Politică

Dimensiunea geopolitică a cazului ”Caracal” – Dinamitarea relației dintre SUA și România pe axa Germania – Rusia

Vineri, 26 iulie, opinia publică află despre uciderea unei tinere din Caracal de către un criminal în serie. Subiectul capătă imediat amploare, dând naștere la o serie de speculații legate de felul în care au acționat instituțiile statului în acest caz.



După explozia mediatică a cazului ”Caracal”, în social media și mai apoi în media au apărut mai multe referințe la o posibilă legătură între soldații americani cantonați în baza de la Deveselu și o rețea de trafic de persoane din care ar face parte și Dincă – posibilul criminal.

Speculațiile au fost legate de un caz din 2012, nesoluționat, în care DIICOT începuse o anchetă. DIICOT a dezmințit oficial informația publicată vineri pe surse de publicația ”Gazeta Nouă” din Olt, potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi fost cercetat într-un dosar pentru că oferea fete militarilor americani din Deveselu.

Este de notorietate că Federația Rusă se folosește de scandaluri ce pot scinda populația unui stat pentru a-și promova agenda externă. Cazul ”Lisa” este de notorietate, povești asemănătoare fiind folosite și în Germania și în statele baltice.

Prin acest gen de speculații întreținute în special în social media se încearcă creșterea sentimentului anti-american în România. Campania este evidentă iar așa numiții influenceri sau jurnaliști care propagă această informație au toți legături mai mult sau mai puțin vizibile cu agenți de influență din Germania și \sau Rusia.

Factorul extern în ”cazul Caracal”

Apropierea Germaniei de Rusia este evidentă de ceva timp, dar odată cu venirea lui Trump la Casa Albă relațiile dintre Berlin și Moscova au devenit mult mai strânse. În România, acest parteneriat se vede mult mai clar. Serviciul secret german acționează foarte puternic în România, iar în media și social media folosește rețeaua creată anterior de Rusia.

Prin folosirea cazului Caracal, Rusia și Germania doresc subminarea agendei externe americane în Europa de Est mai ales în contextul alegerilor prezidențiale americane. Schimbarea ambasadorului american de la București vine din start cu această problemă. Zuckerman, omul lui Trump care va veni la București va trebui să dezamorseze acest fakenews creat atât de abil în jurul bazei de la Deveselu. Orice atac la adresa lui Zuckerman se va transmite rapid la Trump, aflat în plină campanie prezidențială.

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Caracal cu “C” de la CANIBALIZARE, din pacate. Din faradelege. Din ignoranta. Din…. ratacire, abatere de la cale, adevar, viata. Murim putin cate putin, pas cu pas, atent monitorizat.

    Trezireaaaaaa

  • Fenomen extrem care se cere vindecat, Doamne iarta-ne pe toti de pretutindeni, temporo-spatial, ajuta-ne sa ne indreptam, mantuim cumva!
    Soarta soldatului, soarta fetelor maturizate inainte de vreme, soarta umanitatii in razboi hibrid, la rascruce de ere istorice…
    Haideti sa facem pace, construim, inovam in rezonanta cu noile energii, concomitent ingrijind de suferinzi (drogati, impatimiti, psihopati, derutati, depresivi, traficanti, dezaxati, debusolati…)!

  • In fapt si in drept, soarta copilului fara copilarie…

    Soarta copilului din noi, de pretutindeni, din toate timpurile, spatiile, dimensiunile.

    Ne amintim? “Lasati copiii sa vina la Mine!”, ne povatuieste Iisus. In alb, noian de alb…

    Haideti, copiii de pretutindeni! In alb…

    p.s: sa nu indrazneasca cineva sa recurga la tehnici “corecte” de politizare planetara!

  • Manifestul copiilor de pretutindeni, ultima si unica sansa in incercarea de a salva viata pe planeta.

