Cultură și Familie

Stare de cretinovirus

Aleluia! Romania intra in era sinuciderii asistate. Prostimea a implorat starea de urgenta. Si iata, ca ce si-a dorit va avea. Pe sondaje. Incepand de luni. Ce fericire! Prostimea a cerut starea de urgenta ca pe o salvare (i s-a parut ca suna bine), iar acum traieste stari de frica, anxietate, de panica, de teroare, s-a apucat sa intrebe in stanga si in dreapta ce e aia stare de urgenta. Si-a burdusit camarile cu haleala si crede ca daca va sta la fereala doua – trei saptamani “de vacanta”, va smecheri, va fenta destinul. Se teme de moarte ca va ajunge sa nu mai aiba nici de unele…



Nu exista niciun mort de gripa coronavirusului in Romania (doar 59 de morti de la inceputul anului din cauza gripei comune, de care nu ii pasa nimanui) dar noi anuntam ca vom decreta starea de urgenta, desi ea nu se impune.

Blocam tara, drumurile, economia, doar pentru ca asa ni se cere de afara. Facem imprumuturi di granda: ministrul Catzu anunta ca va lua vreo 20 miliarde de euro de la FMI (dupa modelul patentat Basescu) si uite cum o sa ne antamam viitorul la camatarii internationali.

Prostimea a implorat starea de urgenta, iar acum se uita stupefiata cum sunt alergati romanii pe strazi de politie sa fie bagati in dube pe motiv ca sunt suspecti de coronavirus. Prostia merge mai departe. Caci populatia are orgasm cand vede asa ceva. Se simte aparata. E chiar indignata ca nefericitul dat la televizor ca fuge ca un animal are o asemenea cutezanta. L-ar impusca daca ar putea. Prostia e la putere. Nimeni nu mai empatizeaza… cine mai gandeste? Daca oricare dintre prostii care gandesc asa ar fi in locul celui haituit ar tipa de mama focului ca e oprimat in propria tara. Dar prostimea nu poate bate pana aici.

Azi am avut mai multe discutii interesante cu personalitati care imi transmiteau ca jurnalistii, ca lideri de opinie, trebuie sa tipe la guvernanti ca nu e normal sa intram intr-o perioada de bezna, ba chiar unii erau revoltati ca noi jurnalistii tacem si permitem asa ceva. Am replicat ca nu poti sa faci bine cu de-a sila maselor care nu vor sa li se faca bine, pentru ca asta ar insemna f….e de mama in limbaj “popular”.

Nu stiu cati realizeaza in ce epoca intram. Nu pot anticipa unde vom ajunge, dar sunt convins ca nu va fi deloc bine. Romania e condusa de nebuni papusati din afara! Pe care majoritatea acestei tari i-a votat cu nesat. Ca pe o salvare de “ciuma rosie”. Si pe care ii vede in continuare ca pe salvatori. Poti sa mictionezi contra vantului?

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI!

Autor: Razvan Savaliuc

Sursa: Lumea Justiției

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cati dintre ziaristii de astazi isi fac cu adevarat meseria ? Toti traiesc din banii tradarii, imrasitie ordinele primite , contra cost, ca asa e busnisu’, nu?
    Pe la sezatori cu presedintele pun intrebari grele de tot ,…. scarba e putin spus ! Treaba lor, o sa isi ia plata, cum fiecare dintre noi, o sa si-o ia , dupa faptele facute !
    Mai sunt si ziaristi adevarati insa, foarte putini dar traiesc !
    Felicitari dle Savaliuc, pentru constiinta si curaj!

  • Sub pretextul penibil al acestui Coronafâs, pregatiti-va de tot ce mai rau: suprimarea pe banda rulanta a libertatilor cetatenesti( pierderea dreptului la libera circulatie, obligativitatea introducerii otravii din seringa in fiecare din noi, dar mai ales interzicerea Sfintei Liturghii si a Sfintelor Taine, de viata facatoare), instaurarea unei dictaturi plina de teroare a Sistemului subteran, prin intermediul unei interfete formata din politruci de paie, politie si armata, distrugerea totala a economiei si agriculturii, penurie alimentara urmata de foamete extrema si evident(atunci cand romanasul e atacat tocmai la propriul maț ), la miscari dure de strada si gherile urbane!

  • Realitatea este groaznica penru ca multi nu realizeaza cine se ocupa de aceasta pandemie:Bula de la Cotroceni si “ministrul de interne,Vela,care nu a rezolvat nici problema trotinetelor

  • Nu ai cum sa le ceri acestor Iude, alogeni si slugoi penibili de la Putere, patriotism si responsabilitate! Astia sunt doar niste nevertebrate, pusi in functii de catre Papusarii Externi, ca sa le administreze in folosul acestora, Colonia noastra!

  • Intram in Epoca de Aur, Lumina, Pace, Adevar, Solidaritate, era in care virusii nu au camp de manifestare. Felicitari si Doamne ajuta!