Politică

Bacteria E.coli, oboseala cronică şi profitul mafioţilor

1-e-coli-2-8386-tA trecut ceva timp de cînd bebeluşii infectaţi pe bandă rulantă cu bacteria mortală au fost internaţi la Spitalul „Marie Curie”, trei dintre ei au decedat, dar autorităţile sînt incapabile să gestioneze criza, dau din umeri şi merg pe ghicite! Au, probabil, motive să găsească oriunde, în altă parte, ţapul ispăşitor! Nu se vorbeşte, însă, de vaccinul împotriva hepatitei B, dintr-un lot de vaccinuri administrat cam în acelaşi timp bebeluşilor. Ancheta pare o bîjbîială ce încearcă să ascundă gunoiul sub preş. La fel ca la „Colectiv”!

Dacă din primele rezultate a reieşit că apa, laptele praf şi portocalele nu sînt cauze ale infectării, atunci, părinţii bebeluşilor spitalizaţi la „Marie Curie” (cam de aceeaşi vîrstă, 10-11 luni) ar trebui să ceară autorităţilor o explicaţie credibilă cu privire la conţinutul şi efectele adverse ale ultimului vaccin administrat. „La mine acasă a venit o asistentă să-i facă bebeluşului vaccinul împotriva hepatitei B! Se întâmpla pe data de 14 ianuarie! A doua zi, copilul începuse să se simtă rău! L-am dus la spitalul de pediatrie, unde s-a constatat că prezintă rotavirusul, fără să fiu sigură că l-a contactat în spital. Apoi, am ajuns cu el la Bucureşti,” a declarat o mămică. „Sindromul hemolitic-uremic” nu ateriza din neant! Tulpinile bacteriei E.coli au fost depozitate şi aliniate în fiole, apoi trimise, pe sărite, la ţintă.

Îi curg parale substanţiale în cont

Drama de la „Marie Curie” a adus lacrimi de absenţă totală pe faţa Guvernului, dar mai ales pe faţa Preşedintelui. Prea multă imagine de cinema şi prea puţină grijă pentru cetăţeanul român! Mutat recent la Vila Lac 3, după renovările cu preţ usturător, Klaus Iohannis nu mai are grijă deloc de ograda noastră! Ocupat cu naveta pe coclauri externe şi, în mod special, cu cea săptămînală, Bucureşti-Sibiu, pe carburantul statului, pentru a-şi vedea soţia (care nu renunţă la catedră pentru a se muta la Capitală), preşedintele nu a reuşit să mobilizeze pe feisbuc manifestaţii de stradă împotriva premierului în exerciţiu, ca să-l scoată „vinovat de tragedia bebeluşilor morţi şi a celor intubaţi la „Marie Curie”, precum pe alungatul, din cetate, Ponta, dovedit a nu fi avut nicio treabă cu tragedia rock-ului satanic de Hallowen din „Colectiv”. Vom vedea ce se va întîmpla în familia prezidenţială, însă, pînă atunci, îmi fac griji cu privire la oboseala cronică a preşedintelui! Concedii peste vacanţe, vacanţe peste concedii, prezenţe la „summituri”, săptămînă de săptămînă pe drumuri, pleacă vinerea la Sibiu şi se întoarce duminica, iar de dragul său, Valea Oltului este blocată preţ de cîteva ore. Vai de şoferii aflaţi atunci în trafic! Şi vai de noi! Preşedintele este suprasolicitat şi din pricina unor contestaţii nerezolvate în justiţie, iar „Statul român întârzie să îşi reclame dreptul de proprietate asupra casei pe care Klaus Iohannis a pierdut-o, prin hotărâre irevocabilă, în urmă cu trei luni” („Riseproject”), din chiria căreia îi curg, încă, parale substanţiale în cont. Grea e viaţa de preşedinte!

Suprafaţa de teren agricol deţinută de americani în România a crescut cu 45%

Şi pentru că avem un Preşedinte mai tot timpul plecat, americanii au pus scara la podul casei noastre şi văduvesc România de terenurile agricole. Oamenii din popor îl arată cu degetul pe Iohannis, dar ei nu înţeleg că nu poate sta de „lemn Tănase” cînd stăpînii îi cer să execute, cu docilitate, ordinele. Duşmani ai românilor sînt cam peste tot în conducerea statului, fie ei şi „tehnocraţi” acoperiţi. Unul în plus, nu face gaură în cer! Fiţi îngăduitori! Dintr-un foc, Southern Harvest, o subsidiară a fondului american de investiţii Anholt Services, a achiziţionat un total de 2.700 de hectare de teren agricol de la noi, informează „PRNewswire”, astfel, suprafaţa de teren deţinută de americani în România a crescut cu 45%. România este vîndută la hectar, la preţuri de zece ori mai mici decît în Occident. Ştiu americanii cum trebuie să cucereşti o ţară! Ştiu ei că terenul agricol este o investiţie mai sigură decît în aur. Pămîntul şi pădurile au devenit surse sigure pentru cămătarii mondiali, care se simt în România ca în Rai. Bulgaria, Franţa, Germania şi Austria au blocat vînzările de teren agricol, pe considerentul că este un bun naţional! În schimb, autorităţile române au pus la discreţia mafioţilor străini tot oportunităţi şi chilipiruri, care mai de care. În plus, „Fondul Proprietatea” s-a dovedit a fi o gaură neagră pentru România, dar nimeni nu aduce în discuţie pe „onorabilul” Gitenstein, „cel mai puternic politician al României”, ţintuit în conducere cu piroane solide. Potrivit Realitatea.net., „Fondul Proprietatea” are o capitalizare de peste 45 % din valoare pe afaceri a sectorului energetic românesc. De tot acest sector se ocupă şi Mark Gitenstein”. Cum spuneam, ştiu americanii cum trebuie să cucereşti o ţară şi fără război.

Disputa cu Rusia, şansă pentru profitul industriei de armament americane

Dacă americanii ne-au cumpărat pe nimic un bun naţional de preţ, aceştia deţin în Norvegia o peşteră secretă, în contextul întăririi prezenţei militare a S.U.A. în Europa şi din necesitatea de a avea un depozit aproape de flancul estic al N.A.T.O, adică de Rusia. Nu este o peşteră naturală, ci una artificială, unde îşi antrenează trupele de război. Americanii tot aţîtă Rusia şi se pregătesc de luptă! Cum în Siria a fost punct ochit, punct lovit, planul de pace instituit recent nu trebuie să trimită mercenarii americani în şomaj. De aceea, Rusia e o nouă oportunitate pentru prosperarea industriei de armament americane. Activă din 2003, de la invadarea Irakului, peştera are pereţii blindaţi pentru a rezista bombardamentelor, iar incinta sa adăposteşte necesarul de echipament militar, „de la vehicule blindate Humvee, echipament greu, inclusiv tancuri, şalande şi auto-tunuri, ca răspuns la politica Kremlinului”, scrie „Stiri pe surse.ro”. Nici România nu este scutită de „dotarea” cu echipament militar greu de aceeaşi provenienţă (nu pe gratis, bineînţeles). Nu de-aia am strigat după război „să vină americanii!”? Au venit, dar, cum spunea Constantin Tănase: „Şi cu asta ce-am făcut?”.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Art-Emis