Politică

Am întâlnit şi cretini fericiţi. Cei care o votează pe Monica Macovei aka Mandela Moscovei

funny-photo-monica-macovei-lustratieLa ora aceasta nu cred că există vreun personaj mai malefic în politica “românească”, mai anticreştin şi mai antiromân, decât vuvuzeau lui Soros în România, Monica Macovei aka Mandela Moscovei. Nu are rost să repet toate ticăloşiile acestei comisărese a GDS, pe deasupra membră de onoare a asociaţiei homosexualilor ACCEPT, care militează pentru adopţiile de către pederaşti şi legalizarea căsătoriilor sodomiţilor. Cred ca nici spaţiul internetului n-ar fi de ajuns…

Nu mai vorbesc despre implicarea ei în retrocedările ilegale din Transilvania (preoţii ortodocşi care se luptă cu mafia maghiară internaţională ştiu foarte bine ce spun). E suficient, sper, să aduc aminte tema cu care şi-a lansat campania electorală: eliminarea religiei din şcoli. Am scris pe tema aceasta un articol aici: Cârdăşia anticreştinilor de rit new-age-ist: Monica Macovei – Gabriel Liiceanu – Andrei Pleşu – Mihai Neamţu – Claudiu Târziu – Dan Puric.

Anticreştinii “cu faţă umană” n-au aşteptat mult să confirme analiza. După ce Dan Puric a deconspirat că el lupta, “motivat de România”, cot la cot cu şeful Clubului de la Roma pe Europa, Călin Georgescu, iată încă un exemplu definitoriu: “conservatorul” Claudiu Târziu anunţă planeta că votează cu… aţi ghicit: Monica Macovei. Iata dar cum arată un cretin fericit, în felul lui, sărăcuţul.

Cititi si: EDITORIAL de Mălin Bot: Momentul bizar în care Monica Macovei produce efectul toxic al defunctului USL

Autor: Victor Roncea

Sursa: Victor Roncea Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Rușine Victor Roncea pentru denigrarea incorectă a
    Monicăi Macovei. Monicăi Macovei este singura dintre candidații la președinție care prezintă garanții că va lupta cu corupții din țara asta. Probabil nu îți convine acest lucru si o denigrezi cu nerușinare. La fel o denigrează pe nedrept Ponta si acoliții lui. Hoților le aste frică de pușcărie. Eu voi vota cu Monica Macovei pentru că vreau să nu se mai fure in TARA MEA.

  • Cand cineve publica nicte chesti in mod norma trebuie aduse si niste dovezi ! Ce dovezi poti aduce ca sa ne demonstrezi ca ceea ce ai publicat este si adevarat despre Monica Macovei ,Victor Roncea? Daca nu poti dovesi vorbele spuse atunci insemana ca sunt vorbe in vand si fara acoperire !