Politică

Alegerile parlamentare din decembrie, anulate!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, are un proiect de ţară. De fapt, are în lucru un proiect de ţară.

Premierul României, Dacian Cioloş, are o platformă pentru ţară.
proiect de tara
Klaus Iohannis are o părere foarte bună despre platforma lui Dacian Cioloş: „Este această platformă prezentată de domnul Dacian Cioloş o platformă foarte bună. Sunt acolo chestiuni pe care ni le dorim cu toţii, sunt principii care e bine să ne ghideze în viaţa politică şi economică. În ansamblu, este o platformă de principii şi valori pe care o găsesc bună”.

Dacian Cioloş nu are nici o părere despre proiectul de ţară al lui Klaus Iohannis, pentru că, aşa cum spuneam, acesta încă nu este gata.

După ce Parlamentul a aprobat moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut următoarea reacţie: „După legislaţia în vigoare, o moţiune nu atrage în mod automat eliminarea ministrului respectiv, dar, sigur, este un vot care va trebui să fie analizat în Guvern. În special, premierul trebuie să facă această analiză şi, împreună cu ministrul vizat, cu siguranţă vor lua o decizie”.

După ce moţiunea a trecut, premierul României, Dacian Cioloş, l-a trimis pe purtătorul său de cuvânt să anunţe poporul cu televizorul că domnia sa a luat notă de moţiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, şi consideră că aceasta trebuie să rămână în funcţie întrucât parlamentarii nu au avut obiecţii asupra mandatului ei, ci au clarificat anumite declaraţii ale acesteia.

După ce românii vor vota pe 11 decembrie, preşedintele României, Klaus Iohannis, îşi va trimite purtătorul de cuvânt să anunţe poporul cu televizorul că domnia sa a luat notă de rezultatul alegerilor şi consideră că Dacian Cioloş trebuie să rămână premier întrucât acesta are o platformă foarte bună pentru România.

Aşa stând lucrurile, alegerile parlamentare nu-şi mai au rostul, acestea trebuind să fie anulate. Dacă actuala conducere a Ţării a hotărât să-şi bată joc de votul Parlamentului şi de cel al simplilor cetăţeni, măcar să nu-şi bată joc şi de banii care ar trebui cheltuiţi pentru organizarea alegerilor generale. Dacă România are platformă, la ce să-i mai trebuiască şi Parlament?

Autor: SORIN AVRAM
sursa: cotidianul.ro