Analize și opinii

Zoe Dantes: Parlamentul golanilor!

Sunt europarlamentari, mă! Nu!
80% din ei sunt antihristi. Niste golani, borfași conduși de niște întunecați. Întunecații care vor tăcere. Vor să fie doar serviți de niște sclavi ce nu pun nici o întrebare. Doar execută!
De ce se plàng acum? Vai, au ajuns în parlamentul antihristului niște unii. Care nu se supun. Care fac tărăboi. Care pun întrebări. Durere mare. De ce vă doare golanilor? Că oricum sunt puțini, minoritari și cumva fără importanță. Dar sper să vă pună pielea în băț.
Sper să urle atât de tare, încât să cadă toate culorile alea negre ca voi, cu care ați ascuns toate nenorocirile alea de contracte de “grasimi sublime” aducătoare de moarte. Să rămâneți naibii în fundul gol și să vă vadă lumea cât de mizerabili sunteți și cât de hoți!
Să vadă lumea cum ați furat miliardele de la națiunile Europei, unde stăpânesc sclavii voștri.
Toate se termină într-o zi. Sper să vină ziua aia cât mai repede, măi, dragilor democrați tirani. Și sper ca plata să vă fie pe măsura faptelor.
Acu’ înjurați la franțuji. De ce? Că s-au trezit și nu mai vor demoni la conducere?! Taman ei, ce să vezi! Probabil au înțeles și ei că Franța creștină e pe moarte și vor să o salveze. Până la urmă e datoria lor de neam. Ei și cu revoluțiile lor, cu contractele lor sociale! Cea mai mare minciună posibilă. Poate vor să rupă Contractul, cine știe?! Omulețul ăla mic zice că face, desface etc.. Nu mai face nimic microane, că ești din ce în ce mai mic! Ai distrus suficient Europa, căci Franța e musulmană de mult! Din cauza asta vrei ca și Europa creștină să moară? Niciodată!
La gunoi cu tine.
Parlamentul golanilor, antihriștilor și demenților va dispărea! Tot ce e rău dispare, darămite ditamai bordelul politic! Vine vremea…
Sper ca oamenii să înțeleagă până la urmă că cel mai mare rău în lumea asta este ca cineva “să-ți vrea binele cu orice preț”.
Chiar și cu prețul vieții și al libertății!
Pe care l-am plătit! Cu toții!
Autor: Zoe Dantes

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu