Politică

Alina Gorghiu şi “găurile” de pe centură

alina-gorghiu-face-politica-de-centura-318493-1Într-una din zile am avut ocazia să văd un ”selfi video” făcut de copreşedinta liberală Alina Gorghiu, care revenise în locul de unde plecase cu ceva timp în urmă, pe centură. Centura capitalei. Ne spunea această fătucă, cu mult patos şi spume la gură, cum este ea echilibrată politic, dar cu toate acestea tot îi găseşte vină lui Ponta pentru că nu a astupat găurile de pe centură. Acuma şi eu cred şi chiar am văzut multe „găuri” puse la „lucru” pe centură. Cu toate acestea eu nu sunt deacord cu zglobia Alinuţa, dintr-un motiv foarte simplu, din cei aproape 26 de ani de la revoluţie, PSD-ul sub diferite denumiri a avut Ministerul Transporturilor undeva aproape de 10 ani, iar liberalii, în care intră şi PD-ul, dar şi PD-l-ul, au fost la guvernare 16 ani. Din 2004 şi până în februarie 2014, liberalii au fost continuu la conducerea Ministerului Transporturilor.

Iar dacă vorbim că această centură intra în atenţia Primăriei Generale a capitalei, până în 2008 din 1990, primarii generali au fost liberali.

Din aceste motive enumerate mai sus consider că „video-selfiu-ul” de pe centură al Alinuţei avea scopul de a fi promovată printre ocupantele ocazionale ale centurii. Alinuţa, faptul că există găuri în asfalt este spre binele acelor fete, care frecventează centura, astfel şoferii sunt obligaţi să meargă cu viteză mică putând în acest fel să treacă în revistă şi expoziţia sexy de pe trotuar.

(…) Am mai scris despre obsesia ta pentru premierul Ponta, nici nu te condamn, dacă îţi plac bărbaţii solizii cu trăsături asiatice, ţi-ai găsit omul. Numai el se pare că nu te-a găsit. Nimic nu este mai periculos pe lumea asta decât o femeie căreia i s-a respins dragostea. Leoaică devine, omul pe care îl iubea, dar a refuzat-o, devine cel mai mare duşman al ei.

Ponta va fi visul urât al vieţii tale.

De ce d-nă Copreşedinte, urmaşă a lui Brătianu, ori a lui Băsescu (nu se ştie precis pe care îl moşteniţi), nu pierdeţi nicio ocazie de a vă face de râs? Aveţi destule instrumente politice şi parlamentare de a ataca guvernul şi pe Premierul lui. Venirea pe trotuarul centurii, acolo unde se face alt stil de „politică”, poate crea confuzii. Ori o fată ca d-ta care a venit mult prea împinsă de la spate, vezi că nu spun „împinsă prin spate”, pentru a ocupa funcţia de copreşedinte, a născut destule suspiciuni, nu tocmai ortodoxe. Sunt elegant, alţii ar fi putut spune că te îmbraci în pantaloni pentru că ţi-ai fi pus poalele rochii în cap. Nu sunt de acord cu ei, fiecare face ce vrea cu propria rochie, ori cu ce este sub ea.

Doamnă Gorghiu, trageţi de urechi pe Băsescu, Orban Ludovic, Gh. Dobre, Anton Ionescu, Anca Boagiu, Radu Berceanu, Alex. Nazare, Ov. Silaghi, Ramona Mănescu. Sunt miniştrii transporturilor liberali. Faptul că aţi ştiut că ministerul Transporturilor a fost foarte mult timp în cadrul Partidului Naţional Liberal şi al PD-L-ului, mă face să cred că altul a fost motivul plimbării pe centură.(…)

Politica e o curvă, este acceptată această axiomă. Mai rău este când cei care fac politică sunt curve, se prostituează pentru a obţine un avantaj, fie şi electoral.

Vă sfătuiesc, doamnă Gorghiu, ca pe viitor când mai faceţi astfel de video -selfi-uri să vă alegeţi cu mai multă atenţie locul. Chiar dacă locul ales, avea pentru dvs. o anume încărcătură emoţională, pe viitor ocoliţi-l, când faceţi selfi, altfel, din moment ce ştiţi drumul, nu-l ocoliţi.

PS. Nu iau apărarea miniştrilor de transport PSD, cu toţii sunt vinovaţi pentru modul în care arată drumurile patriei.

Autor: Ionel Carstea

Sursa: Ionel Carstea Blog