mine situatia. Nu, asa ceva nu se concepe. Iubestei pe ceilalti asa cum te iubesti pe tine. Adevarul este ca atat timp cat spectatorii nu renunta sa mai stea sa fie jefuiti in sala de spectacol; actorii si sforarii vor continua sa dea multimi ce isi doreste si anume spectacol de iluzionism. Oare cine trebuie sa sparga cercul vicios: victima sau agresorul? Ati vazut voi vreodata sa vina vreun escroc sa dea banii inapoi victimelor?

  • Nu inteleg ce vrei sa spui dar ce-ai zice de-o cafea?
    “Ca cetatean ce pot face? Sa le dau o piatra in cap celor ce nu vad ca mine situatia.”
    Ca cetatean ar fi trebuit sa mergi la vot, indiferent ce votai.

  • … scuza-ma, dar prezinti lucrurile trunchiat (nu vorbim de adevar aici), ceea ce te face la fel de culpabil ca si cele doua gaste. omiti sa sa ii treci pe ‘lista’ ta pe cei ce si-au facut – cu discernamant – socoteala ca neprezentarea este singura sansa de NU da sorti de izbanda – chiar si provizorie – unor impostori (si criminalilor din spatele lor). care este profilul acestora care au ales sa nu participe la referundum?: tineri, preponderent din zone urbane, oameni din capitala, din ardeal si din orasele mari ale tarii. cine ramane sa fi participat?: preponderent pensionarii, oamenii de la tara, se pare ca si puscariasi cu urna mobila (ca sa fiu tendentios). te legi de maghiarii din romania. fara a ii jigni, ei reprezinta cam 6% din masa electorala, adica doar dublul marjei de eroare (+/- 3%) vesnic pomenita. dar ai pus la socoteala cati tigani au fost la vot? asa, pentru curiozitatea ta…

    rezultatul acestui referendum trebuie interpretat ca un vot negativ dat intregii clase politice, dar in acelasi timp ca o infrangere clara a comunistilor (fosti si actuali).

  • Nu pot sa trec nici eu peste acest articol fara sa-mi spun punctul de vedere caci desi nu am fost la vot consider ca nu fac parte din nici o categorie ce a fost enumerata si consider articolul cu un termen as spune diplomatic mult prea patimas acum cand patima face ca actele politice sa devina irationale .
    Nu am obligatie sa merg la vot atunci cand oferta politica nu ma satisface si mai mult decat atat ma scarbeste imbecilitatea argumentelor celor ce ma cheama la vot . nu fac partizanat spre nici o tabara si constat ca ori ce decizie as lua as gresi asa ca nu e nici o responsabilitate sa girezi acte politice indoielnice spre a da jos un catar si a-l inlocui cu un papagal.

  • Imi cer scuze lui @par_la_ceas ca i-am oferit un motiv de comentariu. Ii accept negresit invitatia la cafea pentru ca sincer simt ca am ce vorbi si explica. Daca pot ajuta pe cineva de ce nu?
    Si acum in alta ordine de idei ca sa raspund la “Ca cetatean ar fi trebuit sa mergi la vot, indiferent ce votai.” ma repet cu scuzele mele sincere pentru greseala de a nu gandi inainte de a scrie ceva. Renunt cu bucurie la statutul de cetatean si raman la cel de FIINTA VIE. Banuiesc ca in acest caz unei fiinte vii i se rupe in cot de “democratie/ vot/ religie/ bla-bla…” si nu este obligat sa inghita tot rahatul cu “voteaza ca sa intreti iluzia cu democratia”
    In primul comentariu am scris cat se poate de limpede ca nu trebuie sa fac deloc ce vrea altul si in nici un caz nu am sa ma duc la vot ca sa ma recunoasca societatea drept “cetatean”.

    REPET PENTRU MAJORITATEA
    Ganditi inainte sa spuneti ceva si ulterior mai ganditiva la acest aspect: ESTE O SINGURA PLANETA SI NOI SUNTEM 7 MILD. DE OAMENI PE EA SUNTEM TOTI EGALI SUNTEM DEFAPT O SINGURA FAMILIE ( avem si frati si surori handicapati dar tot egali sunt si ei cu noi) SI CUM TREBUIE SA NE PURTAM NOI INTRE NOI MEMBRII FAMILIEI?