Politică

Armaghedon în SRI? Niels Schnecker, consilierul „PREȘEDINTELUI” Crin Antonescu, la RITUALURILE MASONICE!

Poza8aSe mișcă plăcile tectonice ale SISTEMULUI care a jucat pe degete România în ultimii 27 de ani! Și ritmul este din ce în ce mai accelerat! Apar noi dovezi care arată fără tăgadă că nimic nu este întâmplător. Și, mai grav, că cineva a lucrat după un plan bine stabilit. Un mesaj semnat Anonymous a fost distribuit în cursul nopții redacțiilor. Cu filmulețele despre ritualurile masonice în care apar niște personaje. Asupra cărora vom reveni în zilele următoare.

Ne oprim astăzi la Niels Schnecker. Personajul promovat mai întâi la Antena3. Cu insistență. Până a devenit un punct de reper mediatic în România. Pentru a fi plasat apoi, firesc, nu, de-a dreapta lui Crin Antonescu. Ca șef al campaniei ce urma să-l propulseze pe fostul președinte interimar al României, Crin Antonescu, în fruntea statului român! La suspendarea lui Traian Băsescu, în vara lui 2012, acest Niels Schnecker a fost una din gurile de tun cu care s-a tras cu dezinformări în populația României. Acum, el și nevasta sunt bine-mersi pe undeva pe la un consulat prin Spania.

Însă lucrurile nu se opresc la Niels Schnecker. Este o întreagă rețea racordată la interese rusești, devoalată odată cu detonarea dosarului Toni Greblă. Deocamdată o să vă oferim mai jos doar niște imagini.

Priviți cum este primit Niels Schnecker:


Așa-zisul Armaghedon trimis redacțiilor. Noi credem că este mâna lui Turcescu, descoperitul…

Am considerat oportun sa dezvaluim aceste documente secrete ale SRI in care sunt implicati inalti functionari publici unii chiar in functii foarte inalte de conducere. 

S-a trambitat mereu ca masoneria nu face politica. De fapt, dupa cum o sa puteti vedea fiecare dintre dumneavoastra, masoneria este miezul vietii politice daca este sa-i spunem asa.

Dupa ce veti parcurge aceste materiale o sa puteti intelege ca de fapt masoneria este in spatele tuturor partidelor politice. Este evident acest lucru daca luam in seama ca in aceste loji, la aceste ritualuri, unii se pupa iar in fata presei numai nu se scuipa. Acesta este circul si painea pentru poporul tampitizat de acesti manipulatori infantili care se inchina craniilor si jura pentru diverse beneficii sociale. Ei sunt cei care detin resursele acestei tari si tot ei sunt cei care ne asupresc din nevazut. 

Ei sunt cei care nu platesc niciodata si care constant se imbogatesc. Ni s-a spus in repetate randuri la TV de catre unii reprezentanti ai francmasoneriei romanane ca in cadrul intalnirilor masonice nu se face politica. Acest lucru este infirmat de ceea ce veti putea gasi in aceste materiale inedite. Mai mult decat atat este demn de remarcat faptul ca am putea intr-o prima faza sa le dam dreptate dar aceasta nu inseamna ca ei nu pot face politica dupa aceste ritualuri infantile. 

SRI-ul a tacut in tot acest timp, desi multi dintre cei implicati au avut intotdeauna puterea sa dezvaluie aceste informatii despre francmasoneria ticalosita care a secatuit aceasta tara, acest neam si acest popor de cele mai valoroase resurse: bunatatea si iubirea oamenilor. Intregul sistem ocult implementat de acesti ticalosi au sugrumat omenia si spiritul fratern al romanului si toate aceste rautati au facut din romani niste fiinte egoiste, capabile sa se gandeasca doar la ele insele, ca sa le fie doar lor bine. Acest fiinte au devenit rele pentru ca acolo unde egoismul este mare si saracia in crestere intotdeuna hotia si violenta fac casa buna impreuna. 

Noi, cei din gruparea Anonymous le dam celor din SRI 5 zile calendaristice pentru a face publice documentele, inregistrarile audio si video pe care le detin si care ascund adevaratii infractori ai acestei tari care guverneaza dincolo de structurile statului care conduc Romania dintr-un alt plan si care nu ies niciodata la vedere. 5 zile si dupa aceste 5 zile vom dezvalui noi dovezi ce au fost sustrase de pe serverele SRI. 

Consideram ca intr-un stat democrat, minciuna, ilegalitatea, frauda, si crimele nu trebuiesc niciodata ascunse sau trecute cu vederea si din acest motiv noi credem ca orice cetatean al acestei tari are dreptul sa cunoasca adevarul despre aceasta cumplita grupare diabolica.

5 zile! 








In cazul in care vreunul dintre cei implicati in aceste dezvaluiri va fi afectat fizic sau moral vom dezvalui fara drept de apel tot ceea ce este necesar sa fie cunoscut de intreaga lume, la libera noastra considerare. 

Am creat canalul Riglasicompasvatrebe SRI Disclosure (https://www.youtube.com/channel/UCU9HL0bQwutSClRl7U-PujQ/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd) unde vom tine la curent populatia acestei tari in privinta trusturilor media care au curajul sa dezvaluie aceste adevaruri avand in vedere ca informatia a fost trimisa in exclusivitate la toate canalele media (toate ziarele si toate televiziunile) din Romania. Pana in momentul prezent doar B1Tv si Nasul Tv au fost cele care au avut curajul sa distribuie aceste informatii, ceea ce arata ca Romania are inca o presa majoritara aservita masoneriei romane si prin urmare PRESA ROMANA NU ESTE INDEPENDENTA!!! 

PS. Partile C din ambele ritualuri lipsesc din anumite motive ce tin mai degraba de intriga. In aceste parti ale ritualurilor masonii romani sunt obligati sa-si spuna numele cu voce tare. La momentul oportun vom pune si aceste parti insa vrem pentru inceput sa vedem ca in Romania presa devine libera (se elibereaza de acesti sobolani ai masoneriei care se erijeaza in mari conducatori si comandori). 

Informatia trebuie sa fie libera! Anonymous
© 2016 Microsoft
Terms
Privacy & cookies
Developers
English (United States)

Sursa: Comisarul.ro