Politică

Apusul civilizat și civilizator- please keep this going around the world! Răspândiți aceste informații în toată lumea..

03Vă rugăm să răspândiți informațiile în jurul lumii… apăsați butonul “dă mai departe”. Danemarca reprezintă o mare rușine. Marea are pete sângerii și asta nu din cauza efectelor schimbărilor climatice. Acest lucru se întâmplă din cauza cruzimii prin care ființele umane (omul civilizat) ucid sute de delfini Calderon, delfini cunoscuți pentru inteligența lor. Acest lucru se întâmplă în fiecare an în Insula Feroe din Danemarca.

La acest măcel iau parte mai ales tinerii. DE CE? La această mare sărbătoare, distracția este asigurată. Toată lumea participă într-un fel sau altul, ucigând sau fiind doar spectator la cruzime. Este necesar de menționat că delfinul Calderon, ca oricare altă specie de delfini, care sunt pe cale de dispariție, se apropie de om pentru a se juca și interacționa cu acesta din PURĂ prietenie. Ei nu mor instantaneu, sunt tăiați de 2-3 ori cu cârlige uriașe, moment în care delfinii scot niște țipete asemănătoare cu ale unui nou-născut. Suferă și nu simte nimeni compasiune în timp ce această creatură magnifică se stinge încet în propriul sânge.

Destul! Vom trimite acest mesaj până când va ajunge la toate organizațiile care apără animalele, nu îl vom citi doar. Acest lucru ne-ar transforma și pe noi în complici, spectatori. Vă rugăm răspândiți acest mesaj..

Please keep list going around the world…. hit  forward. Denmark is a big shame.The sea is stained in red and in the meanwhile it’s not because of the climate effects of nature. It’s because of the cruelty that the human beings (civilised human) kill hundreds of the famous and intelligent Calderon dolphins. This happens every year in Feroe Iland in Denmark.

In this slaughter the main participants are young teens. WHY? In this big celebration, nothing is missing for the fun. Everyone is participating in one way or the other, killing or looking at the cruelty  supporting like a spectator. It is necessary to mention that the dolphin Calderon, like all the other species of dolphins it’s near extinction and they get near men to play and interact in a way of PURE friendship.

They don’t die instantly, they are cut 1, 2 or 3 times with thick hooks and at that time the dolphins produce a grim cry like that of a new born child. But he suffers and there’s no compassion while this magnificent creature slowly dies in its own blood . It’s enough! We will send this mail until this email arrives in any association defending the animals. We won’t only read. That would make us accomplices, viewers. Please forward and share this message …




Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cam dramatic titlul, macel asupra animalelor s-a intamplat inca din cele mai vechi timpuri, sa nu uitam, de pilda, exterminarea bizonilor din America de Nord, sau masacrul asupra puilor de foca, deci sa vorbim de apusul care-i civilizatii? Capitalismul nu inseamna decat o goane dupa bani prin orice mijloace, se fac legi speciale pentru jaf si omor (mai nou vezi unda verde la exploatarea gazelor de shist in UE), deci cel puternic il calca in picioare pe cel slab. Dupa ’89 am avut cei mai penibili conducatori, fara coloana vertebrala si dispusi sa o vanda si pe masa!

  • Fata de grozavia celor relatate eu nu vad decit 2 solutii alternative :
    1) Solutia BLINDA : DEPORTAREA tuturor locuitorilor acestor insule pe continent (adica in Danemarca, de care apartin). E mai bine ca respectivele insule sa ramina NELOCUITE !!
    2) Solutia RADICALA : EXTERMINAREA FIZICA a acestor BARBARI si MUTANTI cu chip de om !!

  • “civilizarea” popoarelor “inapoiate” a fost facuta de catre talhari. Bineinteles ca ei au promovat valorile lor, care astazi ne sunt prezentate ca fiind valori civilizatoare. Nu cred ca are rost sa ne miram de ceea ce se intampla. Talharii,valorile lor sunt cei,cele care ne guverneaza.

  • Pana a sa se ajunge la “arma blandetii” si la concluzia ineficientei violentei, ca cruda lectie intru “dinte pentru dinte”, violenta omului contra omului a fost singura arma eficace. Asadar, la aceasta ora, tot violenta aplicata asupra acestor oameni, cea nemijlocit fizica, la limita mortii, este solutia. Pana nu vor simti pe propria carne varful carligului si lama cutitului (urmand a fi asistati medical cu competenta apoi, luni de zile), nu vor simti si intelege fratia lor cu delfinii, furnicile… nici pe cea cu alti oameni. Si nici credinta.

  • De ce ii numim barbari pe ei si noi suntem ce’i care nu avem mainile patate, haideti sa fim realisti. Noi ca si popor roman ucidem miei de paste (zicand ca e jertfa), ucidem porci de craciun (ca trebe domne sa avem carnatul pe masa). De ce nu ne uitam in propria ograda, ne vedem pe noi, abia apoi sa aruncam cu acuze. Nu sunt de acord cu ce se intampla nicaieri in lume (dar daca asta le este invatatura de cand sunt mici nu ai cum sa-i educi …priviti la noi ucidem miei si porci ca asa faceau strabunii, nu zic sa nu sacrifici un porc sau un miel.. dar nu in masa ca si la noi, sunt tare curios cati miei sunt ucisi in Romania de paste, de asemenea si porci in perioada sarbatorilor)

  • Astia “oameni civilizati” si unii ne acuza pe noi ca taiem porcii de craciun. Uciderea de placere arata o latura criminala a omului si este trist ca in mileniul trei se intampla asa ceva. Urmeaza sa incerce si pe oameni asa cums-a intamplat in razboaie.Urat, trist si adevarat.

  • e destul de urat ce am vazut;mi s-a zburlit pielea.din pacate ne-am mai apropiat si noi de normele lor odata cu legea pentru eutanisierea cainilor,o lege fortata de UE.omul…nu suntem nici pe departe moderni.inca suntem in evul mediu,doar ca altfel prezentat.exact ca si cu sclavia,la fel si URSS vs UE(au schimbat zona si rosu cu albastru).

  • @ N. R. Daramus
    Va multumesc d-le Daramus ptr. sustinerea, mai mult sau mai putin directa, a celor afirmate de mine mai sus, din spirit de revolta si indignare. Si felicitari ptr. calitatea articolelor (contributiilor) postate din cind in cind pe acest blog / site.

  • fratilor acest articol e o dezinformare totala mai cautati pe net si alte articole care explica ce se intampla acolo acesti oameni nu ucid delfini ci balene in primul rand si nu este vorba de nici un ritual, ci acesti oameni din asta traies si asta mananca si acest lucru nu se intampla anual