Politică

Avocatul Gheorghe Piperea: ”România, o colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți”

O țară condusă prin blat, o națiune îngenunchiată și condamnată la înapoiere de niște politicieni care și-au căștigat “expertiza” la școala vieții, o colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți, bețivi și drogați – aceasta este Romănia “noastră”.

V-ați luat țara înapoi? Nu. Le-ați pus-o de bună voie la picioare și v-ați ascuns în case, după mască, în spatele unor sloganuri de adormit copiii, sperând să plecați rapid și definitiv din zisa țară.O să mă întrebați ce e de făcut?

Uite o idee: susțineți cu semnături și, după aceea, votați la alegerile parlamentare viitoare 50 de persoane pentru Camera deputaților și 25 de persoane pentru Senat, persoane independente de actualele partide, dar suficient de cunoscute pentru a conta, cu școală serioasă și cu experiență profesională consacrată, care să vă reprezinte și să vă coaguleze idealurile și așteptările.

De ce aceste 2 numere?

Pentru că 50 de deputați și 25 de senatori pot oricând să conteste la CCR orice lege care autorizează furtul de avuție națională sau instaurarea dictaturii procurorilor ori a dictaturii medicale.

Pentru că 75 de parlamentari pot face legi pentru combaterea abuzului de putere economica, pentru reducerea sărăciei și a inegalității economice, pentru educație și combaterea analfabetismului, pentru pedepsirea reală și cu efecte sociale reale a corupției, a evaziunii fiscale, a spălării de bani, a traficului de persoane, a distrugerii sau înghețarii zăcămintelor și resurselor naturale, a tăierii iraționale a pădurilor, a degradarii mediului și a robotizării sau alienării omului. Un număr de 75 de parlamentari este, în plus, o bună stavilă contra oricărei încercări viitoare de instaurare a guvernelor “lui” și o bună modalitate de a controla și supune voinței poporului serviciile secrete pro-globaliste care au cotropit societatea romănească pănă în cele mai înguste și întunecate cotloane.

Seamănă cu un plan? Da.

Există acești oameni? Da. Eu personal cunosc cel puțin 40.

Veți pune umărul la un asemenea plan? Nu.

Autor: Gheorghe Piperea

Sursa: Gheorghe Piperea Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Absolut!Pe linga semianalfabeti mai sunt si nemernici!!!Gwernerul lui Iohanis va ramine in istorie ca guvernul GENOCID!!!La citi oameni au murit din lipsa asistentei medicale si la cit au distrus economia si la cit au furat , putem spune cu siguranta ca acest guvern de maimute idioate,ilegal si ilegitim in frunte cu seful lor,wiemerul antinational de la Cotroceni,este un guvern criminal!!!