Cultură și Familie

„Mitingul diasporei”, pretext pentru declanşarea Operaţiunii „Colectiv 2”

La această oră, avem deja toate semnele care arată că aşa-zisul „miting al diasporei” a fost de la început o imensă manipulare pentru a ascunde o acţiune mult mai complicată, gîndită în aceleaşi laboratoare ale profesioniştilor. Escaladarea violenţelor a început la ora 16.30, cînd în Piaţa Victoriei erau doar cîteva sute de oameni. Acela a fost semnalul declanşării unei adevărate operaţiuni al cărei scenariu era binecunoscut de forţele oculte aflate în spatele acestui miting, pregătit cu minuţiozitate de cîteva luni.

Între acţiunile de manipulare a opiniei publice, este şi întreţinerea unei strări tensionate în întreaga ţară, astfel încît desfăşurarea evenimentelor să aibă un impact cît mai mare. Astfel, pe tot parcursul serii, postul Digi24 afişa pe ecran numărul de protestatari prezent în marile oraşe. Iată informaţia derulată în buclă despre Craiova: ora 22:06 – „Protestatari – 1.000”.

Cu doar 15 minute înainte, adică la ora 21:51, am realizat o captură de pe webcamera instalată chiar în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, care transmite nonstop imagini din acest loc. Pe imagine se vede foarte clar că prin Piaţa goală sînt doar cîţiva trecători care nu au nici o legătură cu vreun miting:

La această dezinformare evidentă, se adaugă şi celelalte manipulări din zilele precedente, cînd pe reţele de socializare circulau informaţii false despre blocajul din Vama Nădlac, deşi imagininile erau din Beijing! Din fericire, imediat după postarea mincinoasă a lui Matei Mircea, preşedintele „Partidului Violet DD”, a venit demontarea minciunii de către Utică Marian şi astfel toată lumea a aflat că imaginea este din China.

Nici nu este nevoie de vreo analiză sofisticată, căci aveţi mai sus cele două imagini, iar cerculeţele arată că pur şi simplu imaginea a fost luată de pe un site care arată aglomeraţia din vama chinezească şi postată ca şi cum ar fi din Vama Nădlac! Valul acesta continuu de manipulări spune multe despre faptul că „Mitingul diasporei” a fost doar un pretext menit să amplifice o acţiune pe care forţele oculte au pus-o la cale pentru obţinerea unui efect menit să genereze un fel de „Colectiv 2”!

Bomboana pe colivă a pus-o însă chiar preşedintele Klaus Iohannis! Toată lumea a văzut scena îngrozitoare în care doi jandarmi au fost puşi la pămînt de un grup de huligani şi bătuţi într-un mod bestial. Unul dintre ei era o femeie jandarm, aflată acum în spital cu coloana vertebrală ruptă! La numai cîteva minute, a venit şi Comunicatul lui Klaus Iohannis, în care a condamnat „intervenţia brutală a jandarmeriei”!

Toate aceste lucruri nu sînt decît cîteva semne care arată că aşa-zisul miting al diasporei nu a fost decît pretextul unei operaţiuni care nu s-a încheiat, ci abia a început. Cineva se pare că are de dus la capăt un scenariu înfiorător. În aceste condiţii, trebuie să ne amintim ce spusese acum cîteva zile acelaşi Klaus Iohannis la Consiliul Naţional PNL: „Există soluții. Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții. PNL este un partid puternic și nu este singur! Nu sunteți singuri! Aveți lângă voi milioane de români, alte partide în opoziție bine intenționate, societatea civilă. Toamna aceasta și anul viitor trebuie să reprezinte revenirea la normalitate în România!”

Se pare că această acţiune descrisă de preşedintele României deja a început odată cu „mitingul diasporei”, în care au fost atraşi mulţi oameni de bună credinţă pentru a fi folosiţi ca masă de manevră, în timp ce huliganii îşi făceau treaba de care ceilalţi nu aveau habar!

Mare atenţie la ce se va întîmpla în zilele următoare!

Autor: Ion Spanu

Sursa: cotidianul.ro

Despre autor

contributor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Doar ca Dragnea nu e Ponta! Si bine face!
    Pt ca, a se da la o parte si a-i lasa toata puterea in mainile sasalaului si a progresistilor din spatele lui e ca si cum ai obliga poporul roman sa joace “Balena albastra” la nivel de neam!

Abonează-te la newsletter