Cultură și Familie Economie

Romania Profunda: Scrisoare catre RomaniaA mai rămas foarte puţin până la cea mai mare sărbătoare creştină. Totul începe în noaptea Învierii, a Învierii Neamului, când fie ne vom găsi puterea să ne vindecăm împreună ca o naţiune, fie ne vom prăbuşi cu fiecare decizie pe care alţii o iau în locul nostru, pentru noi, în fiecare zi, cu fiecare alegere, unul câte unul, până când vom fi terminaţi.

Naţiune română, trăim în Iadul robiei în momentul de faţă şi avem de ales: putem rămâne aici să ne plecăm în continuare capul în faţa celor care ne înstrăinează ţara sau putem să spunem: „Ajunge! România e vie! Suntem, existăm ca naţiune şi nu ne puteţi pune botniţă!”

A venit momentul să ne luptăm şi să găsim drumul spre Lumină, să ieşim din acest Iad în care suntem forţaţi să trăim. Să acţionăm la timpul potrivit! La locul potrivit! Nimeni altcineva nu o va face în locul nostru! România trebuie să învie! Nu mai vrem DOAR o schimbare! E nevoie să ne trezim şi să facem ceva!

În noaptea de Înviere Romania renaşte! Ia cu tine la Înviere tricolorul în orice formă: drapel, banderolă, steguleţ, insignă, ca prim simbol grăitor al rezistenţei mute pe care o opunem celor care ne dezbină, celor care ne-au asmuţit unii împotriva altora, celor care ne-au îndemnat să ne căutăm peste hotare o viaţa mai bună.

Am făcut toate greşelile pe care o naţiune le putea face. Am vândut totul pe nimic. Am cheltuit mult peste cât ne puteam permite, ne vine să credem sau nu. Ne-am amăgit că ne putem cumpăra libertatea până cănd preţul a devenit libertatea însăşi. Libertatea NU poate fi cumpărată! Ne-am înstrăinat unii de alţii şi am închis ochii prea des atunci când nu trebuia. Iar în ultima vreme, nici nu mai avem curajul să ne uitam la ce am ajuns.

În orice luptă câştigă cel care este dispus să se sacrifice pentru ceea ce luptă! România Profundă va reînvia pentru că suntem dispuşi să luptăm şi să ne sacrificăm pentru copiii şi nepoţii noştri, pentru viitorul nostru, pentru viitorul acestei naţiuni! Pentru că, până la urmă, a alege înseamnă să afirmi ceea ce crezi! Nimeni nu o poate face în locul nostru!

Uitaţi-vă în jur, la cei de lângă voi, şi sigur veţi descoperi pe cineva care să se alăture cauzei trezirii conştiinţei româneşti fiindcă ştie că numai împreună vom reuşi! Acesta este spiritul unei naţiuni! În Noaptea de Înviere, fie ne vindecăm ca o naţiune, fie vom dispărea ca nişte indivizi oarecare! Este momentul, România! Vino la Înviere cu tricolorul! Asta înseamnă să faci o alegere! În Noaptea de Înviere România Profunda renaşte! Şi tu trebuie să fii acolo!

Romania Profundă

noi toţi cei care încă mai credem în valorile şi tradiţiile profund româneşti.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Dureroasa scrisoare..din pacate sunt din ce in ce mai putini cei care simt romaneste!

 • M-am “trezit” de ceva timp si ma straduiesc sa vad o luminita in noaptea in care ne adancim.

  In ultima vreme imi apare din ce in ce mai frecvent ideea ca toata lupta pe care o da sistemul este pentru spiritul nostru. Fizic, economic, social, in plan material mai bine zis ne asupresc demult. Acum ne vor spiritul. De fapt ne vor fara spirit. In tara INCA mai exista preoti dedicati cu puterea de a deschide cerul credinciosilor. In noaptea de inviere vin la biserica si mireni si credinciosi. Acesti preoti inzestrati cu har ii pot face pe toti sa vibreze in sensul bun al creatiei. Ei si numai ei pot cataliza energiile pozitive si astfel sa induca o raza de lumina.

  Citeam pe vremea cand eram “adormit” ca secolul nostru va fi spiritual sau nu va mai fi deloc. Pe atunci nu cuprindeam cu mintea grozavia afirmatiei, dar ea se confirma pe zi ce trece.

  Pentru cei ce nu cred in putinta mintii omenesti de a crea viitor fizic prin proiectie energetica si informationala in viitor, cititi tot ce gasiti despre glanda pineala, despre puterea chakrei a 3 a, despre manifestarile cu ajutorul cristalelor, despre tehnicile de meditaite orientale sau daca doriti ceva stiintific, vizitati http://theintentionexperiment.com/.

  Legati apoi toate aceste lucruri cu stresul mediatic in care traim si veti vedea ca nu se doreste libertatea nici macar a gandurilor noastre.

  E bine sa veniti la inviere cu tricolorul la voi dar e si mai bine sa veniti cu sentimente bune in inima. Constientizati-le si proiectati-le asupra oamenilor de langa voi, a lumii in general. E putin dar e un inceput.

