Politică

Priviți-i cu atenție…

Priviți-i cu atenție.. pentru că rânjetul lor e rânjetul hienei care se pregătește să atace in haită prada. Priviți-i cu atenție.. pentru că in fața acestor figuri rânjite suntem noi, cei de dincoace de privirile lor hămesite.



Priviți-i cu atenție.. pentru că cei la care ei se uită acum de dincolo de poza asta, suntem noi.. cu viața noastră, cu bunele și relele, cu impliniri sau neimpliniri, cu certitudinile și spaimele noastre.. Suntem noi, cei priviți ca pradă.

Priviți-i cu atenție.. pentru că nu veți găsi nimic la ei care să insemne empatie pentru ființa umană ori preocupare pentru o bună guvernare și bunăstare a poporului român.

Priviți-i cu atenție.. pentru că ei reprezintă tot ce are mai distructiv și antinațional politicul românesc.

Priviți-i cu atenție.. pentru că singura lor preocupare a fost, este și va fi luarea puterii prin orice mijloace și inlăturarea celor legitimi, aleși.

Priviți-i cu atenție.. pentru că ruinarea României și războiul civil neconvențional in care ne aflăm de cincisprezece ani lor li se datorează.

Priviți-i cu atenție.. pentru că bucuria de pe fața lor reflectă in fond lăcomia care îi motivează să ajungă la putere.

Priviți-i cu atenție.. pentru că ei vor da lovitura de grație statului român prin politici federaliste și antistatale dictate din capitala imperială căreia i se inchină.

Priviți-i cu atenție.. pentru că ei știu că politic, economic și social, noi, poporul suntem descoperiți și nereprezentați odată ce și ultimul partid național a fost capturat.

Priviți-i cu atenție.. pentru că ei sunt cei care vor inlocui statul cetățenilor, statul social, cu statul libertarian, statul megacorporatist.

Priviți-i cu atenție.. pentru că cineva va trebui la judecata istoriei să știe să-i arate…

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …priviți-i cu atenție! pentru ca ei sint porcii pe care-i vei hrani copios miine, in timp ce tie iti vor bloca si iti vor reduce orice crestere de venit…
    …priviți-i cu atenție! pentru ca sint aceeasi porci care s-au infiltrat de la partidul marinarului tradator in alt partid si acum grohaie ca le-a venit rindul (din nou)…
    …priviți-i cu atenție! ei rinjesc cu cinism si tu taci, fermecat de cuvintele lor… pasivitatea ta si lipsa de reactie este la fel de ticaloasa ca si tradarea si lacomia lor… acum taci iar miine e prea tirziu…

  • In maini au cutitele cu care vor taia in carne vie. Ar vrea ei,au mai facut-o.
    Noi, cei multi, trebuie sa-i tinem pe tusa in continuare

  • Pai, sa vina odata “Guvernul meu”, care sa taie drastic veniturile, sa mareasca agresiv impozitele, sa-i concedieze in masa pe bugetari si sa calce in picioare drepturile fundamentale ale cetatenilor, caci poate asa s-or satura romanii de Plavan-scrasnila, de Fred(Ciolos) si Barna, de Sica Mandolina si Rares-batista parfumata si de toti escrocii si impostorii din jurul lor!