Politică

Avem același inamic și acesta încă ne dezbină

Nu avem nevoie de vreo analiză științifică pentru a înțelege că lumea se află într-o stare extrem de dizarmonioasă în acest moment și împărțită în aproape orice mod omenește posibil. Liniile de luptă au fost stabilite, datorită în mare parte diferențelor evidențiate în societate prin religie, rasă, sex, sexualitate, naționalitate, politică, statut economic, interpretarea informațiilor și sistemele de credință. Ceea ce este interesant este faptul că diversitatea este o parte vitală pentru orice sistem înfloritor din natură, dar aceeași diversitate pare a fi responsabilă pentru escaladarea tensiunilor și violența în rândul populației lumii. Oricine poate simți dizarmonia în aer, războaiele par să nu se mai oprească, mediul continuă să fie decimat, iar inegalitatea bogăției lumii se extinde progresiv mai departe și mai departe în direcții opuse. La suprafață, acest lucru pare a fi o parte normală de “suișuri și coborâșuri” ale vieții, așa cum istoria se repetă mereu pe sine, conform legii alternanței universale.

3506136_orig

Cu toate acestea, căutând mai adânc în ,,gaura de iepure”, se poate vedea în mod clar că aceste diferențe care ne despart sunt nimic mai mult decât conflictele iluzorii fabricate și încurajate în mod intenționat de către un nivel ascuns al puterii. Totul face parte dintr-o tactică care este adesea menționată ca Dialectica Hegeliană și este motivul pentru cea mai mare parte a divizării din lumea de azi. E timpul ca oamenii să se trezească din această farsă bolnavă și a-și revendica planeta.

Ce este Dialectica Hegeliană?

Dezbină și cucerește, este cel mai vechi truc care a fost folosit de generații de oameni cu putere pentru a extinde imperii și a controla opoziția. În timp ce ar putea suna complex pentru mulți, nu este într-adevăr nimic mai mult decât controlul percepției prin utilizarea înșelăciunii. Ea se învârte în jurul conceptului unui grup cu o agendă, care apoi crează percepția de conflict, în scopul de a atinge un anumit rezultat, ce este în aliniere cu ordinea de zi a agendei. Secretul succesului său este faptul că aceleași modele de grupuri controlate din ambele părți ale conflictului, necunoscut pentru public, intenționează să le ciocnească unul cu altul pentru a obține un rezultat dorit.

Dialectica Hegeliană este reprezentată de ecuația: teză vs. antiteză = noua sinteză sau, problemă =>reacție => soluție.

Ideea este că presiunea de jos (problemă / teză) și presiunea de sus (reacție / antiteză), se ciocnesc în mijloc pentru a manifesta o sinteză nouă preprogramată (soluție).

hegelian-dialect

Este fără îndoială instrumentul cel mai înșelător, dar cel mai eficient pentru persoanele de la putere pentru a obține mai multă putere, fără sesizarea publică. Acest lucru este cel mai ușor de înțeles dacă ne uităm la așa-numitul “război împotriva terorismului”, ce se întâmplă astăzi. Pentru început, există mai întâi o agendă, care, fără îndoială, vine sub forma de ,,mai multă putere și control” prin profituri extinse și centralizare a puterii. Ordinea de zi este creată și adoptată de către elita megaputernică a sistemului de ea creat, care are ca scop să creeze mai multe profituri pentru complexul militar industrial și bancar, în timp ce transferă de asemenea, mai multă putere în sus spre vârful piramidei prin pierderea libertăților civile și a unui public fricos.

Pentru a realiza acest lucru, ei nu pot pur și simplu să declare război oricărei țări care doresc, pentru că cei mai mulți oameni de pe ambele maluri sunt onești și nu vor război. Trebuie să existe un motiv. Deci, pentru a ,,găsi” motivul ei creează o teză / problemă sub forma unui atac terorist fabricat, de asemenea, cunoscut ca operațiune steag fals (http://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/operatiunile-de-tip-steag-fals-arma.html ).

Apoi manipulează și controlează reacția / anti-teză, care se face prin utilizarea mass-media pentru a promova frică, furie, și dezinformare în rândul publicului. Combinația dintre aceste două forțe, apoi intră în conflict și au ca rezultat sinteza / soluția, care este un război mai mult imperialist, eliminarea libertăților personale, precum și transferul de putere de la oameni în mâinile câtorva (analizați cele spuse la situația atacului WTC din sept.2001 și corespunde perfect, n.b.). Nu e nimic mai mult decât un truc magic, oamenii sunt prostiți pentru a percepe un conflict și de care parte sunt, doar pentru a încheia combinarea și a forma sinteza / soluția dorită, care a fost de fapt o parte din ordinea de zi.