  • Din pacate, dimensiunea geopolitica a cazului include dimensiunea psihopatogeniei manifestarilor instinctiv sexuale indusa la nivel global, intretinuta prin propaganda responsabila de incurajarea deviantei, inversiunii, perversiunii sexuale la toate nivelurile, miscare soldata cu atrocitatile, suferintele mediatizate in speta. Orgia sexuala tine de sfera deviantei, patologiei sexuale in care discernamantul este in general pastrat, si aici e pericolul pe care suntem indoctrinati, indobitociti sa-l asumam prin grija “alesilor” chemati sa boicoteze initiative sanatoase, vezi referendumul pentru familie. Imi pare nespus de rau ca reprezentantii poporului, orbiti de sex, bani, putere, au cazut in capcana strategic indusa de entitati fara Dumnezeu. Trist, trist, #trist.

  • De la anomalie sexuala la inversiune sexuala, la perversiune sexuala, de la orgie sexuala la crima, canibalism la ceas de Untold. Ne semnam sentinta la extinctie, apusul umanitatii pas cu pas. Cu cat se politizeaza mai mult cu atat ne ducem mai tare in prapastie. Sa nu spunem ca nu am fost informati corect…

  • Ni s-a rapit copilaria. De la ce varsta ia contact copilul cu tableta, tehnologia, povestile sexuale?

  • Pe fondul dimensiunii universale a cazului… infinite intrebari: in timpul sarcinii mamicile utiliz. tehno., telef, acceseaza net, emit si receptioneaza ganduri, trairi, emotii, senzatii, experiente; informatia, cunostintele dobandite, gandurile, trairile, emotiile, senzatiile se transmit fatului dezvoltat in pantecul-gazda odata cu substantele nutritive!?
    – in timpul conceptiei propriu-zise la ce oare se gandesc partenerii?
    – suntem constienti de consecintele asupra evolutiei copilului in cazul sarcinilor dorite sau nedorite – accidentale? Gandim la abandon, avort, mentinerea si dezvoltarea in parametri normali, intervenim/programam evolutia copilului?
    – care este soarta unui copil abandonat? Ce simte, cum se raporteaza la eveniment… ? Viata este cel mai pretios DAR oferit de Creatorul Suprem.
    – in ce conditii un copil devine obiect al traficului cu carne de om vie/moarta – abuzuri sexuale, sclavie, trafic cu organe, dieta, diversiuni sexuale, sacrificii ritualice, experimente de laborator hibride, secrete si ultra secrete, programe x…?
    – omul sacrifica animalul; animalul sacrifica omul. Omul inventeaza robotul; robotul inventeaza omul? umanoidul? individul hibrid?
    – unde se greseste si ce Set de norme universale s-ar impune sa insusim, respectam, aplicam ca sa convietuim in pace si prietenie multidimensionala, constienti de faptul ca nu suntem singuri in Univers?

    Zile binecuvantate! Multumesc,

  • Buna dimineta intr-o noua zi, un nou inceput!

    Cazul CARACAL = Caz-Scoala Planetara

    Un miting initiat impotriva autoritatilor statului roman nu rezolva fondul fenomenelor extreme globale motivat de faptul ca nu sunt singurele responsabile in contextul integrarii euro-atlantice pe fondul careia statele mb. cedeaza suveranitatea, vrem-nu vrem.

    Un manifest al copiilor de pretutindeni este singura si unica modalitate de a atrage atentia opiniei publice mondiale asupra pericolului privind evolutia vietii pe planeta.

    SWOT la geo-strategiile aplicate pana in prezent cu accent pe tehnologiile noi in materie de 5G, operatiunea de CIP-are a fiintei umane. Sa ne imaginam ca toti cei implicati de-a lungul timpului in cazul CARACAL, specialisti, investigatori, militari, civili, servicii de pretutindeni, media, am avea montat cate un minidispozitiv responsabil cu detectarea intentiilor bune, rele, adevar, minciuna…
    Suntem chemati sa analizam cu mare grija. Cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam, care este menirea noastra, a fiecaruia dintre noi in acest moment istoric. Sa plantam inceput nou, bun, ziditor, in adevar, pe cale, la viata, parerea mea! Dumnezeu adevarat lumina sa fie cu noi cu toti de pretutindeni!