Politică

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri revoltătoare din ancheta de la Caracal: ”Părinţii victimei, batjocoriţi de poliţişti!”

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a venit cu noi detalii la Antena 3 despre cazul nepoatei sale ucise la Caracal.„Am ascultat cu mare greutate ce a spus procurorul-șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Ne-a vorbit de viața unui om de parcă era un băt. Procurorul ierarhic superior poate să ceară dosarul imediat. Avea dreptul și chiar obligația, dacă a văzut tot ce am arătat noi public, să ceară dosarul. Așa s-a și întâmplat, doar dacă nu cumva domnul Licu a dispus să i se dea dosarul. Păi cum a ajuns dosarul la ea dacă nu are dreptul să intre în anchetă? Putea să facă acest lucru, are dreptul legal. Mi s-a părut o dezumanizare a acestei ființe. N-a zis nicio secundă că sufleul acela de 15 ani a murit și a murit din vina noastră”.

„Toată ziua am urlat că Buda trebuie să plece. Omul ăla a distrus Poliția Română. Nu mai există Poliția Română. Dispar fete în fiecare zi, unde e poliția?”, a mai spus Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a povestit un episod revoltător prin care a fost nevoit să treacă tatăl fetei ucise.

„Eu nu pot să-i las pe oamenii ăștia nepedepsiți? Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui Alexandrei că „dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătești tu pagubele acestei investigații”.

„L-a chemat să participe la două dintre cele trei descinderi, punându-l pe el să spargă ușile”.

„Măcar Ministerul de Interne, Guvernul a reacționat până la urmă. Apreciez telefonul doamnei Dăncilă, care m-a sunat mai devreme, mi-a spus condoleanțe, mă bucur că l-a demis pe domnul Buda”.

„Ofițerii de la fața locului s-au rugat de procurori să intre. Polițiștii au vrut să intre, procurorii le-au interzis cu desăvârșire”, a mai spus Cumpănașu.

„De la 11.05, când a fost primul apel al Alexandrei, până la 11 noaptea, ei nu aveau confirmarea că e persoana care a sunat. Le-am zis să o ia pe mamă, pe tată să asculte. Abia atunci l-au luat pe săracul tată și le-a confirmat că e ea. Răspunsul a fost că „ce, criminalul lasă telefonul la îndemâna victimei?”.

Autor: Florin Pușcaș

Sursa: Știri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …aici nu s-a ”repezit” nici un procuror sa ”puna legea in aplicare”… aici nu a ”facut presiuni” nici o ambasada… aici decerebratii tfl-isti nu au invadat social media cu postari si share-uri… aici nu s-au dat like-uri… aici nu ”iesea” nici macar de o cafea… in acest ”AICI” traim in fiecare clipa a existentei noastre… noi am creat acest AICI… si sintem in ”1984” si ne conduc PORCII… astia ar trebui lapidati pina la unu’… si toti cei care asista pasivi, ca viermii, fara reactie… dar ar insemna sa se repete povestea de la Jonestown din Guyana, din 18 noiembrie 1978, doar ca la scara unei natiuni oricum muribunde si inerte…

Abonează-te la newsletter