Politică

Băieți și fete – cuvinte interzise?!

descărcareIn domeniul mereu fluid al sexualitatii apar idei noi, teorii noi – si perspective tot mai dezgustatoare. Periodic se tin seminarii, conferinte, se propun tot felul de programe, si se propun ori se adopta rezolutii pentru educatia sexuala comprehensiva in Uniunea Europeana ori Natiunile Unite.

In aprilie, Parlamentul European a organizat o conferinta privind „viitorul egalitatii de gen in Uniunea Europeana”. Scopul ei a fost adoptarea unei declaratii preliminare care sa fie inclusa in Agenda Uniunii Europene pentru 2020. Efectiv, insa, obiectivul acestei conferinte este ca de acum intr-o generatie de oameni, sa se produca, la nivel unional, o mutatie culturala de proportii gigantice in gandirea europenilor, si in special al tinerilor, privind sexualitatea si utilizarea sexualitatii ca metoda de realizare a egalitatii de gen intre barbati si femei.

Pivotul principal al acestui proiect gigantic e asa numita teorie de gen („gender theory”). Metoda lui de promovare va fi educatia tinerilor din perspectiva unei educatii neutre din punct de vedere al sexului. In alte cuvinte, se cauta eliminarea binaritatii sexuale din gindirea si manifestarile sociale. Binaritatea sexuala („sexual binary”) e un termen sociologic care explica gandirea si organizarea societatii pe baza existentei, in paralel, a doua genuri diferite, cel masculin si cel feminin. Eliminarea binaritatii sexuale va insemna, de fapt, detasarea societatii postmoderne de experienta antropologica universala a omenirii. De la inceputul existentei biologice a omului au existat doua sexe diferite: barbat si femeie. In anul 2020, insa, extremistii sexuali unionali doresc abolirea acestei binaritati sexuale. Dupa cum va puteti imagina, daca acest deziderat va deveni politica oficiala a Uniunii Europene, copiii si nepotii nostri vor fi indoctrinati, volens nolens, in aceasta teorie fara sens.

Tot la aceasta conferinta a fost propusa extinderea la nivel european a experientei scandinave in domeniu. Deja am discutat, intr-un comentariu publicat de noi in 2014, cain Suedia autoritatile epureaza bibliotecile si literatura oficiala de scrieri ori publicatii critice la adresa homosexualitatii si a transgenderismului. Bibiotecile care termina procesul de euprare primesc o atestare oficiala din partea autoritatilor. Odata finalizat acest proces la scara nationala, in citiva ani nici un suedez nu va mai avea acces la publicatii critice la adresa homosexualitatii.Pentru inceput, ideologia de gen se prevede ca va fi aplicata cadrelor didactice si angajatilor de stat. S-a propus deasemenea crearea unui cod de conduita care sa indoctrineze europenii cum sa se comporte si sa se relationeze la sexual opus, adica ce comportament va fi acceptabil si care nu. In alte cuvinte, Statul va dicta cum se face curte.

Altii au propus ca in viitor tarile care vor dori sa adere la Uniunea Europeana sa accepte in prealabil un program de educatie sexuala pregatit de Uniunea Europeana care sa elimine homofobia, transfobia ori opiniile negative privind identitatea de gen. Moldova deja a fost captata, partial, in acest proiect cind, cu ani in urma i s-a impus sa adopte legea nediscriminarii impotriva homosexualilor. Iar Serbia, si ea, a fost constransa sa adopte o legislatie similara care, in aditie, cuprinde nediscriminarea pe baza de identitate de gen.

Obiectivul ultim, ne informeaza conferinta din 25 aprilie, este constituirea unei „gender-equal Europe.” Dar prin asta se intelege nu egalitarea de sanse ori egalitate la locul de munca, ci „egalitate de identitate de gen” si „eliminarea patriarhiei” in Europa pina in 2020.

