Analize și opinii

Zuckerman şi gruparea infracţională PNL-Iohannis

Chiar dacă bunicul Biden i-a tras preşul de sub picioarele lui Trump, pentru că Marele Blond a ignorat aparatul de fraudă pregătit cu mult timp împotriva sa, România tot colonia lor rămîne.  Iohannis o să dea o fugă să mai ia o şepcuţă şi să îndese în continuare în visteria industriei americane de armament 2% din PIB pe fierul lor vechi scos din uz, cu toate că alte ţări europene (Ungaria, Polonia etc) alocă doar 1% şi-au primit desfiinţarea vizelor. E treaba americanilor dacă bunicul de 77 de ani va susţine mişcările progresiste, legebetiştii, drogurile, virusurile şi eutanasierea umană şi vor deveni nişte maimuţe, acuzate de încălzirea globală. Să nu-mi spună mie cineva că un ins la 77 de ani are toţi boii acasă ca să conducă o Americă! Tot respectul pentru vîrstă, dar n-am să înţeleg de ce la cîrma omenirii s-au proţăpit nişte babalîci satanişti şi hidoşi, care se distrează mortal cu viaţa cetăţenilor planetari.

Viitorul ne-a prins din urmă! Sîntem total nepregătiţi în bărcuţa de hîrtie, gata să ne scufundăm la noile valuri.  Zece perne una peste alta, dacă ne punem la gură, precum pernele împăratului, nu scăpăm curînd de măsuri restrictive, de vaccinul care clocoteşte la foc rapid în cazanele laboratoarelor, nici de marea „resetare” mondială. Dacă nu cumva acest vaccin a fost pregătit dinaintea genocidului organizat. E scris în „stele”. Vom fi cobaii garniturii de satanişti mondiali şi ai celor autohtoni. Protestele declanşate în anumite state, timid şi la noi, nu-i va opri pe călăi. Caracatiţa va funcţiona bine, un timp, şi în România justiţiei inerţiale, a politicii infracţionale. Odată ce cortexul va crăpa, prin ce minune, oare?, reversul va fi extrem de violent. Cu toate acestea, lui Iohannis nu-i e frică decît de „Echerul şi compasul”  din afară. Tot ce face Iohannis este să asculte de tătucii lui. Cînd tătucii zic: „la dreapta, culcat!”, Iohannis face în pantaloni de frică. Toată manipularea e concepută de tătucii Noii Ordini Mondiale.. El doar o însămînţează şi răsare la cine găseşte sol fertil şi minte, ioc.. De altfel, pe el, nu-l prea ajută capul.  Pe cît sînt tătucii lui Iohannis de diabolici, pe atît e Iohannis de limitat. Aşadar, tătucii dictează şi Iohannis se tîrăşte în genunchi şi execută.

Dincolo de acţiunea concertată a parapandemiei (pînă acum prezumată (ne)„legal” de OMS şi marii slugoi ai statelor), mai devreme sau mai tîrziu ne vom afla în situaţia unor dosare penale pentru constituire de grup infracţional, la nivelul statului, în dauna sănătăţii naţionale şi a siguranţei. Cînd idioţi ca cel de la Cotroceni şi gaşca sa ocupă cele mai înalte funcţii în stat, nu ne putem aştepta la nimic bun. Dintotdeauna nebunii i-au condus pe orbi. Din orice unghi l-am privi pe sardonicul Iohannis, manipularea şi prostia şmecherească îi dau pe dinafară. Nici vorbă de precáuţie la el, ci de prostie cu ascendent în şmecherie, care-i dirijează orgoliile şi obsesiile pînă la extincţii extreme/iste. Cineva spune că pe proşti nici Dumnezeu nu-i poate stăpîni. Iar cînd proştii se spoiesc, nu mai încap în lume.

Dacă Faust şi-a vîndut sufletul diavolului pentru o clipă de fericire, Iohannis, din aceleaşi pricini, se joacă şi el cu datele pactului faustian pentru putere, bani, manipulare, corupţie şi distrugere, întreţinînd flacăra unor instituţii totalitare, cu amprentă facială personalizată. La fel ca falsele staruri de azi şi el s-a bucurat să-şi aşeze fesele pe tapiţeria confortabilă a Palatului Cotroceni,  nu înainte a aduna, cu acte false meditaţii SF şi cu jonglerii tip Deutsche Volksgruppe in Rumänien, o avere uriaşă. Scos de la naftalina unei şcoli şi făcut primar cu schiuri şi bicicletă, un măcelar simbriaş în abatoarele Bruxelles, Berlin – via B.N.D. (Bundesnachrichtendienst) şi  în toate abatoarele  mondialiştilor, un excentric infatuat, flegmatic şi dezlănţuit (ce-i drept, nepermis de precáut), tuns într-un fel care nu poate fi descris decît ca o reinterpretare a veselului Sick Boy în  „Trainspotting” – doar că nu-i lipseşte un dinte din faţă, ci doar circumvoluţiunile, Iohannis e mai mult şeful unei industrii de manipulare, de folos sieşi şi puterilor străine, preluată abecedaric de la Băsescu. În afară de o ură acerbă faţă de PSD şi dorinţa făţişă de distrugere a acestui partid, Iohannis şi guvernul său n-au nimic de oferit României. De luat, da! Dar ce pot face românii cu botniţa pe figură? Ciocul mic, şi să asiste din sala teatrului absurd cum nebunii autohtoni şi venetici demolează din temelii Sănătatea Neamului şi Economia.

