Politică

Adevarul si numai adevarul despre KLAUS VERNER IOHANNIS. Instanta a decis: hot cu acte in neregula. Sentina Tribunalului Brasov

images3Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar KLAUS VERNER IOHANNIS, prim-vicepreședintele PNL, proprietar a șase imobile în zona centrală a Sibiului. După 15 ani de procese, timp în care a beneficiat de sute de mii de dolari din chirii, instanța decide că Iohannis a intrat ilegal în posesia unor imobile.

Tribunalul Brașov, 16.05.2014 – “… Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel, încheiat între pârâţii Baştea Ioan – decedat, moştenitor fiind Baştea Rodica, în calitate de vânzător, şi Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner, în calitate de cumpărători. Dispune rectificarea CF nr. 9331 Sibiu sub nr. top 45/1 în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâţilor Baştea Ioan,Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner înscris sub nr. B9,10 şi 11 asupra imobilului de la A+ 1. (…) Obligă intimaţii Baştea Rodica în calitate de moştenitor al intimatului Baştea Ion, Lăzurcă Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner să plătească apelanţilor – reclamanţi Oargă Ana, Oargă Ioan şi Antonescu Elisabeta suma de 4855,1 lei iar apelantului – intervenient Marinescu Marius Albin suma de 5,15 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

În perioada în care mă aflam la Sibiu și scriam despre acest caz penal, am fost acuzat permanent, de la obsesii, la rasism. Însă, când vezi destine și vieți distruse, dacă ești jurnalist onest, dedicat profesiei, nici măcar un individ de genul Iohannis nu are cum să te facă să închizi ochii în fața abuzurilor. Sper ca ANI să își facă datoria, verificând achizițiile de imobile din mandatele primarului de Sibiu, raportat la venitul declarat în documentele oficiale. Respectul meu domnului Marius Albin Marinescu, ultimul luptător pe meterezele adevărului crud din cetatea Sibiului.

Instanța a dovedit, pentru a doua oară, furtul primarului de Sibiu. Într-un stat de drept, Parchetul ar trebui să se autosesizeze, iar Agenția Națională de Integritate să declanșeze o anchetă pe cât de simplă, pe atât de concludentă.
Textul integral al sentinței AICI

REFERINȚE >>>
COMENTARIU | Când nimeni nu te vrea … în Guvern
COMENTARIU | Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
COMENTARIU | Prematura îndepărtare de mase
COMENTARIU | Resuscitarea ostaticului Iohannis

Autor: Dan Tomozei

Sursa: Ziaristi online

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu