Politică

Ala bala Borbala, sau distanța de la SECS la copiii noștri

627x0Vi se pare că persoana din imagine are vreo legătură cu sexul? Ei bine, chiar are. Legături instituționale. Borbala Koo (nu e nume de scenă, chiar așa o cheamă) este Director Executiv și membră fondatoare a ONG-ului SECS, filiala din România a Planned Parenthood, cel mai puternic organism susținut de stat din SUA, care acționează în impunerea avortului și a contracepției nu numai în țară, dar și în statele din subordine, având finanțări de aproximativ 500 de milioane USD pe an.

În mod cu totul straniu, această individă se ocupă de viitorul copiilor noștri, făcând lobby pentru educația sexuală de la vârste fragede și introducerea acestei ore în școli și grădinițe. Și o face din poziție OFICIALĂ! Nu mică a fost mirarea celor care au fost prezenți la întâlnirile de la Ministerul Sănătății ca să o vadă pe distinsă doamna de la SECS prezentându-se ca fiind un fel de purtătoare de cuvânt a ministerului, făcând oficiile de gazdă și conducând dezbaterile.

Această tehnocrată a secsului (sic!), la întrebarea “Ce caută acolo?”, s-a prezentat ca fiind reprezentanta… UNICEF pe Romania (ce a ajuns și organizația asta, o speluncă a Soros?!) care este în parteneriat cu Ministerul Sănătății, ajutând ca specialistă la implementarea reformelor din sănătate în societatea românească! Mai e puțin și va fi pusă responsabilă din partea UNICEF – MS și de alimentația sănătoasă a copiilor!
E grotesc! Dar arată halul în care statul este penetrat de elementele cele mai reacționare, de extrema stângă, responsabilii pentru Revoluția Sexuală în colonie. Și vor calca în picioare orice om politic, vor șantaja tot ce se poate, inclusiv pe președinte, că să-și pună planurile globaliste în aplicare. Că doar “guvernul meu”, cocoțat pe cadavre, are o misie “sfântă”.

Opriți acest viol instituțional al guvernului Cioloș! Nu suntem perverși, totuși…

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Rau a ajuns Soros, daca cu astfel de individe ca Borbala vrea sa corupa tinerii romani cu orele lui de educatie sexuala.
  Pai, cand vor vedea acestia(ma refer aici, la baieti) cine le vorbeste despre sex, probabil ca se vor gandi ca, mai bine si-o baga ca strutul in nisip, decat sa faca “ceva” cu o astfel de individa.

 • Pentru a controla cresterea exponentiala a populatiei fata de cresterea aritmetica a resurselor, in afara reducerii nasterilor ar mai fi posibilitatea incurajarii sinuciderilor.
  In cazul D-nei Koo, deviza pe care ar putea-o ilustra ar fi :
  Trebuie sa ai o parere mult prea buna despre tine pentru a vrea sa te reproduci .

  Tiberius Claudius
  Roma , Anno 0

Abonează-te la newsletter