Acest lucru a fost folosit iar și iar de-a lungul istoriei pentru a duce un război fără sfârșit. Ei vorbesc despre necesitatea unui conflict, așa cum este reprezentat mai sus, prin declarații făcute în numele democrației înțelese și propagate de la Washington DC. Într-adevăr, războiul din Vietnam, a fost posibil numai printr-un ,,steag fals” organizat în Golful Tonkin, care a furnizat problema ce a dat naștere la reacția controlată indusă de mass-media – frica de comunism – un unificator de sprijin popular și percepţia necesară unei invazii în Vietnam ca singura soluție.

În același fel, acest lucru a fost făcut de multe ori de-a lungul istoriei, cum ar fi Hitler arzând propriul Reichstag pentru a justifica invazia altor țări, israelienii scufundând în mod deliberat U.S.S. Liberty pentru a da vina pe egipteni în scopul de-a aduce SUA în conflict, japonezii creind o explozie într-un tren în scopul de a da vina pe China și justifica invazia Manciuriei.

Dialectica Hegeliană în sec. 21

Unii vor spune că acest lucru s-a întâmplat doar în trecut și că astăzi ar fi imposibil. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi mai greșit. Un exemplu perfect fiind războiul din Irak și 9/11. Prin evenimente produse, cum ar fi atacurile teroriste de la 9/11 și propaganda armelor de distrugere în masă, războiul de agresiune imperialistă a statului a fost aprobat de către public, împreună cu acceptarea indusă de teamă a unei pierderi a libertăților civile. Exact același lucru se întâmplă chiar în fața ochilor oamenilor în Siria, acolo unde jucătorii de la putere din occident au suficient sprijin public pentru a prelua țările din Orientul Mijlociu cum ar fi Siria. Acest lucru a fost în mare parte fabricat prin utilizarea ISIS (ISIL, Daesh, Al Nusra, etc.). Acum se știe cu dovezi prin scurgeri de informații din documente și declarații verbale că ISIS nu este nimic mai mult decât o armată proxy de mercenari creată, finanțată și instruită de către Occident și aliații săi arabi din Golf pentru a destabiliza Orientul Mijlociu, astfel încât Occidentul să poată prelua apoi controlul (preș. Rusiei, Vladimir Putin a spus-o și susținut-o cu dovezi la fiecare mare Summit internațional, dar ,,liderii” occidentali își băgau capul în gât și se făceau că nu aud, n.b.).

Aceștia au încercat în ultimii ani să creeze o problemă destul de mare în mintea populației occidentale, în scopul de-a o convinge să sprijine războiul. Acest lucru a fost realizat prin intermediul înfățișării lui Assad ca un nebun care-și masacrează propriul popor, prin falsificarea unor atacuri cu arme chimice care au fost puse pe seama lui Assad, iar acum prin acumularea punerii în scenă a terorii prin intermediul mass-media și operațiuni de tip ,,steag fals” pentru a speria oamenii care, nu au altă alegere decât să renunțe la libertățile civile pentru securitate și cere statului să declare război. Acest lucru a fost făcut de asemenea, prin fabricarea crizei refugiaților, care separă oamenii în cei care se tem de teroare și doresc să meargă la război și cei care doresc să lase refugiații să trăiască în țările lor.

Realitatea este că Statele Unite are obligația de a-i ajuta pe acești refugiați, datorită rolului său major în distrugerea țărilor lor. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că refugiații ar putea fi folosiți ca acoperire politică pentru un alt atac de tip steag fals (ex. cel din Paris și Bruxelles, n.b.), care ar putea fi ușor pus pe seama refugiaților înșiși. Acest lucru creează un scenariu de ,,pierdere-pierdere” pentru oamenii de la putere care să poată exploata cu ușurință evenimentul pentru propriile lor câștiguri. Acest lucru nu se termină pur și simplu, în război fie ce-o fi.

Dialectica Hegeliană a infiltrat cea mai mare parte a culturii în societate, care include nu numai cultura de masă, ci din păcate contra-cultura de asemenea. Iată doar câteva exemple de Dialectică Hegeliană la treabă.

Mediu – Pe de o parte sunt capitaliștii bogați care profită puternic de pe urma distrugerii mediului prin extracție nesustenabilă a resurselor sale și poluarea inexplicabilă și fără scrupule a naturii. Acest lucru este clar pentru cei mai mulți oameni. Cu toate acestea, la celălalt capăt, există grupuri de mediu care se opun distrugerii lumii naturale. Acest lucru este bun și nobil, dar necunoscut multora este faptul că aceste grupuri de mediu au fost inițiate, deturnate și ulterior finanțate de aceiași oameni care poluează mediul înconjurător. Acest lucru a fost realizat în mare parte prin intermediul unor grupuri de nealeși, cum ar fi Fundația Rockefeller și Clubul de la Roma (Al Gore fiind membru), prin intermediul unei legislații cum  ar fi cap&trade, cât și prin intelectuali angajați și lobyști care au fost plătiți să mintă și să măsluiască datele. Sinteza finală nu are ca scop cu adevărat cel de a trăi în armonie cu natura, în schimb nu este nimic mai mult decât un truc de marketing și o schemă de luare de profit, proiectat de către elită pentru un control suplimentar asupra mediului (cum au inventat și instituit taxa pe carbon, n.b.).

