Cultură și Familie

”Viitorul României este în interiorul ei, în iubirea de neam, de credință, de glie, a fiilor ei!”

Iubirea creștină în vremuri de pandemie. Cazul Călin Georgescu

În peisajul nostru mediatic de o monotonie selenară, populat aproape exclusiv de influenceri și postaci ai ideologiei neo-marxist-liberal-globalizante, apare meteoric, dinspre partea nearătată și neauzită a lunii, o ființă gânditoare, un om adevărat, care nu se ascunde după degete și nu se teme să smulgă decorul de mucava și să dezvăluie cât de întunecate și de diavolești sunt culisele ocupate de păpușari.

Pe 25 noiembrie, la „Cafeneaua politică” de la Canal 33 (televiziune online), invitat de „renumitul jurnalist Horia Alexandrescu” (am citat din prezentarea oficială a emisiunii) a fost dr. Călin Georgescu, „personalitatea pe care eu (H.A.) o consider cea mai informată cu ce se întâmplă în lume”. Pentru cei care îl cunosc și îl urmăresc pe Călin Georgescu, emisiunea se anunța incendiară. Și așa a și fost…

Realizatorul știa cu cine are de a face încă de la sfârșit de aprilie, când îl avusese invitat pe același Călin Georgescu;  la urarea ternă de bun-venit pe care i-o adresase i se răspunsese cu „Hristos a înviat!”, de era să rămână fără aer. Și mai știa ce audiență avusese emisiunea aceea din Săptămâna Luminată – de vreo șase ori mai mare decât toate emisiunile săptămânale cumulate din ultima jumătate de an, când prin studio i se perindaseră obișnuiții micilor ecrane din România. Acum, la sfârșit de noiembrie, Călin Georgescu avea să bată din nou toate recordurile de audiență ale emisiunii și ale postului.

Călin Georgescu nu este o vedetă mediatică, nici nu este un comunicator alunecos care  șerpuiește  de la un post de televiziune la altul apărând, cu mai multă sau mai puțină grație, sistemul actual. Pronunță cuvintele rar și apăsat, șocând prin direcția formulărilor sintetic-concluzive. La fiecare apariție publică dă impresia că treaba lui este mai degrabă să rezolve decât să explice. Nu vrea să atragă atenția asupra sa, ci asupra mesajului menit să mobilizeze conștiințele în vederea unor acțiuni concrete. Are harismă dar harisma sa nu emană din talentul de a comunica dibaci, ci din  darul de a coagula energiile și din curajul  mărturisirii Adevărului.  De aceea se și teme de el mainstream-ul mediatic și îl evită. Fiecare apariție a lui este o bombă care sparge crusta prejudecăților create prin repetare zilnică de aparatul de propagandă oficial.

Călin Georgescu este singura personalitate din România care a spus-o public, direct, fără formulări echivoce:  Davos-ul (Forumul Economic Mondial) este dovada vie „în ce hal a putut să ajungă specia umană”. Pentru că neomarxiștii sataniști de la Davos se ocupă de implementarea globo-comunismului, un proiect de înrobire definitivă, economic vorbind, a omenirii, create de Dumnezeu din și pentru iubire.

In opinia lui Călin Georgescu, „Marea resetare”, anunțată la început de 2020 la Davos de „profesorul” Klaus Schwab, ar trebui să fie intitulată Marea Înșelăciune, pentru că este cel mai mare furt din istoria lumii. Marea resetare (guvernul mondial, taxa unică, moneda unică printre multe alte ,,inovații’’) echivalează cu confiscarea tuturor averilor existente astăzi. Sloganul Marii Resetări, anunțat de Schwab însuși: „Nu vei poseda nimic, dar vei fi fericit (You’ll own nothing and you’ll be happy)” deja circulă  în toată lumea precum  reclamele la Nike sau Coca-Cola.

Un alt subiect abordat de Călin Georgescu este așa zisa  pandemie. Redescopăr multe din adevărurile grele spuse cu alte ocazii.( Cenzura YouTube-ului, de strajă la templul covid-ului,  și-a făcut datoria și i-a eliminat un video cu nume semnificativ: ,,Dumnezeu nu poate fi învins. Măștile vor cădea.”). Simplu instrument pentru implementarea agendei globaliste, pandemia nu este una virală, ci una a fricii. Nu se moare DE Covid, ci se moare CU Covid. Societatea, așa cum a fost modelată în special după primul război mondial, este una a fricii. Și pentru ca oamenilor să le fie frică trebuie inventat un dușman – Afganistanul, Iranul, Irakul, 9–11 septembrie, gripa aviară, gripa porcină… Și s-a ajuns la acest Covid-19. Când le este frică, oamenii sunt ușor de condus și îi urmează orbește pe politicieni.

Virusul Covid există, doar că fără testul PCR nu există virus și fără media nu există pandemie. Virușii au existat dintotdeauna și există și înăuntrul, și în jurul nostru. Ei au fost lăsați de Dumnezeu pentru a fi gunoierii noștri, pentru a strânge reziduurile.

