Cultură și Familie

Romania tradata la Bruxelles

Europarlamentarul Maria Grapini acuza: ”Europarlamentarii romani s-au impartit in cei care apara Romania si cei care o denigreaza! Am luat cuvantul si am spus ca acest domn Liiceanu, care este un profitor al tuturor sistemelor, a mintit… A avut un discurs antiromanesc, exact ca si Macovei”.
bostinaru_grapini
Acuzatii grave dupa discursurile sustinute de europarlamentarul Monica Macovei si de Gabriel Liiceanu in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European. Europarlamentarul Maria Grapini (foto dreapta, alaturi de eurodeputatul PSD Victor Bostinaru) a explicat ca, in calitate de invitat la dezbaterea din cadrul comisiei LIBE, a constatat ca europarlamentarii romani s-au impartit in doua tabere: cei care sustin interesele Romaniei si cei care o denigreaza.

Totodata, intr-o postare pe Facebook, Grapini a punctat ca, in pofida minciunilor si a dezinformarilor promovate de tabara antiromaneasca in Parlamentul European, majoritatea membrilor Comisiei LIBE a inteles ca intregul ”razboi” declansat de Ordonanta 13 este un joc politic si nu o incalcare a Constitutiei de catre Guvern in activitatea de legiferare.

Iata declaratia europarlamentarului Maria Grapini:

”Am promis ca voi informa romanii cu privire la rezultatul dezbaterii la LIBE! Din pacate pot spune fara a fi acuzata de subiectivism (nu sunt in coalitia de guvernare) ca lucrurile au fost dezechilibrate in ceea ce priveste adevarul! Europarlamentarii romani s-au impartit in cei care apara Romania si cei care o denigreaza! Am luat cuvantul si am spus ca acest domn Liiceanu, care este un profitor al tuturor sistemelor, a mintit. L-am intrebat de ce nu au iesit in strada in 23 August cand fostul ministru al justitiei nu a pus in aplicare hotararea Curtii Constitutionale? Evident nu a raspuns. A avut un discurs antiromanesc, exact ca si Macovei. Concluzia este ca membrii Comisiei, in majoritate, au inteles ca este un joc politic si nu o incalcare constitutionala in legiferare”.

Sursa: luju.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Un joc politic extrem grefat pe o tentativa de lovitura de stat. S-ar impune PEDEPSIT! La cate lovituri de stat s-au comis, se epuizeaza pana si sanctiunile. Ne ramane un gust amar si…speranta intr-o lume mai buna.