Războiul drogurilor – Pe de o parte este guvernul federal, împreună cu unii americani care doresc să demonizeze toate drogurile ca fiind extrem de periculoase pentru societate și, prin urmare ar trebui să fie scoase în afara legii, iar oricine alege să le folosească fiind trimis la închisoare (amintesc aici conspirația marihuanei și canabisului care nu sunt droguri, nu crează dependență și vindecă – folosindu-le medical – în scurt timp cancerul și alte boli grave, n.b.). Cu toate acestea, puțin cunoscut de mulți oameni este faptul că guvernul american este în mare măsură în spatele comerțului cu droguri prin utilizarea CIA și FBI, împreună cu infiltrarea sa în diverse bande criminale și mafii, pe care le folosește ca avanposturi pentru a vinde în mod indirect droguri populației. În sinteză, mai mult profit pentru elită prin blocarea infractorilor de droguri precum și tone de bani sub acoperire fiind realizate prin producerea și distribuirea de medicamente. Oamenii nu fac parte din ecuație (Aici mai trebuie spus că în acest trafic este implicată și armata americană prin operațiunile din Afganistan. În Afganistan sunt produse aprox. 90% din drogurile de pe piață, în acest context militarii români având misiunea de-a păzi rutele pe care se face transportul lor. Onorabilă misiune !… Pe de altă parte toate statele, mai mult sau mai puțin, fac trafic de droguri pentru că este o sursă de bani negri care sunt folosiți pentru Operațiuni Negre. Vârf de lance poată fi numită regina și casa regală a Marii Britanii și Israelul, n.b.).http://burebista2012.blogspot.ro/2014/08/heroina-afgana-si-cia.html

Logic gândind, în prezent cu forțele de securitate dotate cu înaltă tehnologie și tehnică de luptă, în cel mult 6 luni ar fi distruse toate mafiile drogurilor de pe planetă…DACĂ S-AR DORI ACEST LUCRU!

Libertățile civile / Grupuri pentru libertate Pe de o parte există un sistem instituțional de care beneficiază numai elita și persoanele conectate la ea. Mulți oameni au devenit conștienți de modul în care acest sistem este nedrept pentru oameni și modul în care doar câțiva oameni deja bogați beneficiază în cele din urmă. Ca rezultat, mișcări precum Panterele Negre, Libertarienii și mișcarea contraculturală hippi din anii ’60 au încolțit ca o rezistență împotriva sistemului. Toate au fost prezentate ca mișcări antisistem, care s-au ridicat în picioare pentru drepturile lor. Cu toate acestea, necunoscut pentru mulți astăzi este că CIA, FBI, grupuri non-profit, precum și alții, au infiltrat și finanțat cele mai multe dintre aceste mișcări (inclusiv mișcarea feministă, n.b.), în scopul de a le folosi pentru propriile lor scopuri. Aceste organizații au fost folosite doar pentru a auzi oile rebele și a fi folosite pentru a-i aduce în propria agendă a elitei.

Politica stânga vs. dreapta – La suprafață se pare ca stânga și dreapta sunt două ideologii politice distincte, care sunt în mod fundamental diferite și doresc să adopte politici diferite atunci când sunt la putere. Cu toate acestea, căutând mai adânc se poate vedea în mod clar că mulți politicieni joacă pentru aceeași echipă din spatele scenei, care, în cele din urmă au aceleași obiective. Echipa este sistemul instituțional, iar obiectivul este mai multă putere pentru acesta.

Folosind ideile stângii pentru o mare guvernare și utilizarea statului pentru a crea ordine, ciocnind acestea cu ideile dreptei de capitalism cu piață liberă, creează o sinteză distorsionată de guvernare utilizată pentru subvenționarea marilor afaceri private, păstrând în același timp o mare parte a populației într-o stare de supraviețuire și dependența de stat prin programe sociale. În cele din urmă, piața privată continuă să exploateze oamenii, din moment ce regulile sunt denaturate în favoarea marilor afaceri care dețin cea mai mare parte a capitalului. Guvernul exploatează, de asemenea oamenii, continuând să se extindă prin capitaliști de cumetrie, finanțând războiul, în timp ce cantinele pentru săraci prin programe sociale se înmulțesc, în speranța că viața lor va deveni sigură prin grija statului. În cele din urmă, stânga nu poate avea un guvern funcțional, onest, iar dreapta nu are o piață cu adevărat liberă. Acest joc stânga vs dreapta este folosit pe aproape toate aspectele, unde soluțiile reale nu sunt prezente în mod intenționat de fiecare parte.

