Analize și opinii

Vasilescu Valentin: “Rusia se confruntă în prezent cu aproximativ 50 de națiuni care luptă pe față în Ucraina”

Rusia se confruntă în prezent cu aproximativ 50 de națiuni care luptă pe față în Ucraina, cu prețul măcelării poporului său (30 de țări NATO și 20 de țări non-NATO conduse de SUA). Unii dintre aliații Rusiei presupun că este de preferat să se alăture pentru a-și ajuta partenerul. State care fără scutul rusesc ar fi ciugulite una după alta de Occident.
Phenianul a sugerat deja în mod transparent că este gata să ajute Rusia să învingă Occidentul în Ucraina. Acest lucru a fost făcut zilele trecute de șeful departamentului Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea Kim Yo-jong, sora și probabil succesorul liderului Kim Jong-un. Ea a spus că „forțelor coaliției imperialiste” nu ar trebui în niciun caz să li se permită să spargă „spiritul eroic al armatei și al poporului rus, care manifestă un înalt patriotism, perseverență și forță spirituală de nezdruncinat”.
N-are relevanță cum o arde fata, dar mi-a plăcut limba de lemn. Puneți pe invers câțiva termeni și aveți discursul lui Jens Stoltenberg, secretarul general al Partidului Muncitoresc din Norvegia, acum șef la NATO.
Revenind la registrul serios, resursele de mobilizare ale RPDC sunt de peste 6 milioane de oameni. În același timp, țara dispune de rachete balistice diverse, care sunt în permanență îmbunătățite.
Coreea de Nord produce mai multe tipuri de MLRS, sistemele KN-09 calibrul 300 mm, cu o rază de acțiune de 200 km, sunt printre cele mai bune din lume. MLRS KN-25 calibrul 600 mm, cântărește 3 tone, are o rază de acțiune de 400 km, similară cu ATACMS american.
Granița comună dintre Rusia și CDN elimină orice problemă de logistică.
Când SUA a reevaluat teroriștii al Qaeda din Siria, considerandu-i “rebeli moderați” și i-a înarmat până în dinți focile occidentale au aplaudat. Așadar, de ce să te descurci fără ajutorul unui vechi aliat care suferă de sancțiuni occidentale, mereu gata să ofere ocazia cetățenilor săi disciplinați și rezistenți să facă o treabă bună ?

Autor: Vasilescu Valentin

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nu ar fi indicat ajutorul in acest moment pentru ca ar aparea un nou front in orient si ar cracana Rusia pe doua directii chiar opuse. Zic asta pentru ca imediat Coreea de Sud va gasi un motiv sa atace nordul. Si acolo America are cativa dulai odihniti. Japonia se vede clar ca are mancarimi.