O mască pe figură nu are puterea de a opri un virus. Este ca și cum am pune o plasă de fotbal la geam ca să oprim țânțarii. Scopul purtării măștii nu este de a ne apăra de virus, ci de a anihila libertatea ființei umane, zidite după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. I se poate, oare, pune lui Dumnezeu o mască pe față…? Campania oficială anti-Covid nu este nicidecum împotriva unui virus, ci împotriva omului ca făptură dumnezeiască, împotriva creștinismului.

Mecanismul a fost pus în funcțiune cu zeci de ani în urmă. Revoluția bolșevică din 1917 a fost primul test. Și nu a plecat din Rusia, ci din America. Virusul bolșevismului a venit din America, se va întoarce acolo și acolo va fi înmormântat.

Asta face astăzi Donald Trump. Ceea ce a spus președintele Donald Trump la sesiunea ONU din septembrie trecut este un discurs eroic, așa ceva nu s-a auzit niciodată în sesiunile ONU. Afirmația lui că viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților, este esențială. Declarațiile lui  Trump la ONU, și ulterior la Davos, au stârnit  furia elitelor globaliste care au încercat să-l înlăture de la conducerea SUA prin tot felul de acțiuni, una mai murdară ca alta.

Cele peste 150 de mii de conștiințe, cele mai înalte, pe care le-a dat România, și care au zăcut în pușcăriile comuniste l-au mărturisit de fapt pe Hristos. Asta face și Donald Trump acum. Aici discutăm despre credință și necredință! Această lume nu a fost zidită pe minciună, ci pe iubire și pe suveranitatea ființei. Și nu a fost făcută orbește, ci cu grijă și iubire, așa cum o mamă își crește copilul. Călin Georgescu compară lupta lui  Donald Trump pentru apărarea vieții  cu  gestul unei mame care își apără copilul.

Trump a câștigat alegerile din Statele Unite, susține Călin Georgescu. Le-a câștigat în primul rând pentru că sunt zeci de milioane de oameni pe care nu îi mai interesează nimic, nici masă, nici casă, nici somn, nici salariul lunar, nici moartea, ci doar libertatea lor. Iar asta nu e puțin lucru. Donald Trump a fost votat de aproape 80 de milioane de oameni. Dar în cea mai mare democrație a lumii voturile au fost furate. Și lucrurile se vor dovedi. Sunt eroi judecătorii care s-au implicat în demascarea furtului. Ceea ce se vede cu ochiul liber este entuziasmul uriaș al cetățenilor americani pentru președintele lor.

Din nou, Călin Georgescu se plasează pe poziții diametral opuse fată de  globaliști și membrii  statului subteran (deep state). In România,  politicienii, în frunte cu președintele Klaus Iohannis,  s-au  înghesuit  să sărute papucul ,,președintelui ales’’ Joe Biden (,,ales’’ de mass media oficială), Călin Georgescu este singurul care a spus răspicat ,,Președintele Trump este și va rămâne președintele SUA”. Singurul român cu un statut important în  plan internațional,  care, de la bun început, a văzut,  în Donald Trump un erou.  Nu este o atitudine de circumstanță, ci o mărturisire a adevărului ocultat de mass media globalistă.

Mecanismul de înrobire a lumii, dirijat metodic, nu a constat doar în îndatorarea popoarelor, realizată prin Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional, ci au fost implicate și industria alimentară și industria pharma. Marea Resetare dorește ruinarea micului producător agricol, pentru a-l face dependent de ceea ce i se dă. L-a lovit pandemia? OK, primește promisiuni că va fi finanțat. Și nu va mai fi liber și obligat să producă, să fie creator, așa cum este omul din fire. Iar industria pharma ne-a făcut dependenți, ca și industria alimentară, de niște chimicale, săpând adânc în gena umană.

Globalismul înseamnă sclavie, o declară tranșant  Călin Georgescu. Iar astăzi sclavia este mai rafinată și mai prezentă decât a fost vreodată. La ora actuală Uniunea Europeană nu este un reper. Uniunea Europeană este un proiect eșuat. Adevăratul reper îl constituie propria națiune.

În cadrul ONU, al NATO, al UE, nu poți deveni suveran fără a-ți întări puterea economică. Ca să nu mai depinzi de exterior. Iar asta se poate face dacă țara este bine condusă! Viitorul României este în interiorul ei, în iubirea de neam, de credință, de glie, a fiilor ei. Și să nu uităm că suveranitatea țării vine din suveranitatea individuală. Și din credința în Dumnezeu.

Călin Georgescu, ca și Donald Trump, nu este un Don Quijote care se luptă cu morile de vânt, ci un David care îl înfruntă pe Goliat.

Autor: Alexandru Ciolan

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • PENTRU SALVAREA ROMANIEI , CA SA NU SE APELEZE LA SCHEMA dura FOLOSITA IN ANII ’90 IN COREA DE SUD PENTRU NORMALIZAREA VIETII SOCIAL-POLITICE A STATULUI, E DE PREFERAT A SE FOLOSI STRATEGIA DE SALVARE a tarii aplicata de premierului englez Margaret Thatcher care in perioada 1979- 1990 a salvat MAREA BRITANIE de la colaps economic si nu numai.