Analize și opinii

Vlad Tărlungeanu: „Hai, continuați cu jelania și cu înjurat neinjectații Pfizer, că bișnița trebuie să primeze”

Bineînțeles că nu mai există antivirale in spitale, alea ca lopinavir, remdesivir, favipiravir. Despre imunomodulatoare ca tocilizumab abia acum se discută, la fel ca despre anticorpii monoclonali.
Sigur că știrea asta, adevărata știre-bombă, este asurzită de goarnele care tot îi dau cu injectarea, când știu foarte bine că doar alea te mai salvează când ești infectat, fie că ești injectat, fie că nu, precum si butelia de oxigen care să-ți țină saturația peste 80%.
Târfele de serviciu dau vina morților pe neinjectați, ignorând cu desăvârșire faptul că, în țările alea cu 80% rata de injectare, lumea s-a tratat si se tratează la greu cu antivirale, ca măsură de prevenție, la fel cum e si serul experimental vândut ca vaccin, care are totuși contraindicații pentru anumiți suferinzi de boli autoimune și efecte secundare pentru mulți.
Pe lângă asta, civilizații de acolo, odată injectați, nu au renunțat la măști, distanțare, dezinfectare ca boarfele de la noi ce se mândreau cu deltoidul in selfie, infectând în continuare o grămadă de inși la fel ca cei neinjectați care nu respectă absolut nimic. Japițele au mâncat atâta căcat încât au ajuns să creadă chiar ele că injectarea e panaceu, că le imunizează. Realitatea le-a demonstrat si le demonstrează in continuare că nu e așa, pe statistici oficiale, dar de ce să dai vina pe guvern, mai ales când ești angajată la ministerul Mediului, par egzamplu, când poți să umpli pereții cu căcat si să înjuri neinjectații fiindcă te-au apucat crizele?
Apropo, nu vi se pare interesant că peste tot in spatiul public se vorbește despre “vaccin” la singular, când există 7 tipuri pe piață, iar la noi au fost doar 4 disponibile, dintre care doar unul a beneficiat de promovare si achiziție de 120 de milioane de doze din partea lui Cîțu? Să fie oare pentru că Heiko, soțul Ursulei von der Leyen, președinta Comisiei Europene, prezentă de curând la București, in colonie, are legături cu Pfizer Biontech prin compania sa Orgenesis, specializată în terapie genică, care a sprijinit dezvoltarea “vaccinurilor experimentale” Pfizer si Moderna cu ARN modificat?
Se poate oare deduce că injectarea/pfizeraia este impusă coercitiv de green pass, din cauza căruia care au ieșit și ies italienii in stradă? Noo, deloc. Doar niște negaționisti si conspiraționiști șoșoci și putiniști ar susține așa ceva.
Hai, continuați cu jelania și cu înjurat neinjectații Pfizer, că bișnița trebuie să primeze, nu medicina, tratamentul in sine, prevenția și binele colectiv.

Autor: Vlad Tărlungeanu

Sursa: Constantin Gheorghe