Politică

Bani europeni folosiți în campania electorală?Campania TV REGIO “Din zori până-n seară, dezvoltăm o țară”-bani europeni care fac gratis imagine guvernului

regio-victor-rebengiucDe câteva săptămâni toate televiziunile au inundat ecranele cu o reclamă la REGIO. Adică o reclamă la un program european – Programul Operațional Regional, operat în România de Ministerul Dezvoltării Regionale și al Administrației. La cum sunt prețurile acum pentru reclamele TV e foarte clar că s-au alocat sume uriașe pentru aceste reclame distribuite cu dărnicie televiziunilor. Interesant e că totul se petrece în prag de campanie electorală sub atenta oblăduire ministerului condus de vicepremierul Liviu Dragnea, șef al campaniei electorale prezidențiale a PSD.

Și uite așa “Pornim din nou la drum… și din zori până-n seară, dezvoltăm o țară!” – așa spune voice-over-ul la fiecare început și sfârșit de clip care rulează cu agresivitate pe ecranele televizoarelor.

Sunt destui care susțin în mediul politic că totul este doar campanie electorală mascată folosind numele marelui actor care face pe ghidul REGIO, dar și banii europeni.

Surse parlamentare susțin că ar putea exista chiar plângeri la Comisia Europeană având ca temă folosirea acestor fonduri în pre-campania electorală prezidențială.

Iată unul din clipurile care rulează cu generozitate:


Sursa: Stiri pe surse