Politică

Andreea Arsene: Psihologia fricii la români, umanismul și necesitatea imperioasă de a ne recupera țara

02Nici în momentul de față nu mă pot resemna cu privire la faptul că noi, românii, am fi pierdut lupta împotriva sistemului, permițându-le colonizatorilor să ne acapareze în totalitate. Nu sunt de acord cu acceptarea înfrângerii depline! Poporul român nu a pierdut adevărata luptă pentru redobândirea drepturilor ce i-au fost confiscate, pentru că noi ca și cetățeni nici măcar nu am început revanșa reală, au fost doar mici bătălii care au fost înfrânte din cauza proastei organizări și a temerii, dezbinării și a fricii adânc înrădăcinate în conștiința colectivă.

Am fost programați mental să cedăm în fața puterii lor, o putere mai mult iluzorie alimentată cu amenințări indirecte. Românii sunt dezinformați și confuzi în ceea ce privește adevărul despre adevărata situație, pentru că informațiile propagate, care ajung să fie asimilate, vin din surse care au menirea să creeze dileme, prezentând peisajul socio-economic într-un mod apocaliptic, fără să se dea soluții de redresare.

Cu ce ne avantajează pe noi cumulul de informații primit zilnic din zona audio-vizualului? Din cele 85% știri despre violuri, crime, tâlhării, sinucideri, arestări, cazuri sociale delicate despre oameni ai străzii, bătrâni și copii foarte săraci în abandon, eschrocherii finaciare de proporții, încurajarea homosexualității și a pedofiliei, informații despre ONG-uri care activează pentru stergerea treptată a identității naționale, mai sunt strecurate și un procent mic de știri pozitive, despre elevi români olimpici, oameni de succes români din străinătate, vreun succes în domeniul sportiv…un mizilic în raport cu amalgamul de informații toxice care lucrează distructiv la subconștientul celor care le recepționează.

Sistemul social-politic se folosește de presa obedientă să-și ducă strategiile meschine în direcția dorită prin intermediul manipulării informației și transmiterii ei pe căi directe sau prin canale subliminale. Astfel, ei, stăpânii lumii, ne descurajează să renunțăm la luptă. Deși e greu de crezut, oculta mondială căreia îi sunt subordonate toate guvernele lumii, a dovedit în istoria mai îndepărtată sau mai recentă, momente de mare slăbiciune… în goana lor nebună de a acapara stăpânirea totală.

Dacă intrăm puțin și ne informăm despre marile lor planuri dejucate chiar de către unii membri ai lor care au ales să trădeze frăția, atunci când aceștia erau pe punctul de a crea un guvern mondial, acest plan urmărit de milenii a eșuat de mai multe ori de-a lungul istoriei. Pentru că un Napoleon sau un Hitler, deși erau pregătiți să lucreze în folosul frăției, aceștia, odată ce s-au văzut puternici au ieșit de sub controlul celor ce i-au băgat la înaintare și au folosit puterea și influența să cucerească lumea fără opreliști….Adevărul este că deși ei se consideră atotputernici și stăpânii absoluți ai lumi, întotdeauna s-a ivit ceva imprevizibil care să le încurce socotelile. Cu toate că sunt diabolici și sunt dispuși să pună în aplicare orice plan, prin influența banului și a puterii pentru a ajunge la punctul final culminant, încă nu au ajuns în vârful piramidei…de ce? Pentru că lor le este imposibil să controleze individual, șapte miliarde de oameni de pe planeta pământ.Nu dețin tehnologia necesară să stăpânească total pe fiecare om pe pe pământ în parte. De aceea și lucrează insistent prin intermediul cunoștințelor în medicină și alimentație să le altereze proprietățile benefice prin modificări genetice, pentru a crea boli care duc la procesul de mortalitate juvenilă în scopul decimării eficiente a populației lumii.

O altă cacealma sionistă la care se lucrează de câțiva ani este…lupta împotriva unei false ordini mondiale. Ies la interval agenți diversioniști sub oblăduirea ocultei care manipulează oamenii cu informații aparent reale, cum că ei ar duce un război împotriva sistemului mondial, prezentându-i pe stăpânii lor ca pe niște dumnezei impotriva cărora ne este imposibil să luptăm. Adevărul este că îți trebuie mult discernământ și înțelepciune să faci diferența între adevăr și minciună în ceea ce preiei din mediul informațional.Trebuie să citești atent, analizând totul prin spectrul logicii obiective.Revenind la problemele noastre, ale românilor, trebuie să credem cu tărie că nu este totul pierdut. Ne trebuie curajul și hotărârea de a acționa pe aceeași direcție, căutând printre răzvrătiții îndreptățiți pe acel lider incoruptibil, dedicat cauzei, patriotul care să unească turma dezbinată sub sceptrul luptei pentru eliberare. Nu este imposibil! Ați văzut prea bine ca și exemplu semnificativ, la protestul din urmă cu aproape o lună de zile, o mână de păstori s-au adunat în fața clădirilor guvernanților și si-au cerut drepturile fără teamă…Ciobanii, chiar dacă sunt percepuți de unii farisei atinși de microbul modernismului globalist, ca fiind oameni lipsiți de educație, inteligență și necizelați, ei păstrează la fel ca și țăranii împământeniți, esența românismului autentic. Ei sunt călăuzitorii și păstrătorii autentici ai vechilor noastre îndeletniciri.

