Economie

Toate razboaiele sunt ale bancherilor // ALL WARS ARE BANKERS WARS (2013)

Desi in filmul tradus de astazi se sustine prin argumente, de necontestat, ideea ca toate razboaiele au fost sponsorizate, creditate, sustinute de banci, in interesul bancilor, noi stim ca in piramida puterii, bancile ocupa un nivel de mijloc.

Familia Rothschild este ca sa spunem asa in topul vizibil al conspiratiei, insa sa nu uitam ca ochiul atotcunoscator/ vazator care se afla in varful piramidei este separat de restul piramidei ( asta aratand ca ori nu este din aceasta lume, ori este deasupra acestei lumi, transcende aceasta lume fiind astfel invizibil). Multi spun ca iezuitii ar fi forta din varful piramidei, altii spun ca reptilienii Illuminati, altii ca Satana, altii ca Satana ar fi seful reptilienilor interdimensionali, asa numitii draconieni/draci care prin intermediul Vaticanului, a sionistilor din spita Rotschild si a fortei militare americane, a NATO vor sa stapaneasca tot pamantul, pentru ei fiind ca un joc de calculator, o lume virtuala, un joc de strategie la nivel cosmic, iar noi niste simple papusi de carpa, ce putem fi oricand posedate, preluate, hakerite, controlate de aceste forte, forte care se hranesc totodata din energia noastra vitala (un fel de Matrix dar mult mai intunecat si mai pervers decat cel din film, deoarece nu exista niciun refugiu, nu exista niciun Zion, nicio portita de scapare, ci doar o inchisoare perfecta pentru mintile noastre, singura evadare fiind descoperirea iluziei, redobandirea adevaratei noastre identitati si intoarcerea la SURSA divina de unde izvoraste totul).

Noi ramanem momentan, la credinta ca sursa raului este identificarea noastra permanenta cu sinele fals, limitat, egoul si trairea somnambulica a vietii in aceste corpuri/forme, intr-o continua uitare  de sine, a adevaratei noastre identitati spirituale, divine. Traind astfel esti victima sigura, fiind manat de mintea instinctuala, de fuga dupa placeri, de evitarea durerilor, de frica de moarte si alte frici pe care un om cu adevarat trezit nu le-ar mai avea …

De curand am descoperit cu surprindere un text interesant scris de Carlos Castaneda in 1998 intr-una din cartiile lui, pe care simtim sa-l impartasim cu dvs. (unii spun ca e vorba de Latura activa a infinitatii, dar noi nu am gasit acest text acolo – daca ne poate spune cineva de unde vine acest text, am fi recunoscatori – textul e preluat din cartea lui David Icke „Copii Matricei”) :

„- Avem un duşman care a venit din adâncurile cosmosului şi a preluat controlul vieţilor noastre. Fiinţele umane sunt prizonierii săi. Acest duşman este domnul şi stăpânul nostru. Ne-a făcut docili, neajutoraţi. Dacă protestăm, el ne suprimă protestul. Dacă vrem să acţionăm independent, ne cere să nu facem asta… M-am învârtit în jurul cozii tot timpul, insinuând că ceva ne ţine prizonieri. într-adevăr suntem prizonieri!

Acesta este un fapt energic pentru vrăjitorii din vechiul Mexic… Ei ne domină, deoarece suntem hrana lor şi ne storc fără milă. Aşa cum creştem pui în coteţe, aceşti prădători ne cresc în coteţe umane. De aceea, hrana lor le este mereu disponibilă.

– Nu, nu, nu, nu, răspunse Carlos. Este absurd, don Juan. Ceea ce spui este monstruos. Pur şi simplu nu poate fi adevărat, nici pentru vrăjitori, nici pentru oamenii obişnuiţi sau pentru altcineva.

– De ce nu? întrebă calm don Juan. De ce nu? Deoarece te scoate din minţi? încă nu ai auzit tot. Vreau să fac apel la mintea ta analitică. Gândeşte-te puţin şi spune-mi cum ai explica tu contradicţiile dintre inteligenţa unui inginer şi prostia sistemelor sale de credinţă sau prostia comportamentului său contradictoriu. Vrăjitorii cred că aceste fiinţe care ne-au acaparat planeta ne-au dat sistemele de credinţă, ideea noastră despre bine şi rău, morala noastră socială. Ei sunt cei care regizează speranţele, aşteptările şi visele noastre de succes sau eşec. Ei ne-au dat invidia, lăcomia şi laşitatea. Tot ei ne-au dat complacerea, rutina şi mania ego-ului.

– Dar cum pot face asta, don Juan? întrebă Carlos, oarecum înfuriat de ceea ce auzea. Ne şoptesc toate astea în timp ce dormim? – Nu, nu aşa. Asta e o tâmpenie! spuse zâmbind don Juan. Ei sunt infinit mai eficienţi şi mai organizaţi. Pentru a ne menţine supuşi şi slabi, s-au angajat într-o manevră surprinzătoare, ca un bun strateg. O manevră teribilă din punctul de vedere al celor care o suportă. Ne-au dat mintea lor! Mă auzi?

Aceşti prădători ne-au dat mintea lor, care devine mintea noastră. Mintea lor este barocă, este contradictorie, ursuză, plină de teama de a fi descoperit din moment în moment. Ştiu că, deşi nu ai suferit vreodată de foame, există în tine teama de foame, care nu este altceva decât spaima acestor fiinţe că în orice moment manevra lor poate fi descoperită şi li se va refuza hrana. Prin minte, care, în fond, este mintea lor, ei injectează în vieţile fiinţelor umane ceea ce este convenabil pentru ei. Şi astfel îşi creează un grad de siguranţă ca tampon împotriva temerii lor.

[…] Vrăjitorii din vechiul Mexic nu prea se împăcau cu ideea momentului în care (aceşti prădători) îşi făceau apariţia pe Pământ. Ei credeau că omul trebuie să fi fost, la un moment dat, o fiinţă completă cu capacităţi intuitive extraordinare şi conştientă deosebită, care astăzi nu sunt decât însuşiri legendare. în timp toate aceste calităţi au dispărut, iar acum avem de-a face cu o fiinţă sedată. Ceea ce vreau să spun este că împotriva noastră nu avem un simplu duşman. Este foarte inteligent şi organizat, urmând un sistem metodic cu scopul de a ne face neputincioşi. Omul, al cărui destin este să fie o fiinţă magică, nu mai este aşa. Este doar o bucată oarecare de carne. […] Nu mai sunt vise ale omului, ci vise ale unui animal care este crescut să devină o bucată de carne: banală, convenţională, imbecilă.”

Acestea fiind spuse va invitam sa vedeti filmul despre banci aici:

sursa: fymaaa.blogspot.ro