Politică

BARNA PROPUNE CA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE SĂ FIE CONDUS DE PARTENERII EXTERNI

Nu este pentru prima oară când aud spunându-se, dinspre tabăra USR, că ar fi mai indicat să fim conduși total din exterior.



Ca și cum nu ar exista suficientă cedare de suveranitate, liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi.

 E nevoie de înlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice.Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reînnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgență instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuala participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Prezidențiabilul Barna ne dă un exemplu de cum ar conduce CSAT dacă ar ajunge la Cotroceni. Consiliul Suprem de Apărare a Țării ar fi controlat, oficial, de ”aliați și parteneri”.

Asta înseamnă manipulare, să folosești o tragedie pentru a mai face un pas în direcția transformării României în colonie.

Autor: G.S.

Sursa: Criterii.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Asta e roman, tot asa cum Stalin era rus!
    Daca ajunge Iuda asta presedinte, Colonia noastra se va numi Străinezia!

  • Romania se afla intr-o situatie de criza profunda din 1989, criza cronica in pusee acute atent monitorizate de aliati si parteneri pe fondul integrarii euroatlantice. Pai, Caracal se afla la 8 Km de o baza militara partenera. Si? Ideea e ca un consiliu national sa ia masuri pentru a proteja copiii, viitorul tarii, familia, fibra, identitatea, valorile si principiile fundamentale ale omului, cetatean al Romaniei, respectiv idei romanesti cu bani romanesti, resurse romanesti, potential romanesc pentru crearea unui climat romanesc favorabil cresterii si educarii in parametri sanatosi la cap a generatiei de maine, parte integranta a umanitatii.

  • Daca experimentul unic pe planeta ne-a ajutat sa intelegem starea de rai trecand izbitor prin iad, atunci e de Bine Suprem. Toma necredinciosul pana nu a vazut cu ochii lui nu a crezut. Experimentul ne arata ca TOMA, anagramat ATOM, nu moare, ci se transforma etern in cautarea starii de desavarsire: “Fiti DAR voi desavarsiti precum insusi Tatal vostru Cel Ceresc desavarsit ESTE!” siiiii… “Toate cate cereti rugandu-va sa CREDETI ca le-ati primit si le veti AVEA, iar cand stati de va rugati, IERTATI orice ati avea impotriva cuiva ca si Tatal vostru Cel Ceresc sa va IERTE voua greselile voastre. Ca de nu IERTATI nici Tatal Vostru Cel Ceresc NU iarta!” Si cum numai fapta buna sterge din ADN fapta rea, experimentul unic pe planeta derulat pe teritoriul Romaniei ne demonstreaza tuturor ca se poate, nu suntem pierduti, crestem frumos si luminos. A propos de ADN: sunteti de acord cu faptul conform caruia daca INML primeste in laborator pe tavita o proba recoltata de specialistii in domeniu si in materie spre identificare, identifica in consecinta, din neam in neam, zestrea genetica din strabuni – lectie despre cum suntem chemati sa protejam materialul genetic, identitatea fiintei umane, a neamului din care ne tragem seva, insasi umanitatea, credinta, increderea, speranta. Suntem pregatiti fizic si psihic pentru nivelul urmator de crestere, evolutie benefica “ope legis universalis”!? Hai cu DA…

  • Indreptati-va pentru o clipa atentia pe punctul 45 din legile care stau la baza civilizatiei umane, belagines. Coincidenta, intamplare, similitudine, nimic nou sub soare! Multumesc!

  • Reforma in invatamantul planetar incepe cu invatarea legilor care stau la baza civilizatiei umane. ABECEDARUL UMANITATII. In caz contrar, ne vom indrepta catre o civilizatie inumana, antiumana, neumana, fara suflet. Cazul Caracal avertizeaza asupra unui pericol extrem.