Analize și opinii

Un studiu publicat în Jurnalul European de Epidemiologie (datat septembrie 2021) în care se arată că vaccinarea nu scade rata de infectare

Există deja un studiu publicat în Jurnalul European de Epidemiologie (datat septembrie 2021) în care se arată că vaccinarea nu scade rata de infectare. Studiu făcut pe 68 de ţări şi 2947 comitate (judeţe) din SUA. Destul de îndrăzneţ articol pentru vremurile noastre, să mergi împotriva curentului.
Eu îl aştept pe ăla în care o să se dovedească ştiinţific (statistic, matematic şi epidemiologic) relaţia de cauzalitate directă între rata de vaccinare (cu agenti arn-mesager de propagare) şi rata de infectare. Adică să se scrie negru pe alb că vaccinurile (nu toate, doar cele arn-mesager) cauzează mutaţii şi cresc proporţional rata de infectare. Ăia (autorii) ar fi eroii mei, adevăraţii căutători de lumină şi adevăr ştiinţific într-o lume întunecată de propagandă politică.
Metoda ştiinţifică presupune căutarea adevărului şi rostirea lui asumându-ţi orice risc, chiar cu preţul de a fi ars pe rug pentru erezie, pentru că ai îndrăznit să te opui curentului ideologic contemporan şi să afirmi că pământul nu e plat, ba dimpotrivă, e rotund.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Domnul Tibervs, nu v-au invatat parintii sa dati si informatiile de identificare pentru articolul la care va referiti (sa zicem DOI daca stiti ce este) ?