Acestea sunt doar câteva dintre multele mișcări care au fost în mod deliberat configurate sau deturnate pe ambele părți ale problemei, în scopul de a împărți publicul, controla percepția lor asupra problemelor, și pentru a-i orienta spre participarea la o agendă ulterioară. Obiectivul nu este de a rezolva de fapt cauza principală a problemei, deoarece a face acest lucru, de obicei este împotriva agendei. Astfel se pune întrebarea importantă: cine este în spatele acestui lucru și care este agenda?

Grupul din spatele agendei este o rețea mică de oameni extrem de puternici și bogați, adesea menționați precum cabala ai Noii Ordini Mondiale, iar agenda lor este în continuare centralizarea puterii în mâinile acestui mic grup de elită internațională, cu scopul final de a stabili un guvern mondial, în care acesta să dețină controlul total. Acest lucru s-a construit de ceva timp și a fost cunoscut și s-a vorbit despre asta de-a lungul istoriei, atât de oameni din interiorul grupului cât și de oameni din exteriorul grupului, care au devenit conștienți de operațiunile lor. Planul lor de-a lungul secolelor, a fost, în esență, de a folosi super-capitalismul (teză), combinat cu super-comunismul (anti-teză), în scopul de a crea sinteza guvernului mondial. Aceasta nu este greu de observat că atât capitalismul cât și comunismul au devenit incredibil de distorsionate. Acest lucru nu este întâmplător, Karl Marx și Milton Friedman au fost în mare parte sub aceeași umbrelă.

O căptușeală de argint  

Acest lucru le-ar putea tăia răsuflarea multor oameni. Cu toate acestea, există ceva extrem de pozitiv în toate acestea. Cert este că oamenii sunt mult mai conectați decât s-ar putea crede, iar percepția de diviziune în societate nu este nimic mai mult decât o iluzie înșelătoare folosită pentru a împărți. Vraja funcționează numai în cazul în care oamenii aleg una dintre părți; noua sinteză este posibilă numai prin presiune de sus în jos. Prin urmare, atunci când oamenii încep să devină conștienți la locul de muncă, puterea acestei iluzii se dovedește ineficientă.

Dialectica Hegeliană are menirea de a capta mintea oamenilor într-o cutie, în timp ce ei sunt capabili să vadă marginile cutiei, creând astfel iluzia unui întreg concept. Cu toate acestea, atunci când oamenii încep să facă un prim pas în afara cutiei și să realizeze că acest conflict fals chiar nu există, noi căi și înțelegere pot apoi apărea. Participarea și credința poporului este singurul lucru care permite magia acestui lucru. Divizarea în părți conflictuale este ceea ce îi dă putere. Devine incredibil de edificator atunci când cineva își dă seama că, de fapt, toată lumea împărtășește același inamic. Numai distorsiunile de separare create de acest grup de artiști (foarte abili dealtfel), mențin oamenii de la unirea adevărată și rezolvarea problemei.

Timpul Trezirii ar putea fi mai important ca Noua Ordine Mondială ce urmăresc să o instaureze. Există o mișcare tot mai mare a dezvăluitorilor adevărului peste tot în lume, care au o idee diferită a Noii Ordini Mondiale. Ideea lor asupra Noii Ordini Mondiale nu este una de control total al nostru de câțiva privilegiați, ci își propune să aducă înapoi libertatea oamenilor și dreptatea în lume. Este o abordare descentralizată și revenirea la legea naturală. Nu vă mai lăsați mintea să fie înșelată oricât de mult ar crede că se potrivește fixată într-o cutie sau în idoli falși.

Fiți deschiși, dispuși să luați toate informațiile în considerare și permiteți schimbarea și evoluția gândurilor voastre, dacă noi dovezi se prezintă. Nimeni nu este perfect, și toată lumea trebuie să înceapă de undeva. Primul pas înainte este pur și simplu să vă deschideți mintea cu intenția din inimă stabilită în adevăr, pentru că în cele din urmă vă puteți determina versiunea de adevăr și numai voi aveți capacitatea de a seta asta liber. Și dacă accesați și informații neadevărate, ce dacă? Luați toate astea ca pe un training în cultivarea discernământului, important este să nu ne menținem într-o stare de atotștiutori și deținători ai adevărului suprem pe care-l propagăm altora și să nu promovăm o stare de de contrazicere și conflict.

Căutați Cunoașterea pentru că ea este adevărata putere ! Oricum victoria finală va fi a noastră oricâte greutăți vom întâmpina până acolo, fiți uniți și iubiți-vă pentru că toți suntem UNUL !

Drum drept spre Lumină!

Traducere după : http://humansarefree.com/

Sursa: Adevarul ne va elibera