Politică

Alexandru Petria: ”Să terminăm cu toleranța!”

Sexul tău are o erecție, nu genul tău are o erecție.



Dimineața e dimineață, degeaba spui că e faptul zilei sau chiar că e noapte. Te acoperi de ridicol în măsura îń care ești mai insistent în susținere. Câți n-ar vrea să fie împărați, dar urcarea pe tron e o chestiune numai de dorință? Aberația e aproape, foarte aproape, ucigător de aproape. Erecția e ca dimineața, reală, nu ca teoria cu genul din gurile popo- marxiștilor, o măsurare cu rigla a unei aspirații individuale capricioase, potențate de medicamente și practici chirurgicale, și nu știu în ce proporție filtrate prin intelect.

Se încearcă folclorizarea firescului, ce-a ajuns la noi de la Adam și Eva în frazeologia creștină, aruncarea lui imagistică într-un trecut vetust, reprobabil, ne-liberal, ca un fel de Muzeu al Satului, de amintit în cărțile de istorie. Sau parșiv, de fațadă, în diverse ocazii festive. Ceva de împăiat ori formolizat, de hăulit în amintirea a ce-a fost, eventual.

N-ai cum să-ți alegi sexul, dacă respiri normalitatea, cum nu ai șansa să controlezi mișcarea de rotație a Pământului, cu proiecția zilelor și nopților.

Se încearcă folclorizarea nucleului umanității, drept target, ciudățenia fiind clocită în linia oficială, ca omega cuceririi democrației.

Globalismul are intenția să impună gândirea unor descreierați, călcând în picioare tradițiile și aspirațiile majorității populației.

Tentativa de folclorizare a firescului e calul troian în orice țară, care n-ar strica să-și restarteze gradul de toleranță. Fără șovăire, urgent.

Autor: Alexandru Petria

Sursa: Alexandru Petria