Politică

Alexandru Cumpănașu, atac la Cioloș: ”Este unul dintre oamenii care au făcut cel mai mult rău acestei țări!”

Cioloș a fost foarte dur criticat în interviurile de la Dc News Live. Acesta a fost acuzat pentru modul în care a condus Guvernul și pentru că a făcut foarte mult rău României.„Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloș este unul dintre oamenii care au făcut cel mai mult rău acestei țări. Modul în care guvernul respectiv, cu câteva excepții, a funcționat, pentru noi, pentru România, a fost una dintre cele mai mari tragedii. Pot să evidențiez acest lucru pe multe domenii.

De aceea am cerut audierea în Parlament a șapte miniștri din guvernul tehnocrat. Nu mai puteam. Eram disperați din cauza măsurilor pe care le luau. Să vă dau un exemplu: 600 de milioane de lei de la bugetul de stat, din fondul de rezervă, au fost date ca ajutor de stat. Păi când peste 80% din această sumă au mers la multinaționale, ce să mai zicem? De ce au nevoie multinaționalele de ajutor de stat? Mi se pare fenomenal să dai ajutor de stat unei multinaționale”, a spus analistul Alexandru Cumpănașu, potrivit Dcnews.ro.

Sursa:Bugetul.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • 600 MILIOANE LEI DIN REZERVA DE STAT CU TITLU DE AJUTOARE DE STAT = FACILITATI ACORDATE FIRMELOR CU CAPITAL STRAIN/MULTINATIONALE (FAVORIZATE DIN START PRIN LEGISLATIE DIN AFARA IN CE PRIVESTE EXTERNALIZAREA PROFITULUI!)!!!!!
    Si daca ne amintim… tragedia…in urma careia s-a “instalat” un guvern…ma intreb cum de ne mai rabda Dumnezeu!
    Constientizam macar dimensiunea fenomenului?!

Abonează-te la newsletter