Analize și opinii

VICTOR PONTA DEMOLEAZĂ GUVERNUL TEHNOCRAT: ”Rămâne Cioloș și nu o să mai vedeți BANII. Dragoș Pâslaru este un ASASIN ECONOMIC!”

Fostul premier al România atacă guvernul condus de Dacian Cioloș, spunând că actualul șef al executivului a mințit că va face alegeri independente. El a mai adăugat că măririle de salarii făcute de PSD și ALDE sunt suportabile.

ciolos

”Pe lângă faptul că guvernul Cioloș a mințit că va face alegerile independente, că ei nu intră în politică. (…) Vin PSD și ALDE și fac aceste măriri suportabile sau rămâne domnul Cioloș și nu o să mai vedeți bani. Unde o să se ducă banii, nu știu. Poate banii or să se ducă în Caraibe, în Cumințenia Pământului, nu știu”, a declarat Victor Ponta în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu la România TV.

În cadrul aceleiași discuții, Victor Ponta l-a ironizat pe actual ministru al Muncii, Dragoș Pâslaru, spunând că este un ”asasin economic”.

”Dragoș Pâslaru este un asasin economic. Vedeți milioanele de euro cum sar din el? Eu cred că el este cel mai mare trântor. Pare genul de om care primește mierea de la alții”, a subliniat fostul prim-ministru.

Autor: Matei Nastase

Sursa: Evz.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Un alt episod din experimentul impus: “Subminarea economiei de stat, stergerea identitatii nationale, individuale”- componenta a planului privind Kalergizarea & metisarea in acord global geo-strategic. Dar, toate acestea, sunt pe cale sa se schimbe! Doamne ajuta!