Si mai periculos, insa, e obiectivul unei Europe cu o „gender-neutral education” si eradicarea perspectivei traditionale binare privind sexualitatea. Brigitte Gresy, Secretar General al Consiliului Superior de Egalitate Profesionala intre Femei si Barbati in Franta, participind la conferinta, a afirmat: „e o pozitie stereotipa sa afirmi perspectiva binaritatii de gen si sa crezi ca barbatii ar fi diferiti de femei”. Curioasa aceasta afirmatie, dar si alarmanta. Imaginati-va generatiile de dupa noi care vor fi  indoctrinate in aceasta aberatie. De acceea, zice Grecy, e important sa se inceapa cu copiii, pentru ca, zice ea, stereotipurile se alipesc de copii in copilarie. Punctul logic pentru demararea re-educarii europenilor in „gender neutral education” e, deci, gradinita. Odata lansata in gradinita, noua perspectiva a sexualitatii devine, in timp, normativa.

Expresia folosita de extremistii sexuali este „mainstreaming modern gender theory into all spheres of life”. („Impregnarea  teoriei moderne a sexualitatii in toate sferele vietii”) Rezultatul final va fi o gandire unica privind sexualitatea, ceea ce Grecy numeste „un pensee unique”. In acest context, dizidentii vor fi pedepsiti. Daca planul acesta diabolic reuseste, vor mai putea crestinii, oamenii traditionali, Biserica, ori Vaticanul sa-si promoveze perspectivele lor privind sexualitatea?

Dincolo de Atlantic – nici baieti nici fete

Aceleasi planuri diabolice sunt pregatite si dincolo de Atlantic. Districtul scolar public din Fairfax County, Virginia, a anuntat luna trecuta ca incepind din 2016 va preda in scolile publice un subiect nou privind sexualitatea: fluiditatea sexuala. [Nicole Russell: Virginia Schoo District to Ditch Biology for „Sexual Fluidity,” The Federalist, Mai 29, 2015:http://thefederalist.com/2015/05/29/virginia-school-district-to-ditch-biology-for-sexual-fluidity] Nu, nu e un efort de a-i face pe copii mai buni la matematica, sa-i pregateasca pentru viata, ori mai buni la computere, ori sa-i invete cum sa creeze locuri de munca ca adulti. Dimpotriva, e un efort de a forta „egalitate” radicala intre baieti si fete invatuindu-i, in aceste cursuri de „fluiditate sexuala” ca nu exista, si ca niciodata nu au existat, baieti 100% ori fete 100%. Ca identitatea de gen si orientarea sexuala a baietilor si a fetelor, asa etichetati de societate la nastere prin virturea sexului lor biologic, e in flux constant, adica „fluid” de-a lungul vietii. Ca genul masculin nu e masculin 100% nici sexul feminin feminin 100%. In alte cuvinte, nu exista nici baieti nici fete.

Fluiditatea sexuala, vor fi copiii informati, se exprima pe parcursul vietii in categoriile de orientare sexuala bine cunoscute: heterosexualitate, homosexualitate, bisexualitate, ori transgenderism. Fluiditatea reciproca inseamna, in final, „egalitate de gen deplina”.

Uitati experienta umanitatii privind sexualitatea. Uitati ce scrie Biblia pe acest subiect. Copiilor li se va spune ca nu exista si ca nici odata nu au existat doua sexe. Daca Biblia spune ca Dumnezeu a facut pe om parte barbateasca si parte femeiasca, teoria „fluididatii sexuale” spune ca partea barbateasca se transforma in parte femeiasca de-a lungul anilor si ca partea femeiasca se transforma in parte barbateasca. In final, adauga teoria fluiditatii sexuale, binaritatea de gen, e, dupa cum vedeti, un mit. O minciuna perpetuata de mii de ani si care doar acum, in 2015, a fost data pe fata.

Ce e cu totul periculos la aceasta doctrina sexuala, insa, e ca, cel putin in cazul scolilor din districtul scolar din Fairfax County, teoria de gen va fi implementata prin constrangere, de autoritatile seculare, prin autoritatea statului, prin legislatie si tribunale. Cine va putea sta impotriva acestei indoctrinari a copiilor?

Sursa: Cultura Vietii