De nebuni n-am dus lipsă deloc. De la Ambasada SUA din România a plecat un nebun şi-a venit alt nebun. O reptilă dezgustătoare şi tupeistă, continuator al manevrelor frauduloase Biden-Gitenstein-Fondul Proprietatea. La Ceremonia de acordare a Premiilor Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, ambasadorul american Adrian Zuckerman a dictat foaia de parcurs a României pentru perioada următoare: „România să vîndă a tot ceea ce nu s-a privatizat pînă acum.” Ceea ce vrea  Zuckerman nu e privatizare, ci tîlhărirea României la drumul mare. Zuckerman n-are treabă cu diplomaţia. E şi el un complice al grupării infracţionale PNL/ Iohannis.  Tratamentul aplicat de ambasador românilor merge mînă în mînă cu vîrful politic românesc. Ludovic Orban şi Nicuşor Dan au fost chemaţi la Ambasadă pentru a primi cartea de mătănii a lui Adrian Zuckerman. După vizita lor, printr-un comunicat oficial, Zuckerman a aruncat bomba. 20 dintre cele 22 de companii ale Bucureştiului vor fi privatizate. O mare şmecherie, o mega afacere a altui ambasador american în România, pe bani publici şi privaţi. Prima fiind concretizată şi publică: preluarea Fondului Proprietatea de către înaintaşul lui Zuckerman, fostul ambasador al SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein.

Tot ce s-a privatizat în România pînă în prezent a fost spre folosul străinilor, nu al cetăţenilor români. Dacă această directivă venea din partea ambasadorului rus, ce s-ar fi întîmplat? Scandal internaţional.  Mulţi ar fi sărit ca arşi: „ruşii, vin ruşii!”. Pe ruşi îi doar în cot de noi. Începînd cu 2004, odată cu instaurarea dictaturii băsiste, ambasadorii americani au condus România în marş forţat. Pînă la urmă, vom ajunge să importăm şi apa caldă de la americani! Ingerinţele ambasadorilor SUA în treburile interne ale României s-au îngroşat nepermis de mult, dovedind că troaca americanilor nu e curăţată de lături. Doar rasa porcilor se schimbă. Porcii noştri şi ai lor. În alte ţări, ambasadorii americani tac chitic. Nu îndrăznesc să facă nici măcar aluzii în chestiunile statele. Pentru că statele respective au conducători patrioţi, nu slugoi impostori, cum are România. Acest ambasador impertinent mai spunea: „România va găzdui un număr substanţial de trupe americane suplimentare, ca rezultat al noii noastre politici strategice de apărare”. Apărare faţă de cine? România n-are duşmani strategici. Cazul Caracal e oarecum muşamalizat, militarii de la Deveselu care primeau fetiţe de la Dincă au fost trimişi acasă, au fost scăpaţi de justiţie, cum a scăpat de justiţie şi soldatul american care l-a ucis pe Teo Peter. Pînă ajung aceste trupe, Dincă va fi eliberat să refacă reţeaua de trafic de minore, pentru întreţinerea plăcerilor soldaţilor americani. Doar ne apără de ţînţari şi trebuie satisfăcuţi porcii. Probabil, cu fondurile europene nerambursabile, Iohannis va întreţine trupele americane care au imunitate şi libertate să poată ucide, să poată viola în voie în România. Irakul a retras imunitatea soldaţilor SUA care le-au ocupat teritoriul,  fapt ce l-a silit pe Obama să retragă majoritatea forţelor de-acolo. Zuckerman şi Klemm seamănă ca două picături de cianură. Ăştia-s „aliaţii” noştri „strategici”. Ne vor doar banii pe fierul vechi al rachetele lor şi bogăţiile noastre. Apoi, pînă la urmă, cine sînt originalii făcătorii de lovituri de catifea şi asasinate în întreaga lume? Pe vremuri, Istambulul era Înalta Poartă. Astăzi, nebunii noştri au mutat-o la Washington, Bruxelles şi Ierusalim – vizitat recent de Lucovid… pentru „consultări militare”, dar şi cu „World Jewish Restitution Organization”. „Prietenii ştiu de ce!”.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu