Politică

A ÎNCEPUT și LA NOI NEBUNIA EGALITĂȚII de GEN! În Iași, „Părinte 1” și „Părinte 2” înlocuiesc „MAMA” și „TATA” într-un DOCUMENT OFICIAL

Un document de pe site-ul Palatului Copiilor din Iași a provocat agitație pe rețelele de socializare. Este vorba de un formular prin care li se cere părinților copiilor înscriși la diverse activități consimțământul pentru folosirea datelor personale, așa cum presupun noile reglementări europene.

Pe acest document, mama și tatăl care trebuie să-și dea acordul pentru ca informațiile legate de copii să poată fi stocate sunt înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte2”.

Documentul poate fi găsit pe site, la secțiunea dedicată înscrierilor la activitățile organizate de |Palatul Copiilor. Pe lângă cererea de înscriere, unde se cere acordul mamei și tatălui, folosindu-se formulele tradiționale, părinții trebuie să semneze și o ”Declarație de consimțământ”.

Aici, mama și tata dispar și în locul lor se lăfăie cuvintele ”păinte 1” și ”părinte 2”, probabil urmând ca fiecare cuplu care dorește să-și înscrie copilul să decidă care e numărul 1 și care e numărul 2.

Oamenii care au criticat sau ironizat formularea și-au amintit că această uniformizare a genurilor părinților este deja o modă în unele țări, cea mai recentă decizie de înlocuire a termenilor ”mamă” și ”tată” cu părinți numerotați fiind a administrației pariziene.

La Iași se pare că nu e vorba de o fluidizare a genurilor părinților ci de o traducere grabnică a unor formulare occidentale pentru a fi acoperiți în cazul folosirii și stocării unor informații despre copii sau a publicării imaginilor de la cercurile științifice sau artistice pe rețele de socializare.


Sursa: evz.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Să fim realiști, nu relațiile gay a dus la apariția acestui formular, ci relațiile dintre soți din zona Moldovei. În majoritatea familiilor femeia este șeful, așa că cei de acolo ca să împace și capra și varza, au trecut părinte, ca să se treacă fiecare după cum crede. Pe pariu că multe din aceste formulare vor avea la părinte 1, trecută mama și locul 2 tata. :)))

  • Se poate afla relativ usor, cine a dat ordin sa fie scoase astfel infectii ce poarta numele de formulare! Acesti indivizi, care pur si simplu isi bat joc de normalitatea neamului nostru, trebuie adusi degraba in fatza Justitiei!

  • Partener 1, partener 2, partener 3, partener “n”, un harem de parteneri, un harem de Cyborgy, de femei – robot – Sophie, parteneri rezultati in urma selectiei sexuale, tehnologice, cibernetice, conventia de la Istanbul, lg. 30/2016, PSD, Rovana Plumb, Victor Ponta, Iohannis & CO PARTENERI. Inconstienta, ignoranta, devianta, abatere de la Cale, Adevar, Viata in areal.

  • responsabil si ciolos cu guvernul tehnocrat, semnarea conventiei datand din 2014!!!! trecuta prin parlament!!! decretata de presedinte!!!publicata in MONITORUL OFICIAL!!!
    Din 2014 pana in prezent …cine-s responsabilii acestei MegaBabilonii? Ganditi si voi ca mie mi-a mai ramas un singur neuron intact!