  Cu totii asteptam lumina.. Lumina e in noi. Noi o transformam in intuneric. Noi alegem sa traim in frica. Ne e frica de moarte, ne e frica ca nu vom mai plati rata la masina, la casa, la telefon, ne e frica sa nu ne pierdem locul de munca. Asa am fost invatati. Prin frica ne controleaza.

  Din pacate “valorile” societatii cu care suntem indoctrinati de mici spun ca cel mai de pret bun este viata.
  Pentru a ne pastra viata ne pierdem libertatea, sufletul, devenim zombi, netraind de fapt viata pe care nu vrem sa o pierdem.

 • Patria nu mai primeste jertfa din mainile noastre de cand cu moartea Maresalului Ion Antonescu si tradarea Regelui.
  Romania a devenit de atunci mai mult o stare, parte a inimii numai, o Romanie care nu se vede si care e zidita din pietre vii.
  Romania,cea care se vede si peste care au trebuit sa treaca sapte timpuri, este sortita judecatii.
  Daca Romania ar mai fi din lumea aceasta atuncii fii ei adevarati ar lupta pentru ea, dar acum ea nu mai e din lumea aceasta.
  Romania este in inima noastra, prin urmare lupta pe care o avem de dus nu mai nici ea cu armele firii ci cu cele duhovnicesti.
  „Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta”, a răspuns Isus. „Dacă ar fi Împărăţia Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu dat în mâinile iudeilor; dar acum, Împărăţia Mea nu este de aici.”
  Ioan 18:36

 • Numai suntem chemati sa luptam pentru Romania ci sa murim alaturi de ea daca o iubim asa de mult, astfel ca prin credinta si nu prin lege se va indreptatii omul inaintea lui Dumnezeu.
  Si va fi asa ca cine va cauta sa-si scape viata, o va pierde si cine o va pierde din cauza credintei acela o va castiga.
  Cine se va rusina de Romania, se va rusina si Romania de el.

  „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze.”-Matei 16:24

  „Haidem să mergem şi noi să murim cu El(ROMANIA)!” -Ioan 11:16

 • De ce nu imi publicati comentariile?

  ”M-am făcut oare vrăjmaşul vostru pentru că v-am spus adevărul?”-Galateni 4:16

  Oare nu trebuie sa vorbesc asa cum Dumnezeu imi zice?
  Romania se duce negresit dupa cum este scris despre ea dar vai de acela prin care are loc lucrul acesta.

  „Mai este un om prin care am putea să întrebăm pe Domnul; dar îl urăsc, căci nu-mi proroceşte nimic bun, nu proroceşte decât rău: este Mica, fiul lui Imla.” 1 Împ 22:8

 • Am poposit pe aici si am sperat sa gasesc in sfarsit ceva serios.
  Ce numiti dumneavoastra adevarati romani?
  De ce vreti sa ne unim daca nu spuneti cine sunteti, cu ce va ocupati si ce interese aveti?
  Vad ca se sufera si aici de sindromul conspiratiei.
  Va rog sa nu mai speriati oamenii ca sunt speriati destul

 • Doua cuvinte: 1.Organizare; 2.Proiect; urmate de un semn al intrebarii…Credeti in succesul trezirii natiunii fara aceste doua cuvinte puse in practica? Toti cei amintiti din istoria romanilor ca si persoane ce au dus poporul catre lumina libertatii, in frunte cu maresalul Antonescu, au fost oameni “de gandire” dar si de actiune, au organizat in jurul lor si au pus in aplicare un proiect. As dori din suflet sa ma alatur unei organizari, chiar si in forma incipienta, si sa particip la punerea in practica a unui proiect de salvare a poporului roman. Cu umilinta daca eu sunt gresit si daca nu stiu de exista asa ceva va rog din suflet lasati-ma sa ma alatur! https://www.facebook.com/popescured

 • PENTRU CA RAUL SA TRIUMFE ESTE SUFICIENT CA OAMENII BUNI SA NU FACA NIMIC…
  DAR NU ESTE SUFICIENT SA VREM SA FACEM CEVA …
  MAI TREBUIE SA NE ORGANIZAM SUB FORMA UNUI PARTID POLITIC PENTU CA NUMAI ASTFEL VOM PUTEA PRELUA PUTEREA LEGISLATIVA SI EXECUTIVA SI VOM PUTEA SA FACEM ORDINE SI IN PUTEREA JUDECATOREASCA…
  SA INTELEGEM CA NIMIC NU SE POATE SCHIMBA IN MOD DECISIV DECAT PRIN PRLUAREA TOTALA A PUTERIISI ABIA APOI SE POATE FACE CURATENIA MULT DORITA…
  PANA NU ESTI STAPAN IN PROPRIA CASA
  NU POTI SA FACI CE VREI SI CE TREBUIE PENTRU A ITI IMPUNE PUNCTUL DE VEDERE…