Economie

Zeitgeist – Moving Forward (Romana)

Zeitgeist – Moving Forward (Romana) on Vimeo.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • O dezamăgire. Poate am avut eu prea mari aşteptări după Zeitgeist si apoi după Addendum. Sau poate titlul “Moving Forward” m-a făcut să am aşteptări nejustificate, când de fapt în traducerea româneasco-balcanică “Moving Forward”=”Bate Pasu’ pe loc”.
    Nimic concret, ceea ce mă face să cred că “thinking the future”=”can’t handle the present”.
    Nu-i aşa?

  • Nimic concret? Ma intreb ce ati facut dumneavoastra concret dupa vizionarea celor 2 filme anterioare? Ati asteptat ca “cineva sa faca ceva” nu-i asa?! Sau “sa se intample ceva”! Si inca mai aveti nesimtirea sa vorbiti despre “balcanismul romanesc”. Nu ma surprinde. Ceea ce ma surprinde, este ca multi dintre dumneavoastra se mai si declara membri sau simpatizanti ai miscarii zeitgeist. Eu as zice sa aveti putin bun simt si un pic de initiativa, si poate faceti dumneavoastra un film mai bun. Ceva “revolutionar” asa cum va sunt si asteptarile. Dar ma tem ca in afara de scancetele dumneavoastra neputincioase sau comentariile nelalocul lor, nu vom vedea vreodata ceva remarcabil provenit din munca dumneavoastra. Asta pentru ca printre altele, unii (din pacate cei mai multi) din tara asta, nu au invatat inca nimic decat sa critice. Si nici macar critica nu o fac in mod constructiv.

  • Mda. Probabil după părerea dumneavoastră orice apreciere exprimată trebuie să fie de felul bătutului cu cărămida-n piept sau de aplauze frenetice. Orice altfel de opinie trebuie prompt infierată cu invective pe principiul cine nu-i cu noi e impotriva noastră şi desigur cu clasicele atacuri la persoană, fără nici cel mai mic efort de a înţelege ideea exprimată
    Un răspuns din partea cuiva care gândeşte ar fi formulat probabil o frază două care să lamurească nedumeririle exprimate, când colo mă pomenesc cu hou-uri ca la galeria lu’ rapidu’.

  • Super interesant documentar. Formuleaza legatura dintre ideologie si fenomenul generat.
    Cu ce nu sunt de acord: iesirea din criza nu o putem rezolva cu o noua ideologie diferita de cea veche!
    Oamenii trebuie schimbati sufleteste si atunci vom avea o societate mai buna.
    Altfel ne vom invarti la infinit in carusel.