Analize și opinii

„Unde ni sunt Homosexualii?” I-a pitit Marele Vrăjitor

Ați observat ce lucru ciudat? Din teatrul de război al Referendumului pentru Familie lipsesc Homosexualii și susținătorii lor. Tocmai ei!Unde este impetuosul Remus Cernea cu coama sa leonină, care nu rata nici o ocazie să se arunce în luptă pentru cauza LGBT și împotriva Bisericii opresoare?

Unde este doamna lui, Ioana Stăniloiu, care a obținut condamnarea profesorului Leon Dănăilă la Consiliul Național împotriva Discriminării?

Unde este Florin Buhuceanu, prețiosul lider al ACCEPT, care să ne din vârful buzelor că nu există nicăieri în Biblie vreun pasaj în care să fie condamnată homosexualitatea?

Unde este Toma Pătrașcu, umanistul cu pușca de la ASUR?

Unde este profesorul iconoclast Emil Moise?

Unde sunt toți ambasadorii occidentali care îngroașă anual rândurile Paradei Gay de la Șosea? Unde este Hans Klemm, cel care a arborat steagul LGBT pe sediul ambasadei SUA?

Unde este Bruxelles-ul? De ce, sosit cu clătinări la București, Jean-Claude Juncker nu a sărit cu obșnuitu-i aplomb și familiara-i băluță din colțul gurii în sprijinul oprimaților minoritari?

Unde sunt Parisul și Berlinul, altminteri atât de pregătite să dea lecții de lecții de bună purtare la toată Europa?

De ce tac toți, exact acum, când în mod normal (pardon!) ar fi momentul suprem să-și apere cauza? Cum ar zice poetul: „Unde ni sunt homosexualii?”

Nu trebuie să fii Miss Marple ca să înțelegi că s-a dat ordin de zi pe unitate pentru tăcere.

Trebuie creată falsa impresie că Referendumul pentru Familie este exclusiv o manevră politică, fără motiv și miză socială.

Trebuie creată iluzia că nu există nici un pericol real la adresa familiei tradiționale.

Bătălia mediatică trebuie împinsă exclusiv în jurul lui Dragnea, al primitivismului său (Tismăneanu: „Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe”).

Referendumul trebuie prezentat ca o diversiune menită să distragă atenția opiniei publice de la mutilarea Legilor Justiției.

De aceea, tabăra LGBT a primit ordin să tacă. O implicare directă a sa în confruntarea mediatică, nu doar că i-ar da apă la moară lui Dragnea, trasformându-l în „Eroul Referendumului” (ceea ce nu e!), dar ar ridica și temperatura dezbaterii, ar irita electoratul conservator, l-ar zădărî să iasă la urne și, în consecință, ar crește prezența. Implicit, șansele de validare a referendumului.

Acest editorial s-ar putea opri aici. Însă ar fi păcat: de-abia de acum încolo încep lucrurile interesante. Reducerea la tăcere, într-un moment nevralgic, a unui întreg grup social, cunoscut pentru agresivitatea și turbulența sa, printr-o simplă mișcare de baghetă, naște firesc întrebări privind identitatea Vrăjitorului atotputernic.

Cine are capacitatea de a le impune tăcerea lui Cernea, Buhuceanu, ambasadorilor occidentali și spumei ideologice europene în același timp?

Există un centru unic de comandă sau sunt mai multe, care se coordonează între ele?

Unde se află: în țară sau în afară?

Sau și – și?

Care este ierarhia dintre ele și cum circulă ordinele?

Cine decide că „Drepturile Omului” trebuie puse pe tapet astăzi (astfel încât să se creeze un adevărat iureș, capabil să întoarcă o țară întreagă cu fundul în sus, ca în cazul icoanelor sau al orei de religie din școli), iar mâine vârâte sub preș, din interese politice superioare?

Cine crede că Referendumul din 6 – 7 octombrie este un moft se înșală amarnic. În realitate, este un scrutin de o importanță colosală, de însemnătatea Brexitului sau a alegerii lui Trump. Un vot împotriva tăvălugului Noii Ordini Mondiale și globalismului.

