Politică

15 Octombrie 2011 REVOLUTIA MONDIALA. Sa curatam SI Romania de gunoaie

Pe 15 octombrie este anunțată manifestarea REVOLUȚIEI MONDIALE în stradă, în toată lumea. Mesajul manifest care cheamă la revoluția mondială este: „Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”.

Revoluţia de pe Facebook sau evenimentul “15 octombrie”, anunţat la nivel mondial, aprins şi în ţara noastrăpentru sâmbătă fiind anunţat un protest similar şi în Piaţa Unirii dinCapitalăCei care vor se revolte împotriva sistemului au creat diverse “evenimente” pesite-urile de socializare prin care îndeamnă la solidarizareSindicaliştii anunţă şi ei suntgata iasă în stradă alături de internauţi.

Planul unei revolte globale începute odată cu incidentele de pe Wall Street se extinde precum opânză de păianjeniar zilnic apar sute de astfel anunţuri pentru mişcări în toate marile oraşe de pecontinente. De altfel, din harta publicată pe site-ul oficial 15october.net, reiese  aproape întreaga lume civilizată va fi invadată sâmbătă de proteste simultane. În Capitală, mitingul va avea loc la ora 10 dimineaţă, în zona Piaţa Unirii, de unde se va pleca spre Piaţa Universităţii. Protestul mondial a fost gândit încă de la mijlocul acestui an, când a fost creat site-ul whatis-theplan, unde mii de persoane au dezbătut probleme care trebuie combătute în lume.

“Uniţi într-o singură voce, le vom transmite politicienilor şi elitei financiare care-i deserveşte  noi, oamenii de rând, suntem singurii care ne putem decide viitorul. Nu suntem o marfă nici pentrupoliticieni, nici pentru bancheri! Pe 15 octombrie ne vom întâlni în Piaţa Unirii pentru a iniţia schimbarea globală pe care o dorim cu toţii.

E timpul sa ne unim. E timpul sa ne facem auziti.

Oameni din toata lumea, uniti-va pe 15 octombrie !

http://bit.ly/15oct-harta – HARTA #OccupyBucharest
http://livestream.com/OccupyBucharest – LIVE incepand cu 15 Octombrie ora 11:00
Wall Street: http://www.livestream.com/globalrevolution
Los Angeles: http://www.livestream.com/owslosangeles
Austin: http://www.livestream.com/occupyaustin
Philadelphia: http://www.livestream.com/occupyphilly
Baltimore: http://www.livestream.com/occupybaltimorelive
Portland: http://www.livestream.com/oppdx
Dallas: http://www.livestream.com/occupydallas

*Occupy Romania – Pagina generala. Acopera toate evenimentele 15Oct din RO.

https://www.facebook.com/pages/Occupy-Romania/254025454634690?sk=wall

*Occupy Timisoara
https://www.facebook.com/pages/Occupy-Timisoara/165748440178531?sk=wall

*Occupy Brasov
https://www.facebook.com/pages/Occupy-Brasov/223701951022773?sk=wall

*Occupy Cluj
https://www.facebook.com/pages/Occupy-Cluj/228430143879409?sk=wall

*Occupy Constanta
https://www.facebook.com/OccupyConstanta?sk=wall

!!! Pentru cei curiosi:
O scurta istorie a acestui nou tip de protest ocupational (cuvintele si opiniile din text sunt ale lui Attrexx si pot sa nu fie impartasite de catre ceilalti cetateni participanti): http://www.anonpad.org/0t4Uw2YNbO

sursa: shockfoto.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ”Nu vă mai pot paşte! Cea care are să moară să moară, cea care are să piară să piară, şi cele ce mai rămân să se mănânce unele pe altele!”
    Zaharia 11:9

  • nu te lasa dus de val, ca e valul CIA. citeste pe site-urile americane cine sunt organizatorii si pe urma indeamna oamenii la iesit pe strada.

  • …nu stiu daca in Oradea va fi ceva,dar ar fi bine ca toti sa OCCUPY ORADEA,dar vor prefera sa ocupe cluburile din oras…!

  • Ba care sunteti acea care vreti revolutie schimbare.Garantez ca maine 15 octombrie o sa fie o zi obisnuita ca orice zi .Astea sunt minciuni sa rada de oameni.
    Sa fiti cuminti da sa nu faceti revolutie , ca o sa luati nana dupa acea .

  • Stati linistiti, nu se intampla nimic!
    Acum o ora am fost pe-acolo si nu era nimeni-nimeni strans.
    Nu stiu despre ce vorbiti…

  • Da. Chiar asa: cine este in spatele Revolutiei Mondial? Daca tot multinationalele? Ce orientare ideologica are? Sa nu-mi spuneti ca de drapta.
    Eu as vrea sa cred in aceasta Revolutie Mondiala.

  • Daca sunteti Romani, atunci cine este capetenia voastra? Sub a cui steag vreti sa luptati?
    Poetul Adrian Paunescu a scris ca ”Fara el, nu-i drept sa-nceapa,
    Lacrima renascatoare”.

    Capetenia noastra se aseamana cu Moise care s-a suit pe munte si parca nu mai coboara,intarzie(el nu mai coboara fiindca Leea a incetat sa mai nasca).
    Poporul se imprastie, nu mai vrea sa astepte, este gata sa se compromita si sa-si faca un vitel strain care sa mearga inaintea lor si toti incep sa strige in gura mare:”ISRAELE, IATA DUMNEZEUL TAU!”

    Mai bine mort decat in cardasie cu dumnezei straini.