Economie

Trezirea La Nivel Global A Inceput ! “Uita-te la asta si taci” !

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Si totusi, cum ne va scoate iubirea din sclavie ? Nu vad logica.
    Lumea e condusa de inteligente extraterestre, care ne exploateaza inca de cand ne-au creat : cum ne ajuta iubirea sa facem fata unei civilizatii mult mai avansata tehnologic ?

  • Pentru ca iubirea nu are logica nenea caisa, sa-ti exemplific: Daca unu iti da un pumn logic este sa ii dai si tu unu corect? dar cand vezi ca cel care ti-a dat pumnu e un copil de 14 ani care crede el ca elefantii zoboara si tu tocmai i-ai deschis ochii spunandu-i ca nu e asa… inima iti zice reactia care ar trebui sa o ai. Prin logica nu poti iubi. Un adevar al acestei lumi suna asa: Creierul trebuie conuds de dragoste, si este doar un instrument al acesteia. Cand e invers du-te si te uita in oglinda !

    may the love embrace you !

  • Turnul babel a fost construit din iubire – a fost deturnat de unii penrtu preamarire si a fost daramat tocmai pentru ca cei din el/ au uitat sa iubeasca.
    “Si totusi exista iubire,
    Si totusi exista blestem,
    Dau lumii, dau lumii de stire,
    Iubesc, am curaj si ma tem” Paunescu
    Iubesc – ma apropii de ceilalti, cred ca doar impreuna putem face ceva grandios
    Am curaj – sa fac/ incerc ceva nou sa construiesc, sa cladesc
    Ma tem – de blestem, de decadere, de vrajba care distruge toate lucrurile marete contruite din iubire

  • Dacă nu s-ar fi dezvoltat rațiunea și învățarea mecanică atât de mult, atunci nici un om nu s-ar mai fi comportat precum un robot și ar fi putut să iubească natura, inclusiv ființele din jur, fără ca rațiunea să preia controlul și să creeze povești în jurul fiecărei temeri. Mă bucur nespus de mult să văd pe tot mai multe bloguri vorbindu-se despre trecerea de la teama la iubire.
    Iubiți ! chiar dacă la sfârșitul anului 2012 nu se va întâmpla nimic, tot veți trăi fericiți dacă iubiți toate ființele.