Economie

In umbra lui Hermes / In the Shadow of Hermes (2011)

Documentarul lui Jüri Lina, “In umbra lui Hermes”, arata modul in care francmasonii, bancherii internationali si comunistii si-au unit fortele intr-o “nu asa de sfanta” alianta si prin intermediul Revolutiei Bolsevice din noiembrie 1917 au instaurat in Rusia cea mai brutala si mai dezumanizanta societate sclavagista care a existat vreodata.

Scriitorul rus Alexander Soljenitin si-a sfatuit compatriotii: “Traiti fara minciuni!”. Acest lucru este valabil si pentru Vest in aceeasi masura. Adevarul, in zilele noastre, nu este la vedere. Soljenitin a subliniat: ”In tara noastra, minciuna a devenit nu numai o categorie morala, ci si un stalp al societatii.”

Adevarurile au fost suprimate atat in Est cat si in Vest.

Filmul “In umbra lui Hermes” este o sursa importanta de documentare despre acele forte masonice financiare care au actionat in spatele scenei cu sange rece pentru a profita de pe urma suferintei celorlalti.

Regizorul documentarului, Jüri Lina, accentueaza faptul ca este datoria lui de a expune adevarul despre comunism si despre eminentele sale cenusii si nu doar sa “trateze”in mod superficial “simptomele” sale psihopatice, in timp ce adevarul, astazi, nu este foarte pretuit.

Istoria se fabrica in fiecare zi, dar de catre cine? Raspunsul este oferit in acest film, al carui scop este de a demasca advarul, in ciuda falsificarilor istoriei, pe care mass-media le expune cu atata resemnare.

Cunoasterea adevaratei istorii ale comunismului este cea mai buna asigurare impotriva impostorilor ideologici.Realizat pe baza cartii dizidentului estonian Jüri Lina, “Sub semnul Scorpionului”, documentarul este narat chiar de catre acesta in limba suedeza.

sursA: youtube.com