O lovitură care poate frânge bagheta Marelui Vrăjitor, anihilând-o pentru ani buni de aici înainte.

Autor: Adrian Pătrușcă

Sursa: Evenimentul zilei

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Asa Este! Un scrutin de o importanta colosala. Din drag pentru Mama Pamant, planeta care ne adaposteste, hraneste, ocroteste, vegheaza. Din respect pentru evolutia vietii precum in Cer asa si pe Pamant. Multumesc din suflet tuturor, de pretutindeni!

  • Observam cum se descopera contextul edenic de Gradina a Maicii Domnului. Limbajul multidimensional al Universului. Nu credeam sa-nvat a muri vreodata, vb lui Eminescu, Oda in metru antic. Daca ati sti cat straluciti, cat sunteti de minunati, geniali….

  • Cazul Coman – Hamilton e “mic copil”. In viitorul apropiat o sa ne dorim casatorie cu un Batalion, PortAvion, SU-400, F-34, cu Pentagonul, ultimul model de smatphone 10GB RAM cu SNAPDRAGON, vreun Cyborg, cu … Sofhie, femeia-robot care a primit cetatenie, programata pentru toate raspunsurile, incapabila de conceptia unui copil, in fapt si-n drept, ratiunea continuitatii rasei umane pe planeta oamenilor, planeta Pamant, in conformitate cu dispozitiile Legii Universale – Legea Divina, din pacate, neimplinita, dat fiind contextul geo-strategic, agenda globala in viziunea Noii Ordini Mondiale. Referendumul acesta, in opinie personala, nu este despre emotie, compasiune, empatie, labilitate psiho-afectiva exacerbata, atribuirea de merite “corect din p.d.v. politic”, ci despre DESTINUL OMENIRII, despre cat am crescut, invatat din lectiile istoriei planetare, constientizat realitatile inconjuratoare, EVOLUAT ca rasa umana, rasa = raza, Raza Soarelui, “Soarele si Luna mi-au tinut cununa…”

  • Doamne ajuta sa ne vina mintea la cap si sa alegem viata! Pai, chiar nu sesizam legatura de cauzalitate dintre fenomenele extreme, meteo, armate, conventionale si neconventionale, hibride, si fenomenele anormale, deviante, patologice, consemnate in cronici de-a lungul istoriei civilizatiei umane?! Razboaie peste razboaie, cutremure, potop, incendieri, accidente de toate felurile posibile, boli, unele mai sinistre decat altele, monstruozitati la tot pasul, mascarade … in numele saltului tehnologic al civilizatiei. Pai, care civilizatie …?! Echilibrul atrage echilibru, in toate dimensiunile, la toate nivelurile: uman, social, cultural, istoric, politic, economic, juridic, tehnologic … tectonic, terestru, extraterestru – spatial, subteran. Armonia. Precum in Cer asa si pe Pamant si vice-versa. Creatorul a toate cate sunt, vazute si nevazute, stiute si nestiute, vizibile si invizibile, detectabile si nedectabile, interceptabile si de neinterceptat, ne-a sfatuit sa alegem VIATA. Preferam sa murim putin cate putin, incet si sigur?????!!!!!!!!! Stresati, astenici, tulburati, incoerenti, deprimati, deznadajduiti, derutati, obnubilati, executati sistematic. In sec XXI am atins performanta de a ne dori moartea. Pai, e nefiresc, anormal, patologic, impotriva Legii Divine.

  • Cutremure cu tsunami in Indonezia, Zorbas in Grecia cu influente si-n tara noastra “cutremurata” moderat de 3,4 pe scara Richter aseara, 3 grade pe scara Richter in aceasta dimineata … chiar, da’ chiar nu pricepem nimic, chiar nimic din ceea ce se petrece cu noi, si in jurul nostru?! Nu filtram, nu constientizam, nu simtim …nu vedem, nu auzim, nu pricepem chiar nimic?! In ce ne-am transformat…?!