Politică

ANSCHLUSS-UL SASULUI

iohannis_palmePentru cei care nu ştiu, cuvântul „anschluss”are pe săseşte – înafară de altele, – în primul rând înţeles de legătură, de conexiune.

Bon! Ceea ce se petrece zilele astea în România nu seamănă absolut deloc cu ceea ce propovăduia lutheranul înainte de alegeri că el vrea să fie cu totul altfel decât piratul din Constanţa – Traian Chiorete.

Ne zicea Klauss din amvonul catedralei sale că va fi un Preşedinte neutru şi că scopul principal al domniei sale (aici în înţeles de conducere a „valahlandului”) este acela de a reunifica turma de oi mioritice care au ajuns să se mânânce unele pe altele mai ceva ca o haită de lupi după catastrofala dominaţie a ciobanului ceacâr.

Mai zicea Hanţi al nost’ că el nu va fi niciodată un Preşedinte jucător ci va acţiona ca un mediator pacifist şi unii chiar au pus botul la asta şi l-au crezut…

Nu mă mândresc nicicum că nu am avut încredere absolut deloc în faţa asta de statuie nefinisată cioplită de un tânăr învăţăcel în artă în beton din demolări. Am strigat în gura mare atunci când toţi vă repezeaţi să-l înlocuiţi pe Crin Antonescu pe care l-au porcăit curvele de la Antena 3 şi scursurile băsiste din presă cu sasul, că asta o să vă iasă curând pe nas şi nu va trece multă apă pe ţeava de la buda din Cotroceni şi veţi înţelege ceea ce unii am intuit din prima.

Hanţi aparţine demult Sistemului…A stat mulţi ani după perdele şi a fost recuperat anul trecut când Antonescu l-a adus cu scopul să-l facă eventual Premier pe când dumnealui ar fi ajuns Preşedinte.

Curvele securisto-băsiste legate ombilical de nevestele Unchiului Sam de la CIA, NSA, FBI şi Mossad, au dictat însă să i se bareze calea lui Antonescu pe care nu-l putea şantaja nimenea cu mai nimic şi s-a profitat de nişte conjucturi create tot de Sistem care au condus la ceea ce s-a întâmplat.

Ponta a făcut perfect jocul ce i s-a dictat fiind un biet pion din Sistem care ar fi fost în stare să-l împuşte chiar şi pe Tata Socru şi s-o mărite pe Daciana cu Vasile Blaga dacă primea ordin de la ofiţerul său de legătură.

Jocurile au fost făcute oricum în altă parte şi naiba ştie de unde au aterizat acel un milion şi jumătate de Buletine în favoarea lui Hanţi în detrimentul lui Pinochio Plagiatorul. Important e că n-a ieşit acest maimuţoi plin de emfază, că sub multe aspecte ne-ar fi fost infinit mai rău intern şi internaţional. Era după regimul chioretelui un fel de lac în puţ(ă).

Oricum turma de oi mioritice e doar masă de manevră şi orice ar vota există un acar universal care schimbă macazul exact cu un minut înainte de a sosi acceleratul.

Ceea ce se petrece acum cu aşazisa criză politică este clar o gogoriţă petrecută doar în laboratoarele unora care fac încercări amestecând diferite substanţe în eprubete în diferite proporţii să afle nişte rezultate.

Ca societate civilă, eu vă îndemn să staţi complet detaşaţi şi să nu vă implicaţi nicicum în acest rahat manipulator. Închipuiţi-vă că asistaţi la o partidă de tenis şi urmăriţi mingea, întorcând alternativ capul de la stânga la dreapta într-un meci fără o miză dintre un polonez şi un australian – că românii au ieşit din joc.

Dă-i în mă-sa! Şi pe Ponta şi pe sas şi pe Alinuţa cea sadică cu bunelu Vasile şi pe Kodruţa Chioveşi şi pe baba cu sprâncene cariocate de nu dă banu la salariaţi şi pe gheneraru’ Coldea – şpionul chioretelui…

Voi vedeţi-vă de treabă, înjuraţi-i pe toţi deopotrivă, fără părtinire, că niciunul n-are dreptate că unul este mai corupt şi mai ticălos decât altul. În stradă nu ieşiţi decât atunci când ne cheamă Osama Bin în loden.

Liberalii nu mai sunt liberali, ci doar nişte băsişti lupi în blană de oaie, iar pesedeii lui Ponta nu sunt altceva decât nişte curve care se ascund după gardul stânii în blană de câini, da’ tot lupi flămânzi sunt…

Să şădeţi ghinişor cu to(n)ţii şi să-i lăsăm să se sfâşie între ei că Ţara demult este sfâşiată şi nimeni dintre noi nu mai poate face ACUM nimic, indiferent pe cine votăm sau de partea cui suntem.

Băgaţi-i în mă-sa şi pe ăia de la Antena 3 care îl vrea pe Ponta cu speranţa că va produce o răzmeriţă în justiţie să-l răzbune pe varan şi s-o bage la zdup pe baba Autostradă şi pe blonda de la Zoo care l-a priponit pe dom’ Profesor.

La fel ignoraţi-l pe Chiorete cu excepţia când îl prindeţi dezlegat prin târg, şi atunci vă îndemn să-i stâlciţi mutra ceacâră şi să-i secţionaţi jugulara cu o unghieră. Pe javrele din PMP lăsaţi-i pe seama jândarilor şi nu vă băgaţi!

Cam asta ar fi acum de făcut dragilor….Să ne rugăm la Doamne-Doamne să avem un mic şi-o bere la 1 Mai şi să nu tragă Putin cu racheta în Carrefour!

Zău aşa: „fiţi deştepţi şi s-auzim de bine”!

Autor: Gabriel Mihaila

Sursa: Justitiar de serviciu