Când a fost protestul păstorilor împotriva acelei legi aberante, una dintre cele multe, am putut vedea curajul românului adevărat de odinioară care se ridică împotriva oricărei orânduiri care-i pune în primejdie identitatea și valoarea umană, ca atare și existența și ca atare am putut vedea rezultatele pozitive imediate…și oricâtă opoziție ar fi întâmpinat din partea câinilor de pază ai puterii, acești bravi români nu s-ar fi întors din drumul luptei fără să câștige.Curajul lor de a răsturna barierele fizice s-a realizat după ce și-au impus să scape de orice teamă de ordin psihologic. Din păcate psihologia fricii funcționează cel mai eficient la români pe lângă alte aspecte ce țin de manipularea mintală. Suntem covârșiți zilnic cu informații negative care ne induc un sentiment de teamă și nesiguranță.

Războiul psihologic este arma cea mai eficienta a păpușarilor împotriva majorității umane. Și pentru că în Primul Război Mondial cât și în cel de al doilea nu s-a reușit decimarea populației planetei la cifrele gigantice care erau preconizate, dumnezeii lumii au trecut la alte strategii mai eficiente. Un al treilea război mondial este pe cale să izbucnească pentru că s-a pregătit terenul și precedentul a fost creat de multă vreme….noțiunea de umanism ca și concept moral a căpătat un sens denaturat, umanismul a fost pervertit în rău și relativizat ca sens. Când te gândești la semnificația cuvântului umanism, îți vin în minte o sumedenie de însușiri pozitive, ceva similar definiției din dicționarul explicativ. Așa cum mai toate aspectele existenței noastre sunt legate de relativitate, la fel și umanismul a fost programat să fie perceput diferit. Spre exemplu, ateul, fanaticul religios, liberul cugetător și filozoful vor înțelege din punct de vedere total diferite, umanismul. Cert este că acea calitate de om adevărat nu poate fi dobândită nici prin educație, este pur si simplu nativă, ține de caracter și nu de personalitate. Umanismul ca și concept moral, filozofic și spiritual a trecut prin vâltoarea schimbărilor societății umane, a fost pervertit și adaptat în funcție de necesități. Dacă pentru unii umanismul înseamnă empatie față de semenii în suferință, sprijin moral și finaciar pentru alții, umanismul mai înseamnă apărarea unor idealuri utopice și fanatice cu orice preț…trecerea prin foc și sabie, sacrificii umane din dorința de a salva alte vieți omenești. Toate ororile și erorile pornesc din dorința atingerii intereselor în funcție de necesități.

În încheiere vreau să propun un exercițiu de imaginație pentru românii care au familii cu copii, dintre aceștia cei care lucrează temporar în străinătate cât și pentru cei care trăiesc în țară muncind pentru un salariu auster. Să-și imagineze peste câțiva zeci de ani de zile, când copii lor vor deveni la rândul lor părinți, ce vor moșteni? Și aici nu mă refer la moșteniri materiale..pentru că aceste bunuri necesare existenței deși se pot procura foarte dificil pe căi cinstite, le poți dobândi. Argumentația se referă la moștenirea unui cadru ancestral…țara, România cu toate resursele, pământul care prin drept istoric străvechi ne-a fost lăsată nouă ca moștenire de la strămoși …o țară ce ne-a fost luată cu japca și față de care avem obligația morală să o recuperăm pe calea luptei și a jerfei…astfel să o putem dărui copiilor noștrii liberă și intregită sub toate aspectele.

Autor: Andreea Arsene

12467803_1034616623264393_1451830432_nAndreea Vasilica Arsene este scriitoare debutantă și jurnalistă. Debut jurnalistic în 2013.  A publicat articole de atitudine în ziarul Națiunea pe subiecte socio-politice și istorice, a fost redactor la grupul de presă Alcero-Națiunea 2014- 2015. Debut scriitoricesc-2014 în antologia colectivă de poezii ,,Vise Târzii’’ în cadrul evenimentului internațional de lansare de carte Bookfest.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

Abonează-te la newsletter